Малките ни откриватели - родени Август 2022г🤸🤹♂🧚♀(тема 20)

• 11 313
  • 386
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Това е още по-ужасно, че и насила... направо отврат както и да го погледнеш. И тези коментари, които казваш.. наистина - сила!

# 31
  • Велико Търново
И аз мислех да ги водя на солна стая, но тук е доста скъпо, не знам при вас как е, но 18 лв за дете и 10 лв за придружител ми се вижда скъпо.
Милото, ще кажеш после дали е имало ефект, ако знам че помага ще ги прежаля парите.

Уж казват, че Вики ядяла, а тя като се прибере от градина е гладна като вълк и въпреки това почти нищо не яде. Печени филии с масло,  по малко пица, яйца много обича, сиренето нещо го отказва напоследък. На почит са юфка и макарони, но гледам да не прекалявам с тях.

Ние миналата седмица ходихме на разходка в една горичка, Вики беше много щастлива и вече ще ходим да се разхождаме по- често.

С Вики сме се разбрали че когато ходим до магазина има право на едно нещо да си купи, и то не от всеки магазин. Веднъж бяхме с едно нейно  приятелче в магазина, то си взе една играчка, тя също тръгна да взема. Но ѝ обясних, че с нея после ще ходим до едно друго магазинче и ще си избере нещо от там. Бях учудена като остави играчката, нищо че се позачуди в началото.

Малеее, Лизи, кураж и дано бързо да ти мине!
Моят мъж преди месец след мач падна много жестоко, усука си коляното и глезена. Също ходеше с патерици в началото. Веднага му взех Нурофен (понеже в аптеката ми казаха че е противовъзпалително). След това ходи на ортопед и му изписа едно мазило и други хапчета. Сега коляното му поотмина, но глезена продължава да го боли като отидем на разходка.

Дано при теб да мине по- бързо и наистина да няма нищо счупено!

Връщам се да дочитам.

# 32
  • Пловдив
Лизи, наскоро една приятелка стъпи върху шише с биберон (тези пластмасовите на Филипс Авент) и вече 3-а или 4-а седмица ходи на физиотерапия. Казаха ѝ много да си пази крака. Дано при теб не се налага дълго време да се възстановяваш 😕 От твоите коментари знам, че само ти си тази която се справя със Сами и Яна.. Не разчиташ на помощ. Свекърва ти трева ли пасе? Сериозно ли е такова просто парче? Направо се ядосах, като четях… как може да не им смени памперсите?!

# 33
Да те довърша , майка ми е почивка неделя , понеделник и вторник и отива да празнува някъде празниците, вместо да дойде и да ми помага. Утре съм се приготвила за скандал с нея , защото мисля, че е напълно неадекватно!

Децата отново се разболяват, Яна е със сопол , Сами прикашля, аз трябваше да правя пулмикорт и да давам прахчета за астма до края на май, но ги спрях като повръщаха, защото и аз се сцепих да повръщам, те ги повръщаха веднага прахчетата, на мен ми беше зле и не можех да се стегна за инхалациите и така. И сега умирам от страх и за тях , да не почнат с астматични пристъпи през ноща. И да стане като миналото боледуване месец и половина кошмар и серия бронхити и повръщания от пристъпи и как аджеба с тоя крак ще ги вдигам бързо  от леглото, като започват да повръщат.

Крака ми става все по зле , не знам до колко е нормално , но се подува все повече, вместо да спада малко, все още не мога да стъпя на него и пръстите са ми обездвижени, май започвам да се съмнявам за скъсани връзки на глезена , защото аз и преди съм изкълчвала 3 пъти ,но чак така не е било, да ,много ме е боляло , но започвах да куцам в някакъв момент , а сега не мога и да куцам , глезена поддава , не знам как да го обясня, ако ви е изпускало коляното някога, изведнъж изпуска и все едно ще паднете , така е с глезена , освен зверската болка . Ще видя как е положението до понеделник и ще търся лекар , ако става по зле, лошото е че тук не знам как би могло да се види , може би на ехограф ,тук не съм чувала да правят ехограф на мускули. ЯМР няма , иначе там ще се види най -точно какво е положението. Та не знам . Късала съм мускулни влакна преди ,но седеше като топка на мускула с хематом, сега няма хематом, топка от подуването няма как да видя май.
 За днес няма да се оплаквам , кошмара беше едно към едно с вчерашния , въпреки че аз повече ставам , но не съм бърза и изпускам нещата . Най -големия ми кошмар, не мога да прескоча прага на тоалетната и стискам по 9,10 часа, дано не си докарам нещо и с това , но не мога да вляза в тъпата тоалетна. Утре и неделя мъжа ми е вкъщи и ще бъде  по леко .

