КГБ = Клуб на Готините Баби - 232

• 21 016
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
КАГ, все ще се намери кой да те закара и прибере. Лека и успешна да бъде операцията на оЧото. После трябва пазене от прах, пара, вдигане на неща повече от 2 кг, кихане, кашляне, рязко навеждане. Но минава Simple Smile
Най-сетне сме с телевизия от А1. Въпреки молбата ми приемниците и дистанционните са по-различни от тези у дома /доволно старички/ и не знам баща ми как ще се оправя с тази интерактивна телевизия, когато се преместим с тях в съседния апартамент. Наджвъчкано. Ще се наложи да свикнем всички с новостите.

Много студено навън днес, дъждовно и мрачно. Цял ден кръвното ми е ниско и ми се спинка на топличко под завивките. Кафето не помага.
Изчезвам да правя за вечеря миш-маш. Бързо, лесно, вкусно Simple Smile
Чао до после

# 691
Пипи, няма как да ни хванат за руска пропаганда , защото на тениската си пише "Клуб на готините баби" Yum Виж, ако не знаят да четат може и да има проблем! Thinking
               Надявам се до тогава нещата да се оправят. Не , че ще пътува с ГТ. Ние имаме вариант за предвижване. Тати е на разположение. Ако трябва ще тръгват в 6 часа и все до 8.30 ще стигнат. Май и аз ще се прицънцуря с тях , за да си осигуря спокойствието.
              К.А.Г., голямо резюме на събитията си спретнала. Ще стискаме палци на 5-ти.

# 692
Здравейте момичета! 🌹
Нещо все по-рядко ми се получава да успея да се включа в сутрешната раздумка. Гледам поне да ви прочета.
Тони, Диди, имате си големи чаровнички! Прекрасни са децата! Нека са здрави и много щастливи! 🍀
Ениса, като дойде "стария" Борко при теб да го нагушкаш от едни стари баби 😊
Много се радвам за Гъбчето! Дано, дано, дано по скоро да е пак при нас! Чакаме си я! ❤️
Като дойде време за матурите бяс ме хваща. Големи глупости, бумащина и куп простотии наизмисляха. То смяна на училища, то камери, то записи. Отвратителна, тегава и винаги натопорчена обстановка и за учители, и за ученици и родители. Едно време влизаш, теглиш въпрос, трима учители от същото училище , комисия. Сядаш, пишеш, после говориш и готово. По български език, теглят тема, пишеш и толкова. То сега, че разлепяне на имената на всеки ученик по чиновете, та хваща ли всичко камерата. Хиляда плика, в единия чернови, в другия листчета с не знам какво си, а си объркал, а голям скандал е станал. Запечатване на училището преди матурата, докладване в сота и полицията. Простотии е за мен всичко това. Как завършихме едно време не знам..... Айде, спирам, че запалих 😁
КАГ, операцията няма да е на 05.06., нали? Къде трябва да те закарат, с градски транспорт не стана ли, или няма да си в състояние сама да се придвижваш тогава? Аз се надявам да се видим в Златоград Simple Smile
Тетка, честита ви телевизия! Щем не щем ще учим новостите Simple Smile
Както ви казах, снощи бяхме на юбилеен концерт на детската градина. Беше много хубаво. В градината са около 150-160 деца. Всички групи се представиха с различни танци. Много са сладки дечицата, а облечени в различни костюми, съобразени с танца, направо се разтопих от кеф и умиление. Нашия танцьор се представи добре. Те бяха първи, че са най- мънички. Играха хорце. Каката също имаше участие, като поздрав от училището към градината. Пя песента Молитва за България, текста е писан от нейната класна, а музиката е на Хайгашод Агасян. Който има фейс може да е видял, там съм постнала клипче с нейното изпълнение.
Свалям шапка обаче и правя дълбок поклон на учителите и целия персонал от градината. Повече от час и половина продължи тържеството. Страхотна организация и чудесни изпълнения. Това е голям труд и явно си обичат професията и децата, защото иначе, едва ли щеше да има такъв резултат.
Отивам да си изключа зеления боб и после да хапваме.

