VIP Brother 2 - 1

• 40 166
  • 1 002
  •   1
Отговори
# 45
както и прави в момента Венета и Тишо живеят в кв. Гео Милев в чисто нов апартамент
така че аиде моля ви се стига с тия драми! #Crazy

Малко са и квадратите  Mr. Green Нищо не разбираш!!!

# 46
  • София
  Най-интересни са ми Венета и Тишо - човек ако е психолог  може да напише дипломната си работа, докато ги наблюдава.
 Ще гледам с интерес какво ще им е развитието до края на ВИПА. Grinning
  Абе въобще много са ми смешни тия ЗВЕЗДИ, ще им се да се покажат пред хората по определен начин, а накрая изглеждат толкова нелепо hahaha Joy hahaha Joy

# 47
Цитат
Данов сега я попита Венетка, дали имат деца и тя каза, че н атози етап не искат да имат деца!!
Shocked

Тая Венета знае ли изобщо какво иска? В официалният сайт от интервюто, което е дала останах с впечатление, че друго иска:

"Най-голямата Ви мечта
Да стана майка /или поне да започнем да работим с Тихомир по въпроса/" Rolling Eyes

много е зле ама да си припомним в миналия ББ3 имаше една нейна съгражданка със същата побъркана психика Сметлана се казваше и тя така лудо съм влюбена ..искам дете ...не искам..дете  #Cussing out
иска жената да е центъра на света и всички да се въртят около нея  Sick

# 48
# 49
От миналия сезон си спомням, че тази тема трудно се чете последователно Laughing
Да си кажа, че тази Росица ми е адски противна Sick

# 50
  • Някъде на път....
От миналия сезон си спомням, че тази тема трудно се чете последователно Laughing
Да си кажа, че тази Росица ми е адски противна Sick
Подкрепям!

# 51
  • София
осица на всички е противна
сигурно е щото е сбъркана в главата нещо

# 52
Аз пък се чудя от какъв зор участват Тишо и Здравко??? Явно не е имало много желаещи за новия ВИП, та взеха да вкарват и вече участвали такива!!! Някак нечестно ми се вижда, особено ако се извъртят нещата и пак стигнат до финал...... Twisted Evil

# 53
  • София
Значи не съм само аз с отрицателно мнение към Росенцето Close- много ме искефи как и падна обувчицата hahaha- ама като не си гледа в краката, а си вири носленцето hahaha
Според мен Азис направи мн.голяма грешка ,че влезна-отиде му имиджа...

# 54
  • До хладилника, който обичам
Според мен Азис направи мн.голяма грешка ,че влезна-отиде му имиджа...
А, то щото един имидж, тури му пепел!

# 55
Азис току що каза че вече не иска да му казват Василка, а Мерилин, или Мери, защото вече ще е ромската Мерилин Монро.
Деси искала да се научи да говори като циганка.
Тишо и Данов се препичат на слънце в градината.
Сега разговора се върти около вибраторите. Деси не си го е взела, защото мислила че "Мери" ще си носи.

А снощи Азис махна ли си грима?Без грим и коса ли е ?
Да, Азис е без грим и без снощната си коса. Сега като се гледа в огледалото и казва, че нещо много взел да прилича на циганка

# 56
И аз мисля,че никак не е честно вече влизали играчи да са отново вътре. Нали гледаш, групирали са ги по двойки- Венета е отказала да е сама, около Здравко пък ще има зрелище и така....

# 57

Обаче Азис изскочи със страшна коса,честно. Crazy

# 58
Какви бебета какви чудеса. Тая Венета не е в ред, а Тишо два пъти.
Като иска да създава впечатление , че са много влюбени и не знам кви си, да си мери езика.Чухте ли я на визитката , когато я представяха като жена на не знам кво си-как вика -сега  се чувствам повече жена отколкото когато правя секс с мъжа си (не знам, дали цитирам точно, надявам се да ме поправите и доуточните)
Ако един уважаващ себе си мъж(съпруг чуе това направо би сменил жена си) А една умна жена не би плякала наляво и надясно за секса с мъжа си.
 И другото, което сега се сещам е големия въпрос КОЙ ЩЕ ОБИТАВА ТАЙНАТА СТАЯ???

# 59
На Венета ще й закъснее цикъла, ще поиска от Брадъра тест- шуър чек, който ще е положителен и ....... ще имаме новина....  Laughing

ох, голяма сапуница стана......

Общи условия

Активация на акаунт