Лизи, наскоро една приятелка стъпи върху шише с биберон (тези пластмасовите на Филипс Авент) и вече 3-а или 4-а седмица ходи на физиотерапия. Казаха ѝ много да си пази крака. Дано при теб не се налага дълго време да се възстановяваш 😕 От твоите коментари знам, че само ти си тази която се справя със Сами и Яна.. Не разчиташ на помощ. Свекърва ти трева ли пасе? Сериозно ли е такова просто парче? Направо се ядосах, като четях… как може да не им смени памперсите?!

# 34
Лизи не е нормално да продължава да се подува. Отиди на ортопед. Нявяхвала съм си много пъти крака, разпъвала съм сухожилия, късала съм вени, но големия оток започва да спада на втория ден и малко или много започвам да стъпвам.

# 35
Вероятно е така, не знам и аз. Трябва да изчакам понеделник , защото уикенда няма лекари. Освен в бърза помощ , а там също го нямаше ортопеда в петък, който междудругото е много зле, според мойта приятелка дето работи с него. Въобще не знам при кой да отида в тоя град. А честно казано ме е страх , че като са на 100г тия ортопеди ще искат да го наместват и ще стане по зле.

Лизи не е нормално да продължава да се подува. Отиди на ортопед. Нявяхвала съм си много пъти крака, разпъвала съм сухожилия, късала съм вени, но големия оток започва да спада на втория ден и малко или много започвам да стъпвам.

# 36
Може би още преди да замине майка ти е редно в прав текст да и кажеш " имам нужда от теб " , не мога да се справя. Ако и тогава вече откаже няма да коментирам.
На твое място срам не срам бих си сложила леген или гърнето на децата ако щеш и да си пикая в стаята - това да стискаш не е работа.
Дано не зазляват децата точно сега !

# 37
Направо си се скарах с нея и затворих телефона! Тя била обещала ,че ще ходи от две седмици. Close

Може би още преди да замине майка ти е редно в прав текст да и кажеш " имам нужда от теб " , не мога да се справя. Ако и тогава вече откаже няма да коментирам.
На твое място срам не срам бих си сложила леген или гърнето на децата ако щеш и да си пикая в стаята - това да стискаш не е работа.
Дано не зазляват децата точно сега !

# 38
Съжалявам ...

# 39
  • Бургас / Славейков
Ох.Лизи всеки път като вляза и все нещо ви се е случило.Бързо оздравяване и дано не е нещо сериозно.За майка ти няма да коментирам.Милото и на теб бързо оздравяване ,както и на Пламена.
За яденето Митко откакто е на ясла все по рядко готвя за вечерта ,то затова и се разболява по често.Изкара двата грипа и имунната му система рухна направо.Аз цяла зима бях болна ту от едно ,ту от друго .Последно бях и без обоняние.Правих тест за Ковид дори.Сега в следствие от много боледуване последно лекувах уши .Евстахиевата тръба ми е запушена и не чувам добре.Заглъхнали са ми ушите.

# 40
Ходих до Пирогов ....

Гипсираха ме , разкъсани връзки, 20 дни гипс .

# 41
  • Варна
Как се чувстваш?Как са децата? С гипса по-добре ли е или още е трудно движението?

# 42
Ами децата са болни , Яна кашля лошо утре сутринта баща и ще я води на лекар.
Гипса ме жули гадно и имам чувството че там дето са отоците имам мазоли вече. За придвижване си е същото на един крак.

# 43
Ами децата са болни , Яна кашля лошо утре сутринта баща и ще я води на лекар.
Гипса ме жули гадно и имам чувството че там дето са отоците имам мазоли вече. За придвижване си е същото на един крак.
Бързо възстановяване Лизи. В ужасен кръговрат сте влезли. Дано при Яна е нещо минимално. Ужасно е,че няма кой да те смени🥲

# 44
  • Бургас / Славейков
Лизи как сте?Оздравя ли поне Яна.Наистина лошо ,като няма кой да те отмени.

Общи условия

Активация на акаунт