КГБ = Клуб на Готините Баби - 232

• 21 207
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
Ревах малко ,но ме спомена. Гледам времето, наоколо яка градушка ,тук ръсва ,да се прекръстя и плюя в пазвата, баира на Гривица ни пази от тази страна. Дано няма. Много тежко време.

# 451
  • Кубрат/ Пишурка
Здравейте и от мен.
Не знам как е при вас, но тук яко гърми, трещи и вали. Нищо, нека вали - има нужда. Само да не прекали!
Прочетох за яйца с лук, а току що писах в една тема за любими ястия. Написах, че за мен са яйца и мога да ги направя по 20 начина. Помолиха ме да изредя поне 10. Варени, пържени на очи, джуркани, бъркани, по Панагюрски, на омлет, в гювече, в лястовиче гнездо, в руло Стефани, пълнеж на картофи... И съвсем бях забравила за едни от най - любимите - бъркани със зелен лук.
КАГ, аз съм с нова Приста, но със стара ракла. Когато продадох къщата на майка си си запазих раклата с надстройка на тяхната Приста. Леглото беше доста издънено, но раклата си беше като нова. Ами удобна ми е!

# 452
Да, тежко време.
Няма има угодия.
На пицария съм с младите.

# 453
Добрах се най после до вас. Ха привет сега Simple Smile
Красива Бела, приятно да си прекарате вечерта! Хубав повод, нека и занапред да имате чести такива вечери! Ще чакаме отзиви Simple Smile
Мамси, какви упражнения точно правиш във фитнеса? Все си мисля, че ще ме гледат с насмешка, ако отида, поради което и не ходя, не че имам време, ама....
КАГ, наистина майсторите ти излязоха много свестни. Ти докато каза, че започнат и те свършили. Браво! Хайде сега се наслаждавай!
Пипи, и нашата котка влиза в пералнята и дебне. Много е интересна, но вече е и доста стара.
Макавели, тази вечер се бях засилила за изложението, но колежка ме отказа. Много разочарована и повечето стоки били китайски.
При нас е облачно, но дъжд няма.
Все още нямаме интернет, или ако има е за минути. Казали, че до 16.05. ще е така. Кошмар, но си давам сметка колко сме зависими от това чудо. Успяхме и спешностите ги направихме.
Отивам да направя една салата и да сядаме, че ми престъргва нещо 😁
За сега ви пожелавам спокойна вечер, пък ако има седянка може и да се включа Simple Smile

# 454
  • София
Добър вечер!
КАГ, не може така, някоя снимчица на ремонта няма ли да пуснеш?
Аз също в спалнята си имам една стара ракла, която е покрита с нов фурнир в тон с новите мебели. Защо съвременните спални не включват ракла за мен е загадка. Раклата е незаменима за завивки, одеяла т.н.
Правя си процедурите, обаче зъбът продължава да ме мъчи и съм на обезболяващи два пъти дневно, иначе не се трае. Съжалявам, че не почнах веднага антибиотика като се знам колко съм кекава!
Фло, избирай рокля, че вече ще те арестувам и лично ще те заведа в магазина! И моята дъщеря е същата като теб. Предстои й едно служебно отсядане в хотел Хаят в Правец и се тревожи, че няма достатъчно елегантни тоалети за случая. И понеже стилът й е спортен не може да си намери нещо, хем да й хареса, хем да е подходящо за случая. Абе не обичам толкова да се мисли, аз съм так-так готово!
Желая ви хубава вечер!

# 455
  • Финландия
      Привет от севера! При нас си е още зима....даже днес прехвърчаше сняг.
      Аз излязах вече на пенсия, но обещах да работя до завършването на учебната година (до края на юни).
      Днес директорката ме привика в кабинета и ме помоли да обмисля дали не бих искала да остана още една година и да водя предучилищната група. Не знам.....Тъкмо се зарадвах, че ще обувам вече белия панталон и ще тръгвам по екскурзии и почивки.

# 456
  • някъде другаде
Фло , Кас , как го правите , записки ли си водите докато четете? Аз чета и мисля , на кой , какво искам да кажа и като започна да пиша забравям.
КАГ , наистина намери добри майстори.
Аз не ходя на фитнес. Имаме , и е само да пресеча улицата , но там ходят младежите и ме е срам. Племенника няколко пъти ме вика с него , но аз му отказвам. Всяка вечер след работа ходя около час и половина. От утре започвам пак да ходя на танци.
Току що получих съобщение от Спиди утре идва косачката. Точно по план , в събота ще се коси.
Красива Бела , приятна да е вечерта ви.