# 693
Тони, Дидиа, красавици си имате,да са здрави и успешни
Хубави и умни са българските деца,
но не попаднали на управници, а може би това калява и прави устойчиви. Вярвам, че ако светът свърши ще останем живи само ние и хлебарките.
В София е прекрасно по празници и без градски транспорт. Вчера ми беше приятно да се разхождам по  моя град и да гледам млади и красиви хора, шумни, смеещи се, безгрижни....
Тони, към какво се е насочила Теди,
какво ще кандидатства?

# 694
  • някъде другаде
Сега ви показах снимката , но тя завърши миналата година. Сега е студентка , учи българска филология.
Ето и от бала.
Скрит текст:
Дидиа , когато минавате през Луковит се обаждай , живея в същата община. Магазина за , който говориш се отклоняваш и дясно от пътя Плевен - София , нали? Ресторант "Викки" по пътя за Плевен е на същия собственик.Ако не сте ходили непременно се отбийте. Готвят много вкусно и порциите са огромни. И тортите задължително да опитате. Прави ги сина на собственика. За съжаление собственика преди около 6 месеца почина. Падна там в ресторанта , получи инфаркт и почина , а беше около 55 годишен.

# 695
  • Кубрат/ Пишурка
За политика няма да говоря. Това беше една от уговорките в темата ни в началото. Винаги съм я спазвала, защото може да ни скара.
ТОНИ, чудесна е Теди! Радвам се, че расте нова смяна на нас - старите българисти! И, ако все пак стане учителка, дано върши работата си с любов! Така, както и ние я вършехме преди

# 696
  • София
Веднага отговарям: БЕЛЛА, щерката на ТОНИ е студентка по Българска филология. Мисля, че не бъркам.
ДИДИА, пиши ме и мен в списъка на протестиращите абитуриентски баби, дефилиращи с тениски КГБ. Само да посмеят да ни пипнат. Имаме си сериозен адвокат. Кажи му да се готви. Grinning И армията е на наша страна. Stuck Out Tongue Winking Eye И полициятя даже! Joy
Първо публикувах, а после четох.
ТОНИ, прекрасно ти е момичето. Дано да има много късмет, радост, щастие и обич в живота на Теди. А какво правят мъничетата?

# 697
Тони, Диди, успех на хубавите момичета!
Пък моя внук го приеха на работа в Гранична полиция. Ще продължи следването във Военната академия задочно.
Сега е в Пазарджик в школата. Ще му е трудно с изпитите, защото тези от школата са непосредствено след тези от академията. Но щом се е заел, да си впряга волята и да чете.
Много се радвам за Гъбката. Дано всичко е наред и да продължи да се подобрява! Дали има лоши спомени от болницата и затова не иска да ходи там за рехабилитация? Вярно, че докторите лекуват, но понякога условията и отношението към пациентите е гадно.
При нас е много студено. И по-точно, на мен ми е много студено. До вчеха  включвах духалка, но днес си запалих парното. Разкошотия!
Спокойна нощ ви пожелавам!

# 698
Кой внук, Тану, да не бъркам за един Емо помня, но аз  имена не помня. Че кога порасна  и студент, че и войник дет се вика?

# 699
Касс, в Пловдив ще е. Тук не правят такива операции.  Ходи се  5 пъти. Първо преглед и назначават ден за манипулацията, после каране за прием в    болница, на третия ден  изписване,  следват 2 проверки в рамките на един месец и затова превозът е важен. Но вкъщи има 3 коли и 3-ма шофьори. Все ще се организират.
Ще се уговарям операцията да е след 15-ти.
Тетка, запозната съм с правилата. Миналата година правих на едното, а сега на другото. Все пак ми е притеснено.

Яне, в Исперих нещата били добре за момента.

Тони, много ефирно девойче! Но нали казахме, че нашите деца са готини като бабите им, в твоя случай на майката.
Тану, успех на момчето!

До скоро! Лягам си и ви пожелавам лека нощ!

