Малките ни откриватели - родени Август 2022г🤸🤹♂🧚♀(тема 20)

• 8 800
  • 278
  •   1
Отговори
# 210
Да са живи и здрави Сами и Яна!
Тортите са страхотни, браво Лизи!
От къде пък тази кашлица пак..да им минава бързо!

Подготвяте ли се за новият градински сезон? Аз Рая не я пусках лятото, колкото и да ми е трудно по цял ден с двамата поне са здрави!

Ради, имаш право на отлагане 60 дни от старта на учебна година, а след това може да отложиш с бележки. Обаче трябва да има поне един присъствен ден в месеца, заради изследванията. Някой ми беше казал, че срокът вече е 60 дни, но не съм сигурна дали е така навсякъде. Най-добре питай директорът на градина и обясни ситуацията.

# 211
  • Пловдив
Лизи, страхотни торти! Да са живи и здрави Сами и Яна! Малки юнаци са те 🙂
Йони не я спирам от ясла, няма как за съжаление. Вече ни организираха родителска среща (09/09) и само мога да стискам палци учителите и децата да се напаснат.

# 212
При нас хубавото е , че повечето деца в новата група ще са от старата.Учителките пък са по -млади от предишните и очаквам повече да си паснат с децата.Иначе имаме някои купени нови дрешки на промо от синсей за есента,но може и да са и леко големи.Имаме ново шише,маратонки и рокля.
Остават пантофи,пижама, чорапогащник,  профилактична карта да купим и заверим.

# 213
Лизи чудесни са тортите. Да са живи и здрави всички дечица в темичката.
Плами не съм я спирала от яслата,но тя пролетта 2 месеца не ходи. Сега ходи от юни и лепна скоро чревния вирус,но мина. От другия месец предполагам ще е редовна с боледуванията. Нейния рожден ден мина мн добре и в яслата и с големите в ресторанта. Сега я стягам за есенния сезон,като вече даже пазарих дрехи🤣Нямам мн време да обикалям и пазаря предимно оналйн. На 29 август е последно на ясла. От 15 септември тръгва на градина. Предполагам пак ще има драми с адаптацията при новите госпожи. Хубавото при нас е,че някои от децата ит яслената група,ще са в първа група с нея. Подготвям майка ми като е болна,че ще я гледа. Аз се чувствам супер уморена с работата и задълженията у дома,като мъжа ми  помага постоянно.🥴🤣

# 214
Аз не знам какво ни трябва освен пантофи и пижами.
Пишете ако знаете

# 215
Моето пак е с Т и удря почти 40⁰. Дано други не се разболява, че на 1.07 ще ходим на почивка

# 216
  • Велико Търново
Леле, Амазонке, голяма палавница си имаш. Бог да я пази!

А аз си мислех, че моя малкия е луда глава, ама той те първа му идват вече идеите в главата. Например вече прави кълба на леглото?!? На кака му още не ѝ е идвало на ум дори. Иска да скача от дивана на плочките, за сега успяваме да го спрем. Миналия месец се спусна с триколката по стълбите от първия етаж (преди това успяхме да го спрем няколко пъти, но той си беше решил, че трябва така да слезе...)
Иначе и неговата ръка е все в памперса. За сега му казвам "не" и я маха. Но съм виждала големи дечица как го правят постоянно и на всякъде и за това ме е страх да не би ако не реагирам, това да го насърчи.

За Вики и тя в момента е в периода в който си показва лошотията. Леко да кажеш нещо и започва да реве, онзи ден в едно заведение исках да ѝ помагна да слезе по едно малко стъпало с едно колело, а тя реагира все едно съм ѝ го взела. Половин час се тръшка и рева, че искала сама.
Започна напоследък да ме нарича глупачка, в началото обяснявах че това не е хубаво, че не се говори така. Но последния път реших да ѝ се разсърдя и не я изкъпах. Казах ѝ да търси баща си и че аз не ѝ говоря.

