И приятна изненада!
ТОНИ, не сме заковали с пирон тръгването в 7.30. Много се радвам, че имаш желание да дойдеш с нас. Вероятно ще тръгнем от Централна гара, понеже мислим, че на всички ще им е удобно това място. Обсъждахме с ПИПИ, място ще има и за теб, миличка! Ще се комбинираме там, в хотелчето. Събирай багажа, момиче.

КАССС, с най-голямо удоволствие се отказах от моята двойна стая, за да се настаните ти и ТМ. Аз все ще се приютя някъде - и при ТАНУ може, и при ЯНКА може, и при НАМИ може ( стига те да ме искат) Пък да не вземат да се сбият за мен...

ЯЖКЕ, радвам се, че може да дойдеш с внучката. Имаш ли представа дали ЖАНА ще пътува с нас? Вие май двете щяхте да сте в една стая. Какво става с нея?
Много си мисля за ТАНИТА. Как няма някой от там да мине и да я вземе. Жалко ми е за нея. Може би тя затова и не пише. И на нея й е тъжно.

Изкарах един много приятен предиобед с приятелка. Заредих батериите.
Досега се припичах на терасата. Изнесох растенията да им правя слънчеви бани. Дали да не ги намажа със слънцезащитен крем??? Е такова нЯщо до сега не бях правила. ЯЖКА е виновна.
Няма само тя да отваря и затваря парника, да отвива и завива растенията. БОРЯНЧИЦЕ, записвам те в списъка за бързозрейни домати.

Следва следобеден сън - половин, един час.
Но като се замисли човек, отново е право детето. Сладурко 🥰