Малките ни откриватели - родени Август 2022г🤸🤹♂🧚♀(тема 20)

• 13 404
  • 424
  •   1
Отговори
# 390
Аз много се  чудих за бронховаксома , дори го купих , но Рада Маркова ми каза ,че няма смисъл. Сега са на флексотид и кетотифен. Правят ли пак пристъпи с Флексотида? Мойте направиха въпреки него. Не им е спиран вече 3 месеца, до края на пролетта ще са на него .

# 391
Лизи, благодаря за инфото за ваксината. Взехме я! Но имаме само една доза де..личната каза че преди схемата е била само с 1, дори и първоначално. Като оздравее, ще я сложим.
С астма ли са и двамата? Имам познати, много доволни от детския пулмологичен кабинет в Александровска болница.

# 392
Маркова ни прехвърли при пулмолог от Варна та сега сме под други грижи.
Та...каквото ви е каза Маркова...

# 393
Еее браво ,че сте успели  да вземете ваксината! Heart
Да , и двамата са с астма и уж увеличена трета сливица, вече двама лекари го казват , вероятно е така.

# 394
Лизи баткото пи имунотрофина 3м заради трета сливица, беше на 3г. Само, че го лекува ЛЛ с него в комбинация с някаква хомеопатия по график. При него имаше ефект. Но другото, което е лекарката ми видя, че е с уголемена трета сливица още в началото. След като и го заведох 4 пъти за 2м болен и се усъмни, защото той се разболяваше рядко.

Джой при кой пулмолог ходите? Дребното като беше с бронхитите пролетта ние ходихме при Анита Петкова и останах с много добро впечатление от нея.

# 395
Болибон, при нея ходим.

# 396
Ако някой търси още назални ваксини , под поста ми се предлагат .

https://www.facebook.com/share/p/1Cjs8Hc6Cy/

# 397
Сарми за Коледа

# 398
  • Велико Търново
Весели празници, момичета! Желаем Ви здраве, то е най- важното, всичко друго ще го постигнем със семействата си!!
 Как сте Ради, как сте там? 😊

Вики е с варицела, сега сме сами по празниците, но здраве да е. Чакаме да видим Мишо кога ще хване, ние си бихме ваксина още на втория ден Вики като се ошари, ще видим дали ще я изкараме и ние или ще ни пропусне.

# 399
  • Варна
Весели празници! Габи изкара варицелата през ноември. Сега ще сме 12 дни вкъщи и да видим ще успеем ли да не се избием. При вас спят ли на обяд? Понякога направо е ад да заспи.

# 400
Весели празници и на вас!

И ние сме болни, че да не ние скучно толкова почивни дни…

Спят на обяд, без проблем за сега и двамата..

# 401
Честита Коледа! При нас празниците минават ужасно и въобще тази година подаръците не ме радват. Пламена падна и си удари предните два зъба. Единия е набит навътре доста във венеца,а другия е изместен и леко се клати. С хематом и оток е на венеца и устната лигавица. В момента е на АБ. Отделно е с кашлица,сополи. Боли я ужасно и яде само парирана храна. Всичко стана за секунди. След нова години ни предстои снимка да видим как са зародишите на постоянните зъби. Според зъболекарката има шанс набития зъб да си излезе сам,а този който се клати,като заздравеят тъканите,ще спре да се клати. Едни кошмарни празници и въобще не ми е до тях! След като стана инцидента бяхме двете и изпаднах в някакъв шок,но тя се държа геройски. Аз рева с нея и тя ми вика “мамо успокой се,не плачи,голяма работа”. Първоначално мислех,че зъба и е счупен,а не набит. Та така минава нашата Коледа

# 402
Честит Коледа!
Исках да напиша Весела....., но явно прискички ни има по нещо.
Бързо оздравяване 🤗

# 403
  • Велико Търново
Честита Коледа! При нас празниците минават ужасно и въобще тази година подаръците не ме радват. Пламена падна и си удари предните два зъба. Единия е набит навътре доста във венеца,а другия е изместен и леко се клати. С хематом и оток е на венеца и устната лигавица. В момента е на АБ. Отделно е с кашлица,сополи. Боли я ужасно и яде само парирана храна. Всичко стана за секунди. След нова години ни предстои снимка да видим как са зародишите на постоянните зъби. Според зъболекарката има шанс набития зъб да си излезе сам,а този който се клати,като заздравеят тъканите,ще спре да се клати. Едни кошмарни празници и въобще не ми е до тях! След като стана инцидента бяхме двете и изпаднах в някакъв шок,но тя се държа геройски. Аз рева с нея и тя ми вика “мамо успокой се,не плачи,голяма работа”. Първоначално мислех,че зъба и е счупен,а не набит. Та така минава нашата Коледа

Дано да няма последици за постоянните зъби. Браво на Плами, че се е държала толкова геройски.

# 404
Весело посрещане на новата година!
🥂

Общи условия

Активация на акаунт