Ние минахме стомашния вирус. Вики с повръщане, Мишо с разстройство, аз един път повърнах и ми беше отпаднало, моя мъж легна на леглото с температура и гадене. После минахме нещо за ден, два, отпадналост, парене в носа и хрема. Какво става не знам, ама моя мъж нещо почна много да го хваща, някой да има лека хрема и веднага го събаря на легло..

Лизи, бързо възстановяване!
А тортите са страхотни!

Децата вече нямат хрема и кашлица (тя се проявяваше само когато бягат и много реват). Всичко секна юли месец, вече съм напълно сигурна че е някаква алергия.

# 217
Пламинго и Сами правеше всички тези неща, дето си написала преди година, година и половина . Постоянно търсеше от къде да скача, столове, нощни шкафове, секции, дивани. Кълбетата още ги прави, не му писват, а вече ги прави година и половина. На Яна не и идват такива идеи, въпреки че понякога се подвежда по него, за някакви щуротии. Онзи ден, Сами не искаше да излиза на разходка и го оставихме с майка ми, излезнахме за първи път само с едно дете. Яна каза на всеки срещнат непознат, че братчето и не е искало да излезе, но след малко ще звънне и ще дойде при нас Joy чак ми дожаля за нея.

# 218
  • Велико Търново
Лизи, явно всички момченца са такива диваци... А като знам какво си разказвала и направо ме е страх какво ме чака. Миналата година на морето имаше едно момченце на 3 годинки, след което родителите му буквално бягаха по петите му, тогава с ММ се чудехме, ама вече мислим че и ние ще сме така. То буквално все бягаме след него, при майка така се беше ударил във вратата, че му остана белег на челото.
Аз съжалявам че в групата на августчетата пиша и за малкия, но с неговата група така и не се получиха нещата, никой не пише там.

Последна редакция: нд, 24 авг 2025, 13:47 от Plamingo__

# 219
Споко белезите от тази възраст изчезват Joy  след сцепената буза , имаше доста голям белег, дори беше набръчкан и изпъкнал навън , но гледам че изчезна, на сцепеното ухо също изчезна. Но на лепеното чело има дупка , сега се чудя да взема ли кело коте да го мажа , че дупката си я бива. То имаше лепило ,но той го изчопли накрая , иначе сигурно нямаше да остане такава гадна дупка.

# 220
  • Бургас / Славейков
Със закъснение Лизи честити ти рожденици.Да са здрави.Тортите са супер.От септември и ние сме на градина.Родителската среща е на 28.08,почти цялата група от яслата са в на Митко групата в градината,надявам се бързо да се адаптира От първи и ние сме малко на почивка ,за кратко.Ходихме на Цирк миналата седмица ,учудващо много слуша .Беше му интересно.В градината ни дадоха безплатни билети за децата.Бързо оздравяване на всички и още по бързо адаптиране в 1ва група.

# 221
Пламинго..малкият и моят е дивак.
Още от сега се мята от/ по дивана, засилва се и се хвърля драматично..и някой трябва да го пази да не стане беля. Катери се на навсякъде, беше се наврял пълзейки под кошарката и се заклещил. А още даже не може да ходи

# 222
Аз е излишно да се включвам ,защото не веднъж съм казвала Виктор какъв звяр е😂  все така си е
От скоро започна да изследва тялото си и най-вече пишлето .
Заварих го преди няколко дни в неговата стая  да се опитва да мушне някаква част от количка в пишлето си .
Пишлето му не е забелено изобщо ,но се чудя как му роди главата подобно нещо.
Беше по пишка, вече не го оставям гол да не направи беля. Не го считам като да го прави с други мисли,защото няма от къде  да знае подобни неща,по скоро го иЗучава и му е интересно
Вие какво мислите

Последна редакция: нд, 24 авг 2025, 09:54 от Radii❤️

# 223
Някой от темичката купуваше Зизу обувки на детето ,но не помня кой... Интересува ме дали детето е с слабо краче и кой модел?
Ако някой друг купува боси , нека каже какви и с какво краче е детето .

# 224
Аз съм взимала колев и колев ,те са тънко краче ,на Вики все му стягаха,чорапите му се отбелязваха.
Имаме и на  Дд Степ , те му бяха добре

Общи условия

Активация на акаунт