Преди 10 дни се чудех дали да взимам, вчера като влезна детето, цените бяха по--високи, или пък евтените бяха свършили.В бг еър, все още имаше дати през август на що годе приемлива цена, днес бяха още по-високи.
, иска да се мести в студио, но нещо не може да си "хареса" и в същото време да го огрее за това, дето си го харесва... Та си остава в стаята си (която според мен си е супер, но коя съм аз да разбирам от тези работи...) Доколкото схващам, всеки се е прецелил към онова, което си няма... Стара истина, откакто свят светува
.
. В Студентски град навремето беше си мизерийка, но все пак бяхме най-много трима човека с една баня и тоалетна, вярно в стая към 15 кв.м. и буркани със зимнина на перваза, готвехме си в стаята. Така че, всичко изцяло самостоятелно ми е непостижим лукс, радвайте му се 😁. И аз все си представям една голяма хубава къща със студенти добри приятели, като във филма "Приятели" и такъв тип общуване, ама трудна работа в Нидерландия за нашите да наемат. По обявитеиз ФБ групите ми излизат подобни обяви от холандци, но те помежду си се събират в такива весели и уютни студентски къщи. Поне наистина в основния случай са в самостоятелни стаи.