# 457
  • София
Тони, не си сама. Аз също чета, уж мисля какво да напиша и като дойде време пропускам. Нищо, то пък не е задължително
Вивила, скоро си мислех за тебе. Честита пенсия - да си здрава и да я мноооого дълго време.
Марияна, приятна почивка и да се върнеш основно ремонтирана.
Там няма ли спешен зъболекар, да те  погледне?
За липсата на ракла при новите спални - ами то новото стр-во спалните са мини - 9 - 10 кв.м. Като сложиш спалня и гардероб има само 1 пътечка да минеш до леглото. Плюят по панелите, но поне стените са прави и е по-просторно.
КАГ, сега ще ти е чистичко и хубаво след ремонта
Аз днес годих на ГТП при ЛЛ. Даде направление за мамограф и елементарните кръвни. Друго не се полагало. Но ако искам и други показатели - имало прИмоции в сайтовете....

# 458
Айша, лъже те. След малко ще ти напиша всичко, което ти се полага
Дописвам се:
1 Пълна кръвна картина + урина
2. Триглицериди и холестерол
3. Мамография
4. Очен доктор
5.ЕКГ
6.Невролог
7. Реимунизация ДТК
Тия намериха църква да се прекръстят.

Последна редакция: чт, 08 май 2025, 22:35 от Enisa60

# 459
Много добре изкарах с младите, поговорихме, смяхме се, обстановката хубава. Това ми харесва при тях, всичко е смях и любов. Младостта си е младост, действа зареждащо. Поканиха ме на светлинното шоу, но отказах. Всеки да си знае мястото.Прикреватих се.

# 460
  • Вила Великула
Хубаво ми е като ви чета. Отново ви казвам, че все едно си говоря с всяка от вас.
Радвам се,  че Вивиа е писала. Честита пенсия. Дали ще останеш да работиш -направи го както го почувстваш.
Аз работих до към девет, но вече се схванах от седенето на стола и се приДиваних.

# 461
  • София
МЕРИАНЧЕ, и аз съм така. Измислям какво искам, представям си го и тръгвам. Ако не в първия магазин, то във втория ще видя, че ме чака. И за 15 мин. съм готова. GrinningВчера ходихме с внучката в мол Парадайс. Е това не е моя тип магазини. Много стока, а нищо не ми хвана окото. И утре няма да е обличането за бала - утре ще се разходим до Брезник, по административни въпроси. Не мисля да ходим до село, защото все още  е студено.
Тази вечер няма да ви споменавам една по една.
Когато започнах да пиша този пост видях, че Вивиа ни чете и се зарадвах. Очаквах да пише.
ВИВИА, честито ти пенсиониране! Бъди жива и здрава много години занапред. Ако искаш остани , ако искаш, обувай белия панталон, грабвай раничката и смело напред! Кога ще си дойдеш? През лятото?
С много прекъсвания най-после завършвам този пост. Нашите руски приятели ви изпращат поздрави. Преди 14 години от 6.май, та до 20.май им бях на гости. Толкова мили спомени изплуваха...
Прикреватвайте се и сладки сънища! Прегръщам ви. Hug

# 462
Имам съседка, която лови охлюви в градината и ги готви.
Е, не можах да се науча да ги ям. Веднъж опитах и веднага го изплюх. Гад ме е и това си е.
Иначе пролетно време на село има да напълня целия фризер с "охлювено месо".
Вивиа, честита пенсия!
Фло, поздрави на руските ти приятели от мен.
Мамси, браво за фитнеса. У наше село няма, иначе веднага щях да се запиша. Хич не ми пука на колко години съм и как изглеждам. Има подходящи упражнения и за нас. Преди няколко години една мадама направи група за йога, но докато разбера, се разпадна. И на танци бих ходила, но имаме само група за народни танци, а там ме няма. Мога да играя само "дългото".
За това пък често си танцувам в къщи. Сама. ММ не ми уйдисва.

# 463
Влизам да ви пожелая лека нощ!

Моят ремонт беше козметичен и затова стана бързо.
Скрит текст:
По 3 дни на стая и между тях 4 дни пауза за празниците. Всъщност изкъртиха едни гипсокартонени лавици, които правих преди 7 години , но бяха грозни и ме дразнеха, шпакловка на някои пукнатини в  стените ( гипсокартон) и боядисаха с латекс. Смених цветовете и това е всичко. За старчески дом какви други модерни промени да правя?!  Няма за кога. Но все пак сега ми е приятно, че е  освежено и най -вече, че ги няма лавиците в ъгъла. За там ще си купя библиотечка или някаква етажерка. Трябват ми и нови столове.  Ще разгледам каталози.
А "Пристата" ми е много удобна. Сменяли сме само матраци. Раклите ми вършат чудесна работа. В Белия дом ми остана друга спалня, ама тук няма къде да я сложа.  
Лека нощ!

# 464
  • някъде другаде
Добро утро!
Последен работен ден на късата работна седмица. Не правя планове. Ще го карам лежерно , каквото свърша , това е. Довечера народни танци. Имам да наваксвам , не съм ходила месец и половина. Но аз играя от малка и схващам бързо. Няма да готвя , Теди я няма , ще си направя довечера салата и нещо набързо.
Вивиа , честито пенсиониране. В здраве дълго време да си ползваш заслужената пенсия.
Празник е днес! Кой , каквото иска. За мен е Деня на победата. Без него нямаше да има деня на Европа.

Общи условия

Активация на акаунт