# 700
  • някъде другаде
Добро урто!
Станах рано за да пия кафе. Днес сме на питката на Явор. Ще нагушкам малчовците. Може би повече Явор , че Далия е в период "Само маминка". Но и нося подарък та ще я склоня. При нас започнаха собствениците да берат ягоди произведени тук. Вчера купих , много са вкусни и ароматни. Купих и за тях и на сестра ми за децата , че ще минем да вземем и тях.
И аз си купувам истински кюфтета , а и много други неща от този магазин в Луковит , за който писа Дидия. Тук имаме един мъж , който коли животни и прави , наденица и карначета. Доставя и по магазините , та си вземам и от тях. А от тях може да се купи прясно месо. Пресни яйца също си купувам от братовчедка ми , гледат кокошки носачки и винаги има. Зеленчуци има много производители , които излизат и продават и си купувам винаги. Така , че успявам да се снабдя с хубави продукти.

# 701

"Изпълвайте живота си с неща, които имат значение: приятелство, любов, доброта, надежда. И тогава животът Ви никога няма да бъде празен."

Добро утро 💗

Всичко съм прочела и както казва Тъпанчев - "натъпкана съм с информация 'кат фишек" Simple Smile
Вече сме си в къщи от снощи - добре че заваля, иначе щеше да е тази сутрин прибирането. Не ми се коментира престоя там ...
Тони, Дидиа, разкошни са ви децата - нека да изживяват пълноценно всеки миг от младостта си, да успяват във всичко и да ви носят много радост.
Тану, браво на внука ти - амбициозен млад мъж, нека е здрав и да върви напред и нагоре.
КАГ, ще мине успешно и този път - вече знаеш какво те очаква. ММ и свеки миналото лято си правиха едновременно такава операция във Варна. Първия е доволен, махна очилата за късогледство, които носеше от дете. Свеки не е особено доволна, но на 85 г. не може да виждаш като орел.
За образователната тема не ми се говори - ММ цял живот е преподавател в университета, участвала съм в дипломни комисии, имала съм стажанти и съм напълно наясно с проблемите ...
Радвам се от сърце за Гъбката - дано все по-добре се чувства Heart

Днес малко ще излезем на пазар и ще спретна нещо за ядене, но още не съм го измислила.

Хубав и лежерен ден - ръмливо и мързеливо е

# 702
  • в сърцата на любимите ми хора
Добро утро, ТОНИ! Добро утро, МАКАВЕЛИ! И аз пия кафето, преварявам млякото, което взимам от една жена, и гледам, че
слънцето се опитва да надникне иззад облаците. Днес ще "прескоча" фитнеса, все пак е почивен ден🙂. Ще го давам по-лежерно.

ДИДИЯ, чудесна е Неда. Само напред и нагоре. Да успява във всичко!
КАССС, видях и твоята внучка на концерта -
чудесна и талантлива
малка госпожица 🤗
Много се радвам за напредъка на ГЪБКАТА. Дано все така да върви подобрението и скоро сама да ни разкаже за това 🤗
Хубав и слънчев ден ви пожелавам.

Последна редакция: сб, 17 май 2025, 09:13 от Мамси

# 703
  • sofia
Добро утро!
Аз от два дена съм си в София, че без градски транспорт не мога да стигна до Бистрица. В период съм да си търся ново возило, че без кола съм наникъде. Майка ми последните дни си възвърна някакви сили. Абе птицата Феникс ѝ викам, че е...

Две страхотни млади дами видях. Страхотни са.

Тони, майка ми е от Луковит. Някога, когато ходехме при баба и дядо, имаше страхотен майстор  на карначета. Трябва да питам братовчедките ми дали някой го е наследил и взел тайната за направата им.

Усмихнат ден ви желая, момичета!

# 704
  • Вила Великула
Добро утро и от мен! Дано днес времето да е по-благосклонно към нас и да спре да вали. Достатъчно се напои трева, цветя, дръвчета, туи.
Видях и внучката на КАСС - много талантливо дете. Браво. Браво и на внука на Тану. Амбициозен млад мъж. Такива деца трябва да има, а не като масата - по заведения и нищоправещи.
Аз също съм решила, а и лекаря ми препоръча операция на лявото око заради пердето, но най-вероятно ще го направя есента. Сега няма как да се отделя от работа, а и има работа по градината, а след операция не се препоръчва натоварване.
Очаквам с нетърпение мини срещата ни при Жана. Ще се заредя емоционално.
ММ хапна с удоволствие кюфтетата и каза, че са много добри. Ще купя следващия път и кебапчета да пробва.

Общи условия

Активация на акаунт