Малките ни откриватели - родени Август 2022г🤸🤹♂🧚♀(тема 20)

• 12 872
  • 416
  •   2
Отговори
# 405
  • Бургас / Славейков
Весело посрещане на новата година.Митко от 28.12 .25 пък е с грипА.Тази година по леко минава . Миналата година го бяха объркали и пи преди това антибиотик.На всички пожелаваме здраве.Прегръдки на Плами.Всичко ще е наред.Милото ти повече си се уплашила.

# 406

И ние посрещаме болни новата година , нищо ново под слънцето Joy

# 407
  • Велико Търново
За много години, мамчета! Бъдете здрави, щастливи и много обичани! Нека тази година бъде по- добра и по- успешна! 🥰

# 408
За много години! Как сте? Какво става при вас?
Ние сме си още болни от преди нова година Unamused всички семейно. Седим си вкъщи и вече издивяваме.
Децата цял ден играят и се правят Яна на Дора изследователката, Сами - Ботичко Joy гледам непрестанен театър.

Взимахме поредицата за Дора от библиотеката и много я харесаха.

Последна редакция: пн, 12 яну 2026, 17:22 от Lizi:) :)

# 409
  • Велико Търново
Бързо оздравяване, Лизи!
И ние сме болни от преди нова година. Виктория почна с варицела, тъкмо се оправи, Михаил се ошари, тя хвана грип А, сега аз съм с грип. А уж си бихме ваксини. Другата седмица съм помолила майка да дойде да ги погледа, че да се стабилизират малко.

# 410
Бързо оздравяване, Лизи!
И ние сме болни от преди нова година. Виктория почна с варицела, тъкмо се оправи, Михаил се ошари, тя хвана грип А, сега аз съм с грип. А уж си бихме ваксини. Другата седмица съм помолила майка да дойде да ги погледа, че да се стабилизират малко.
Ваксината не е,за да не хванеш,а да го изкараш по-леко. На Вики мисля,че каза,че една доза и слагате,което не е пълен курс на ваксинизация

# 411
Ужас , хванал ви е маратон от болести! Бързо оздравяване и дано се закрепят и да не хващат скоро нищо!

Бързо оздравяване, Лизи!

# 412
  • Велико Търново
Бързо оздравяване, Лизи!
Ваксината не е,за да не хванеш,а да го изкараш по-леко. На Вики мисля,че каза,че една доза и слагате,което не е пълен курс на ваксинизация

Да, така е, една ваксина сложихме, отчитам го като грешка, но явно и си помогна, защото го изкара играейки.

Вие как сте, зъбчето на Плами?

# 413
Плами вече няма оток и хематом няма. Единия зъб се клатеше,та тъканите са заздравни и не се клати. Другия зъб си стои набит,но се вижда доста по-добре. Предстои снимка тези дни. Голям студ беше тук,та затова не сме я снимали. Доста болни и решихме да не я мъкнем. Иска на градина и плаче за приятелчетата си там,та ще направим снимка о ще я пуснем.

# 414
Момичета, и ние сме болни от преди Коледа..в някакъв маратон сме направо сили нямам..да не казвам колко пари сме похарчили за прегледи и лекарства…
Аз също сложих една доза ваксина, другата не намерихме. Благодаря на Лизи за първата! На Този етап грип не ни е застигал, дано и не ни!
Схемата при нас е : суха кашлица, конюнктивит, висока температура, сополи, гнойна ангина, бронхит, ларингит, обрив…

# 415
Честита Нова Година и от мен , момичета ! Плами е герой , дъщеря за гордост на мама! На нея и всички дечица пожелавам вече да са здрави и тази година да е по - добра от миналата !
При нас нещата са сравнително добре (да чукам на дърво) и Ади вече започна да ползва тоалетната и по голямата нужда ! Тъпото е , че ходи ли на детска винаги се запича.Не знам дали казах ,но ми позволиха да и нося храна за обяд и вече хапва и там.Е , предимно сме на крем супи ,но поне не седи гладна.От миналата седмица започнаха и плуване в градината и много и харесва , макар че за момента май много не ги пускат в басейна.Имахме един момент на драма , не искаше да ходи на градина ,но за щастие и това премина(пак да чукам на дърво) и така.
Аз с новата година сменям работното място , а от днес започвам да посещявам спортни танци за разнообразие.Доста лоши неща ни предостави миналата година и на мен и на всички вас пожелавам най - вече здраве и спокойствие !

# 416
Момичета, пожелавам бързо оздравяване на децата и на вас! Дано новата година бъде изпълнена със здраве и хубави моменти!
Орехче, успех с новата работа! Аз започнах 2025 с нова работа и се оказа много добро решение. Стискам палци и при теб да е така!
Иначе аз да не дърпам дявола за опашката, но малката не е боледувала сериозно от юли. Откакто тръгна на градина имаше една вечер с повръщане и 3-4 дни със сополи, но за малко дете посещаващо градина не мога да се оплача.
Тя ходи редовно с желание, има най-добра приятелка 😁 иначе има тръшкания от време на време, много е трудно събуждането сутринт, защото заспива около 23 🙄 вече 3.5 години се боря с това дъъъъълго приспиване и няма край

Общи условия

Активация на акаунт