VIP Brother 2 - 1

• 40 737
  • 1 002
  •   1
Отговори
# 420
Като видях Роси в края на изданието по Нова, а и от коментарите ви ( тези които имате 24-часовия канал или гледате в нета ) ми става жал за жената...  Confused  И мен много ме издразни вчера, но все пак е тъжно и жалко,когато някой се излага и унижава така, без значение дали е вип или не  Peace
А Деси пее страхотно  Peace  Само на мен ли ми се струва, но тя е напълняла  newsm78

# 421
  • София
Като ви чета (понеже нямам 24 часов канал) този ВБ ще бие рекорд, ама тази Зографка от първата вечер се изпокара с всички, поне в другите брадъри имаха около 3 дни мир и лицемерие помежду си Grinning
Благодаря на всички че ни информирате  Hug Wink

# 422
  • София

А Деси пее страхотно  Peace  Само на мен ли ми се струва, но тя е напълняла  newsm78
Като млеконадойна крава е  hahaha Joy

# 423
Да не злезе,че тя е бременната...днес цял ден спа през деня, оплаква се, че и е подут корема... може да не е венета, а да е тя.

# 424

Не така грубо де  Laughing

# 425
Росито излезе от басейна.....Китаецът е по петите и и сега ще яде... Китаеца я дебне да не започне да пие, а тя си търси готвеното от днес.....

Мами, аз напускам терена....

Приятно гледане - кой он лайн, кой чрез форума...
Утре пуснете линк към новата тема,че да си видим домашното....

Лека нощ!

# 426

Не така грубо де  Laughing

добре, като млеконадойна единица,тогава:-)

# 427

Вярно, че е малко по- пълничка, но на мен външността и ми харесва- като цяло, а в лице е най- хубава от всички в къщата.
Венета е грозно слаба. За разлика от  "мъжа ми".

# 428
Деси с това тяло...на табуретка..не че е лошо, ама...

# 429
На мен ми направи впечатлние,че доста често си гали корема.Ама това е заради вас-щото пуснахте мухата,че в къщата има бременна;)
А тя...Десислава нали каза,че се е развела и сега е сама.От кого ще е бременна тогава? newsm78

# 430
Ха сега... от кого е бременна Десикрава...нова тема.
 Joy

# 431
Ха сега... от кого е бременна Десикрава...нова тема.
 Joy

Е чакай първо да стане ясно коя е бременна в къщата.Или ... кой Wink

# 432
Мен Венетка ме изкефи, как ги затапи вчера...
Кво' се правите на изненадани бе?  Mr. Green

# 433
На мен ми направи впечатлние,че доста често си гали корема.Ама това е заради вас-щото пуснахте мухата,че в къщата има бременна;)
А тя...Десислава нали каза,че се е развела и сега е сама.От кого ще е бременна тогава? newsm78
Тя че се е сбабясала си вижда и от самолет , ама чак да не може да се намери някой за разплод ..айде холан..... Joy Joy Joy

# 434
  • Ямбол
В друг форум дават този линк: http://dimigroup.info/viewpage.php?page_id=11  за гледане онлайн. Иска регистрация. Някой пробвал ли е да гледа от тук?

Общи условия

Активация на акаунт