VIP Brother 2 - 1

• 40 340
  • 1 002
  •   1
Отговори
# 825
Тая Росито напълно е мръднала бе ...все едно Венетка гледам....аууууууууууууу ужасссссссссссссс

# 826
ХаПсолютна кукувица, думи нямам Sick

# 827
Азис: трябваше да си взема малко калай да си леем куршум утре.....
Деси: на зрителите трябва да се лее....

по повод това, че на сутринта ще са без грим.....

Хихихи! hahaha Този Азьо голям сладур ще излезе!

Ми аз пък вярвам, че циците на Деси са истински с малко поправка. Тя каза така в "Сблъсък".  Все пак момичето е раждало, на много жени им се променя бЮста. Както и да е-не й казвайте "крава" заради това. Моля ви, грозно е.

Който мрънка да му разказват за деня, защо не погледне най-първия постинг? Бу за какво си играе да добавя там синтезирани дните? И линкове са дадени...

# 828
Гнусотия страшна  Sick Sick Sick

# 829
Хич не беше зле финалът тази вечер- хептен като в сапунка  Joy

# 830
Мен някой да ми цапне един шамар щот мисля, че сънувам  hahaha НЯма такъв образ друг  Crazy РоситУ президент, президент  Mr. Green

# 831
Абселютно!!!!! Както казваше Баш майстора в знаменития бг филм

# 832
# 833
  • До хладилника, който обичам
Кво, кво? Детето гледа филм за мумии, я някой да преразкаже днешната серия, моля!

# 834
Да ви кажа и аз една клюка  Mr. Green Росето хич не играе, а си е такава. Мой познат, работи в Кемпински на Златни пясъци и разправя, че няколко пъти е била там. Дядо Зографски й плащал сметките и заминавал, а тя по цели нощи пиела, като прасе. Като се напиела, се събличала и ходела из хотела гола. Охраната я покривали със саката си. А на няколко пъти се сваляла с възрастни гости на хотела. Едвам я узъптявали.
[

малеееееее,не е истина тая е съвсем  Sick Sick Sick

# 835
нищо не видях Sad Гледаме Канал 3 сега.

# 836
Таз Росица голям резил

# 837
Сега всички се обличат,май масово ще ходят в градината, ама не знам защо newsm78

# 838
  • София
Тва същестно Роси просто е уникално тъпа,немога да повярвам че една жена може да се държи по този начин.Според мен тя е с психически неустановени отклонения,макар че във предаването ще се установят тотално.Тя да се радва,че е там иначе досега да е изяла боя 100пъти,кой може да изтрае такова мекотело,само гласът й е отвратително провлачен и лигав,пък за останалото да не говорим..... ooooh!
Всички останали много ме кефят,естествени са си,забавляват се,смях се от сърце с тях. Grinning

# 839
  • София
Още докато влизаха писах, че мъжът ми я е возил пияна като прасе, до дома на Зографски, едва я е свалил от колата, не е искала да слиза, искала да спи #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт