VIP Brother 2 - 1

• 40 290
  • 1 002
  •   1
Отговори
# 765
  • София
Мацки, я кажете Венета защо преди малко си бършеше сълзите? Не разбрах какво се чудеше как да направи и искаше съвет от Тишо.

# 766
Венетка се тревожи как ще води Горещо от къщата...няма творчески хъс ли не разбрах, материал ли няма..питаше Тишо дали ако е отвън ще му е интересно да наблюдава Росито как се държи в къщата..това разбрах

# 767
Май иска Новева да кани и се съветва с Тишо, не може да измисли какви въпроси да и задава и как да си запълни предаването.

# 768
.......... когато Венета се снима в клип на Азис и после тръбяха къде ли и двамата, че тя живее с него на приятелски начала.

това даже не го и знам Shocked

# 769
Ама тя Венета от Изповедалнята ли ще води Горещо?
Какво толкова се е притеснила, живее с толкова много хора 24/7, все материал за едно предаване може да измъдри - от нервните кризи на Росито, до хладните отношения м/у Азис и Китаеца...
Сега мъжете играят голф,Венета подкрепя Тишо (каквото и да значи това).
Росито говори с Венета, Росито се е отказала да излиза от Къщата; каза, че се е наревала вече. Че й било гадно, че където и да отидела всички ставали и си тръгвали.

# 770
някой можели да ми изпрати логто на тв нова+

# 771
Ама тя Венета от Изповедалнята ли ще води Горещо?

Май от тайната стая ще е.

# 772
Мерси за информацията!  bouquet

# 773
  • София
някой можели да ми изпрати логто на тв нова+

А какво е логто  newsm78

# 774
Венета се е сдухала според мен, защото както каза тя, била се сдърпала с Петя сутринта и защото Азис, Десислава и Петя си били сформили групичка. Явно се чувства малко изолирана, защото сега си говорят с Росито и Венета се притесняваше, че може да излезе на номинации заедно с нея, и се страхува че ще изхвърчи.

# 775
# 776
  • София
Росито е неприятна много, ама и Петя не й отстъпва - мега лигава и префърцунена е според мен... определено ме дразни

# 777
Венетка ги събра да им обяснява как ще снима предаването..всеки четвъртък ще си избира човек и ще го интервюира...от изповедалнята

# 778
Роси иска да бъде осиновена от Китаеца и Азис. Китаеца казва "Обърни се към Васко, той е майката..Но първо трябва да му порастнат бозки, за да можеш да сучеш!"  Joy

# 779
Май иска Новева да кани..
              Тъй де, нека. Другите си ги знаем.
Нали Десислава щяла да издава в Испания, какво стана?
              И аз това се зачудих...

Общи условия

Активация на акаунт