Малките ни откриватели - родени Август 2022г🤸🤹♂🧚♀(тема 20)

• 11 347
  • 386
  •   1
Отговори
# 330
И на нас ни назначават от пръста витамин Д, на 6 месеца правим, а преди това на 3 месеца.  Миналата година по това време , Яна имаше недоимък.

# 331
О , Ради , това наистина е доста често антибиотик Sad Аз честно казано Ади я лекувам предимно с хомеопатия и то най - комерсиалните цинабсин и инфлуцид.Знам обаче , че има цяла серия от няколко шишенца , различни таблетки ,които според моя приятелка много помагат.Може би да потърсиш някой добър хомеопат и да пробваш нещо за превенция.
Е , не казвам , че не боледува , сега от края на септември до сега всяка седмица почти е сополива или подкашля за по два
/три дни и веднъж беше с някакво чревно неразположение,но в общи линии за сега леко се разминава да чукам на дърво.Днес ми обаче ми е малко притеснено , че сутринта ми изглеждаше доста унила и кисела , а това обикновено е знак , че се разболява по - сериозно.
Момичетата дават добър съвет за изследване на някои витамини, може би там ще излезе някакъв  недостиг.

# 332
Има ли друго детенце,което да е 13,500 кг .
Вики не мърда ,стигне до 14+ и като се разболее върне отнояо на 13 кг .
Струват ми се малко за 3 годишно дете

# 333
Споко моята няма и 13кг даже. Предния месец беше 12,800 с дрехите и обувките, висока е 98см и е доста ящна.

# 334
Моето даже е 13кг. и 100. Слабичък ми се вижда и на мен. Но до преди месец беше дори 12 и 600 без да мърда много дълго време. От веднъж качи тези 500гр. Гледам по табелите се движи на долната граница, но пък ми е здрав и много подвижен. Не се спира направо. Днеска с желание отиде на детска градина, че му омръзна 3 дни само с мен.

# 335
  • Варна
И Габи е 13... 13 и нещо мисля, не съм я теглила скоро.

# 336
Само дето всички са момиченца ,няма ли някое момченце ,че да ми олекне 😅 а бисквитка е писала ,добре знапи не сме единствени

Последна редакция: вт, 28 окт 2025, 16:43 от Radii❤️

# 337
Има 😂
Единият е над 18кг, другият от година седи на 13кг....

# 338
Плами е 16.500 кг 100/101 см и ми се вижда слабичка,но като ви чета значи не е🙄
Ради нормлано е като е болен да отслабва. Плами е по-същия начин. Болна ли е теглото е надолу. Аз сега съм болна и не мога да си сложа ваксината за грипа. Времето е ужасно променливо тук
Аз да попитам мамите на момиченца.
Препоръчайте ми хубав подхранващ шампоан за Плами. С какво миете косичките на вашите момиченца?
Какво искат вашите дечица за Коледа?Пламена иска някаква кукла ренбол и някакъв компютър 🙄

Последна редакция: вт, 28 окт 2025, 21:48 от Милото

# 339
Мойте вчера ги мериха ... започнаха физиотерапия, заради напикаванията и рехабилитаторката ме докара до рев и истерия. Щях да я набия пред децата. Натиска ги на уредите на сила , те реват , тя им казва да млъкнат, на Яна и каза ,че ако не млъкне ще я заведе на апарата дето боли , да знае за какво реве поне, направих деликатно забележка , не се разбра ,  на Сами му се изкрещя ,,шшшшш ЕЙ МЛЪКНИ,,, ама като някакъв  дзвер и тогава вече истерясах, ама така истерясах че накрая ме молеше да спра да не слушали хората. Тръгнахме си и отидох да се оплача при педиатърката ни ,която е директор на болницата, при нея ревнах направо от яд. Яна после се буди на обедния сън с писъци и казваше че я е страх ,че лелята ще я заведе да я боли. Направо няма да ви казвам , че не можах да спя от нерви после. Така се бях ядосала. Исках нова рехабилитаторка , тая била единствената дето работи с деца . Педиатърката ми обеща,че ще говори с нея и утре няма да се държи така. Отиваме сутринта, аз още бях бясна , само да ми беше казала нещо, щеше да хвърчат апарати по нея , но тя посрещна децата с бонбони , гали ги , говори мило, даде ми аз да им правя ултразвука , да не ги плаши и подобни..... Държа се перфектно и ми се извини.  А децата бяха много спокойни, четох им книжки докато са на уредите и мъц не казаха . Ама то с нерви не става....
И пак агресирах , докато го писах.Rage

