Ленормандия - гледанки с картите на Ленорманд ТЕМА 2

• 1 456
  • 32
  •   1
Отговори
Добре дошли в Ленормандия,

ТЕМА 2
Отварям тема за тези уникални карти, убедена вече в абсолютната им категоричност да предсказват 👁

Ще се радвам тук да обсъждаме ежедневно битието с картите на Ленорманд 🧞♀
Всеки, който има опит/знание е добре дошъл 🎁
Моля
1. Качвайте снимка на картите
2. Споделете Вашето тълкуване
3. Тълкувайте чуждите карти без притеснение, че ще сбъркате
4.Споделяйте обратна връзка по картите или минал опит на вече проиграна комбинация
5. Спазвайте добрия тон и приятелското отношение
6.Обсъждаме само карти, не личностите зад екрана 🙂

Тук ще намерите ТЕМА 1 https://m.bg-mamma.com/?topic=1629096

# 1
Благодаря за новата тема! ❤️
Позната има запор и бонуса й за Велик Ден е преведен на съдия изпълнител. Работодателят е оспорил това за неправомерно задържане. Парите ще бъдат ли върнати? Аз мисля, че не. Все още чета книжката и комбинацията лисица + риби е получаване на информация. Не знам защо, но моето усещане е че нищо няма да стане. Вие какво мислите ?

# 2
Благодаря за новата тема! ❤
Позната има запор и бонуса й за Велик Ден е преведен на съдия изпълнител. Работодателят е оспорил това за неправомерно задържане. Парите ще бъдат ли върнати? Аз мисля, че не. Все още чета книжката и комбинацията лисица + риби е получаване на информация. Не знам защо, но моето усещане е че нищо няма да стане. Вие какво мислите ?

Лисицата е сигнификатор на Работа
Рибите са финанси
Би трябвало парите да се върнат “у дома” Къщата

# 3

Лисицата е сигнификатор на Работа
Рибите са финанси
Би трябвало парите да се върнат “у дома” Къщата
Хитростта е успяла, в дома има неприятности и разправии. За парите ще се опита да помогне приятел. Малко ще се забавят нещата, но високопоставена личност ще се опита да помогне. Квинта е Звезди. Това е силна  холограма, при която нещата идват по съдба. Щастлива карта за сбъдване на желания.
Ще е хубаво да дадете обратна връзка.

Последна редакция: вт, 29 апр 2025, 15:48 от Dilyani2

# 4
Благодаря за новата тема! ❤️
Направо ме уби с тая крива снимка! Все пак не всички гледат на телефона си.
Първото нещо, което по принцип трябва да знаете е, че при запор ЧСИ взема съответна част от нетното възнаграждение, а то включва всички начисления. Така че въобще въпросът е бил излишен - парите няма да бъдат върнати. Ще останат за покриване на по-голяма част от задължението.
А самите карти показват разговорите и опитите да се направи нещо по въпроса, но крайната карта е Звезди.

Dilyani2, как стигна до Мечка?

# 5
Първото нещо, което по принцип трябва да знаете е, че при запор ЧСИ взема съответна част от нетното възнаграждение, а то включва всички начисления. Така че въобще въпросът е бил излишен - парите няма да бъдат върнати. Ще останат за покриване на по-голяма част от задължението.
А самите карти показват разговорите и опитите да се направи нещо по въпроса, но крайната карта е Звезди.

Има минимум, който ЧСИ не може да вземе. Зависи и дали жената има деца под 18 също.
Зависи дали запора вече е бил обслужен също.

# 6
Да не спорим служебно, но дали е спазен минимума или не, зависи от работодателя. Така че, кой не е внимавал?

# 7
Благодаря ви момичета.  Възнаграждението на жената е под минималната заплата и работодателя твърди, че парите са задържани неправомерно. Ще дам обратна връзка.

# 8
Благодаря ви момичета.  Възнаграждението на жената е под минималната заплата и работодателя твърди, че парите са задържани неправомерно. Ще дам обратна връзка.

ЧСИ си го правят редовно тия номера, да оспорва и да си ги чака обратно.

# 9

Има минимум, който ЧСИ не може да вземе. Зависи и дали жената има деца под 18 също.
Зависи дали запора вече е бил обслужен също.
Не е мечка, звезди е квинта. Добре смятам, извинете!

# 10
Здравейте, може ли да задам въпрос, на който да ми бъде отговорено с карти Ленорман в тази група?

# 11
Давам ОВ, не мога да цитирам от старата тема затова слагам снимка 🤭
Никаква комуникация, никакво известие от страна мъжа

# 12
Здравейте ! Знаете ли някой,който  гледа на карти на Ленорманд

# 13
Здравейте. Какво е мнението ви за значението на мечката в подредба за чувства и любов?Непрекъснато ми излиза в комбинация с други позитивни карти (букет, дете, сърце, дърво, доста често и къща) и то най - често в средата на подредбата. Винаги когато питам за този конкретен човек и отношението му към мен мечокът излиза:-))). Сигурна съм, че чувствата му към мен са повече от топли, но от видеата, които съм гледала винаги се натъртва, че мечката си е вид заплаха, срашен звяр, финанси и т.н. Какво е в моя случай?Доминантност, обсесивност, контрол, закрила, ревност? Интересно ми е. Самият човек е едър и има внушително присъствие, но е и много контролирящ тип с голямо его, забелязва всеки малък детайл и т.н. Като ми излезе тоя мечок и някак си чувствам, че сякаш ме е нацелил и съм му в лапите:-))).

# 14
О не, мечката на мен ми е показвала голям физически мъж, мъж който е властен, или иска да се наложи да е неговата дума, може да е шеф, може да не отстъпва, може да е бавен, въобще нищо кой знае какво Simple Smile но се различава от Кучето например като архетип

Общи условия

Активация на акаунт