Гледам с половин оче още, но пия кафе и се надявам да се осеферя по - после.
Приятно ме изненада поста на Вивиан.
Здравей, Вивиан, не съм те забравила!
Силно ме е впечатлило всичко, което си ни разказвала. Относно пенсионирането, имаш време още да помислиш, както го искаш.
Мамси, и твоята публикация ме впечатли. Браво на теб !
В смесен фитнес ли си ( преди години Роси от Пловдив ходеше в зала само за жени), с инструктор ли се занимаваш или сама? Дано ти хареса, а когато придобиеш навик да ходиш, ти става необходимост - тялото ти го иска това движение.
Какво друго четох - за пазаруването .
За разлика от адашката Фло, аз обичам да пазарувам в Молове - всичко ти е на едно място, има ги повечето марки, които харесвам .
Красива Бела, много ти се зарадвах на споделеното за срещата с кандидат снахата. Толкова мили моменти са това!
Утре Чарли заминава командировка и по този повод, а и по случай Деня на Европа днес вечерта ще го водя на концерт пред НДК -

Би трябвало днес да не вали.
Ще ми се да видя и осветените сгради по центъра - фестивала на светлините Лунар, че до сега все го пропускам, но ще видим, че трябва да останем до по - късно и да бе ни е студено.
На вас какви са ви петъчните ,,творчески планове ?
Каквито и да са, важното е вечерта да сте доволни от изминалия ден, да сте спокойни и да сте щастливи.
Тони ме изпревари, но после ще скролвам да чета, за да си не загубя написаното.
Хубав ден на всички!
Да ви е спокойно и усмихнато!
Пууу, пущината му телефон, не се научи да не ме поправя и да изписва, каквото той си реши.... Сигурна съм, че нещо съм написала по един начин, а виждам друго написано, трябва проверка и на проверката, значи ....

/Не намерих друго знаме да развея!/