Яна е 17,800 кг , 105см
Сами е 16,100кг , 101см

Последна редакция: вт, 28 окт 2025, 20:02 от Lizi:) :)

# 340
Рая е 14кг, колко е висока обаче не знам. Ще я премеря тия дни.

# 341
Госпожицата последно беше 100см 14,500кг.
Мия я с един шампоан детски на нивея.Нищо не иска за Коледа , не може да си каже ,защото е пренаситена.Иначе ако влезе в магазина всичко ще иска де.Обича много да си играе с топчета - има около 50бр вече.Като цяло харесва неща ,които са по много - да си ги реди , брои, мести , пренарежда.

Омг Лизи, тая я дръж изкъсо.За пореден път се убеждавам , че някои медицински лица злоупотребяват с болката/уязвимостта на пациента! Всъщност какво се оказа при тях, че е нужна рехабилитация , нещо мускушите ли трябва да укрепнат?

# 342
Никой не знае ... На проба грешка сме , според мен е на психична основа.  Според педиатърката също , но казва че при стрес , може да се отпуснат мускули и да повлияе рехабилитацията.
Според мен , ако са мускулите на тазовото дъно, ще се напикават нощем , а те не го правят. С изключение вчера , Яна като сънува кошмари заради оная овца , се изпусна в леглото. Предишните дни (около 3,4) Яна се изпускаше по веднъж на ден или нито веднъж , след случката вчера , като се прибрахме е напикаване , след напикаване вчера и днес. Това ще е само от стрес. Нямам друго обяснение. Тя се стиска и не ака, а се напикава. Сами се изпуска по някоя капка докато тича и играе , според мен просто не иска да си прекъсва играта , като му е интересно. Два дни си се напикаваше , миналата събота и неделя ,но според мен беше просто защото имитира Яна, вижда ,че обръщаме внимание на това и реши да пробва. Смятай 3 пъти ходи на балет и почна това ,  оная вчера се държа грубо , пак се увели напикаването драстично , какви са тия чувства? Какво да очаквам като отиде на градина , започвам да се плаша. Записах час за детски психолог , защото не знам как да се справя със ситуацията , вече съм и говорила какво ли не , нищо друго не ми минава през акъла. Мина месеца и седмица ,днес и вчера , въобще не ми изглеждат че се оправят нещата, а се влошиха отново. Няма подобрение , наистина не знам вече какво да правя и какво да и говоря, пробвах да говоря много, след това реших че се фиксирам много в това и може да го прави нарочно, от ревност , от искане на внимание, реших че няма да обръщам внимание на напикаването , преобличам и нереагирам. На вън ако се напишка се прибираме веднага. Не свърши работа , върнах се пак на много разговори , реших да и обръщам много внимание , ако го прави за внимание да спре просто, еми да ама тия дни все едно Сами не съществува, тя не ме оставя за минута , като обърна внимание на Сами ревнува още повече и ме тегли да играя нейните игри и все едно влоших нещата с ревността. Не знам , голяма каша ми е , не знам вече какво да правя.

# 343
  • Велико Търново
Леле, Лизи, тая е направо за телевизията.  Жалко че трябва някой да се намеси, за да се държат така както трябва.
За съжаление явно е на психическа основа. Добре си направила като си запазила час за психолог.

Едно приятелче от градината на Вики спря да говори и почна да заеква, казаха че било от стрес. Преместиха 4 годишните им приятели в горната група за да вземат нови дечица по на 2-3 години. И го изживя много трудно.

Вики е към 12 и 500 / 90 см, но малкия е 13 кг и 84 см 🫣, вече носят еднакъв размер обувки 😃😃

# 344
Лизи, много ми е неудобно да "ръся "непоискан акъл. Но и според мен е на психическа основа. Мисля, че децата ти реагират на твоя стрес и притеснение. При мен е така поне, когато аз имам проблеми Борис реагира с някакво поведение. Миналата година работих много и веднага усети вечната ми умора и припряност докато го взимам от ясла.
Нама ли начин баща им да ги води при тази рехабилитаторка?
Аз така процедирам когато усетя стягане в гърлото от определена лекарка. И на очен и при педаудиоложката мъжът ми го води. Когато бащата е там са много по сдържани с коментарите и простотията.
🙂

Общи условия

Активация на акаунт