КГБ = Клуб на Готините Баби - 232

• 21 189
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Ето ме и мен.
И приятна изненада!
ТОНИ, не сме заковали с пирон тръгването в 7.30. Много се радвам, че имаш желание да дойдеш с нас. Вероятно ще тръгнем от Централна гара, понеже мислим, че на всички ще им е удобно това място. Обсъждахме с ПИПИ, място ще има и за теб, миличка! Ще се комбинираме там, в хотелчето. Събирай багажа, момиче. Hug
КАССС, с най-голямо удоволствие се отказах от моята двойна стая, за да се настаните ти и ТМ. Аз все ще се приютя някъде - и при ТАНУ може, и при ЯНКА може, и при НАМИ може ( стига те да ме искат) Пък да не вземат да се сбият  за мен...Stuck Out Tongue Winking Eye
ЯЖКЕ, радвам се, че може да дойдеш с внучката. Имаш ли представа дали ЖАНА ще пътува с нас? Вие май двете щяхте да сте в една стая. Какво става с нея?
Много си мисля за ТАНИТА. Как няма някой от там да мине и да я вземе. Жалко ми е за нея. Може би тя затова и не пише. И на нея й е тъжно. Hug
Изкарах един много приятен предиобед с приятелка. Заредих батериите.
Досега се припичах на терасата. Изнесох растенията да им правя слънчеви бани. Дали да не ги намажа със слънцезащитен крем??? Е такова нЯщо до сега не бях правила. ЯЖКА е виновна. Grinning Няма само тя да отваря и затваря парника, да отвива и завива растенията.
БОРЯНЧИЦЕ, записвам те в списъка за бързозрейни домати. Joy
Следва следобеден сън - половин, един час.

# 151
  • в сърцата на любимите ми хора
Аз моята следобедна дрямка си я взех вече. Сега се гледаме с ТВ.
Иска ми се и Танитка да дойде, но ми е много далече Варна да мина и да я забера. Дано се вдигне на крака до тогава и да ни зарадва с присъствието си 🤗. ТОНИ, щом има желание, ще се намери и начин. Събираме се голяма дружина, само да е живот и здраве.

# 152
  • Вила Великула
Фло, яжка и Снежи са си запазили отделни стаи

# 153
Фло, ела при мен!
С удоволствие ще споделя стаята,
само да не те притеснява ходенето ми до терасата. С удоволствие!

# 154
  • София
Фло,не се закачай с мен на тема домати!Вече имам 3 доматчета и 3 корена с втора китка.Само 3 корена нямат цвят,но са тръгнали двойни от корен.Много цвят,ама дали са се опрашили не знам.Нали и кучето ми умря,сега само те са ми дечицата в къщи.Наглеждам ги през няколко часа и им бая.
 С Жана трябва да се видим тези дни,но не знам кога ще стане,че ще имам гости за празника.Тя иска самостоятелна стая.Само се чуди как ще седи толкова часове,че има проблем с кръста.Снощи ми звъня да ми напомни за пролетното парти-да не се откажеме.Уверих я,че сме много сериозни.

# 155
Яжка, а защо Жани не пише?

# 156
  • в сърцата на любимите ми хора
Май имаше някакъв проблем с кирилицата.

# 157
  • някъде другаде
Момичета, ако може да се тръгне по-късно и има места в хотела ме бройте и мен.

# 158
Тони, не се знае часът, а място за теб ще се намери.
Ти къде живееш?

# 159
  • някъде другаде
Тони, не се знае часът, а място за теб ще се намери.
Ти къде живееш?
Живея в с.Торос. Намира се на пътя между Тетевен и Луковит.

# 160
Направо си те преброихме,  Тони! Никъде не сме забили точен час.
Добър вечер  на всички. Днес поработих и после се сдобих с пИятел. Още пие лекарства, до сряда ще се гледаме, после ще видим. Къде празник, къде след празник... Преди малко водихме следния диалог:
Аз : Обичам те много.
Той: Аз те обичам повече
Аз: Обичам те до небето
Той: А пък аз до планетите
Аз: А аз отвъд планетите
Кратък размисъл и отговор:
Обичам те до никъде, защото не се измерва!
Счупи ми главата направо,  айде вие ми кажете каква мерна единица е това???
Гуш за всички и вече знаете колко трябва да сте обичани.

# 161
Ениса, пИятеля отново уби змея  Simple Smile Но като се замисли човек, отново е право детето. Сладурко 🥰
Фло, много благодаря, че отстъпваш твоята стая! ❤️ Да кажа все пак, че ако няма как, аз все си мисля, че ще намерим къде да спим. Просто за двама човека някак по лесно може да се намери. А пък нали ще сме с колата, мисля, че няма да е проблем да сме си заедно. Много искам да видя всички ви 🥰

# 162
"Обичам те до никъде " ме разтопи! Heart
    Как ви се радвам като ви чета за Златоград, ако знаете!
     Лека нощ от мен!

# 163
'начи, Асан баница не яде. То и ония 30 Асановци, от групата, не  яли. Късно пристигнали, а баниците били малко. Изобщо не са доволни. За обяд от една сергия им продали скара алангле, та се наложило да връщат поръчките.
ММ редовно ходи на разни еднодневни екскурзии, но толкова недоволен никога не е връщал. Хапнахме си яхнийката с кеф. Е, аз и със злорадство
За дрехите - преводачките са прави. Изгладих ги набързо, без да се старая много-много.
Борянка, печенето на жив огън е голям майсторлък. Имах една състудентка, дето с майка си печаха целувки на печка с огън. Сигурно са слагали само една какалашка
Ениса, патентовайте новата мерна единица.
Моята внучка казваше "обичам те повече от повече".

Спокойна нощ и сладки сънища!

# 164
  • София
Имаме нова мерна единица! До никъде! А да видим кой ще го измери това. Само такъв умник като пИятеля. От това повече няма накъде! Или пък "повече от повече" ? Grinning
ТАНУ, разсмя ме твоя пост. В предишни години и жените от наше село участваха с баници и зелници в Жабокрът и все се връшаха с награди. Сега едни поостаряха, други се пуснаха от хорото, а останалите май се изпокараха, та вече не участват. Добре че сготви яхнийката, та спаси положението. Точно си те представям как злорадичко си се подсмихвала. Blush
КАССС, няма да се наложи да ходите другаде. Всичко е нагласено.
ЯЖКЕ, кажи на ЖАНА, че за купона сме  сериозни, живи и здрави да сме. Ако не се лъжа датата е 17.май -събота.
МАМСИ, кога тръгваш? През май мисля да заведа внучките до Копривщица и да наминем към Карлово по време на розобера. Ще можеш ли да ми кажеш кога ще бъде Празникът на розата?
Не изброих всички, но ви гушкам и на всички - лека и спокойна нощ. Обичам ви до никъде и повече от повече! Heart

Общи условия

Активация на акаунт