Пътуването ни до София ,го усетих като кошмарно. Първо колата ни се счупи още на отиване и започна да прегрява, в 45 градуса температура на вън , до София сме карали на парно на най топло. Зарязахме колата пред къщата в София и тръгнахме с градски транспорт, нямам отговор защо не с такси, наистина. Нито знаем на къде отиваме , нито какво да хванем, пълни шматки. Сами три нощи рева, че иска вкъщи, никакво спане за никой. И двамата умряха от глад за 3 дни , защото менюто им е ограничено и не искат нищо да ядат, никъде на намерих неща които ядат покрай нас. Минахме на пулмолог , каза неалергична астма , да не правим тестове за алергии ,че няма смисъл . При което педиатърката оспори и каза да пусна тестове за алергии, защото децата са с алергии. Та айде втори път до поликлиника България да пускаме тестове за алергии, Яна беше в същия ден и на ендокринолог , и реших с тестовете за алергия да пусна и хормоните, иначе трябваше да я бодат два пъти в един ден. В Надежда резултатите на хормоните излизат за час и половина, но не правят тестове за алергии, токуда ме отрязаха също за тестове за алергии, може да пуснат само ако мина алерголог. Та така отиваме в поликлиниката да пускам изследванията, на Сами му спукаха 3 вени , на Яна 4, такава истерия , децата пребледняваха , течаха капки пот от тях , трепереха и лаборантките постоянно казваха че ще колабират, мокреха им лицата , 3ма човека сме държали Яна и 4ти я боде, общо 1 час сме седяли в лабораторията, за да им вземат кръв , измъчиха се децата, после реваха още час поне , супер стресирани излезнаха. И накрая се оказа , че хормоните на Яна ще станат чак на другия ден , не след два часа , както мислех, а ние в същия ден сме и на ендокринолог. Бях готова да ревна, от яд защото не попитах предварително. Така отивам в Токуда при ендокриноложката без изследвания, какво да правя , уговорих се с нея да направим консултация през healee, само да и пусна резултатите, дадох и там 80 лв днес , да погледне резултатите. Пролактина на Яна е в небето , но той е стресов хормон , не знам как се очаква след 4 бодения детето да не е стресирано и да излезе в норма. След няколко месеца пак ще го направим. На мъжа ми му писаха акт , още като стигнахме в София
, спря пред къщата на аварийни , свали багажа и трябваше да премести колата на 5 метра, да я паркира и за тия 4,5 метра патрула му пусна буркан , спря го и му написа акт за без колан, той винаги слага , ама сега..... Правиха му тестове за алкохол , наркотици, преровиха багажника , а аз седя с децата и пазя багажа на улицата.... На връщане пътувахме 7 часа от София до Видин , защото колата не е наред и само спирахме. Та така имаше и още , ама това са най изнервящите неща от преживяванията ни тези дни
мрън мрън Сега чакам резултати от алергиите, не знам кога ще станат , вчера казаха ,че днес ще са готови ,но ги няма, звънях в поликлиниката, сега казаха след 2, 3 дни

ПС към Джой! Яна още си смуче одеялото и взех идея от теб , казах че сме го забравили в София... На обяд заспа без одеало трудно и късно , но заспа. Сега остава да не се отказвам . Дано , като при теб подейства лъжата и да премахна най- после инструмента за смучене , че ще го носи и в училище , сигурно.
Ето ви и една снимка от София, не бяхме взели играчки и нападнаха книгите на брат ми
на бързо си намериха с какво да играят , разглеждат, въпреки че картинки няма в тях, правеха кули с тях , къщи и подобни, добре че брат ми го нямаше да види 

Редактирам : Пламинго, току що излезнаха алергиите , явно нямат алергии, всичко отрицателно....
много е зле тая жена! Накарай мъжа ти да я предопреди по твърдо , как ще идва болна.... И то при положение ,че Вики почти с всяко боледуване е в болница, супер неадекватно!