Движение на българските майки -ВИДИН тема 10

• 15 682
  • 286
  •   1
Отговори
# 90
предлагам да се видим  утре след обяд ,отново в магазина на Мона ,стига тя да няма нищо против ,в края на край щата -те ще разказват , по това  време -утре след обяд е в магазина си сама

това е предложението ми ,има ли желаещи ?
за сутринта в Меркурий ,не съм сигурна че ще успея ,поне аз  Hug

# 91
  • Видин
Благодаря на Мими и Миленка за  "лудостта",която  извършиха в днешния ден!!!
Представям си само как са разтоварили всичките кашони,и то сами!!!
Момичета,страхотни сте!!! Hug  Hug  Hug  Hug  Hug
Това е за вас

newsm51

Аз няма да мога да дойда дообяд в Меркурий. Peace

# 92
момичета ,видяхте ли какво са направили момичета пред църквата на базара  Embarassed

план за тази страстна седмица

вторник -Ходене в Белоградчик
сряда -ходене в  Ново село
петък -Гомо

а междувременно  чакам да напише всяка една то вас
в кой ден до обяд ще може да продава на сергията пред ПГ -на площадчето

понеделник
вторник
сряда
четвъртък
петък

предлагам  да се групираме по двойки ,няма смисъл да стоим всички

# 93
Защо се червиш бе Светле?  Grinning Малко ли е това, което вие правите?  Hug

# 94
Защо се червиш бе Светле?  Grinning Малко ли е това, което вие правите?  Hug

как няма да се червя ,Бе Теди ,като знам ,че изпратихме Милена и Мими вчера за да до продадат  нещата ,които ние не успяхме да продадем тук , а те цял ден мръзнаха и стояха на дъжда  за 120 лв ,половината неща оставиха на момичетата от София да до продадат,  нещата ,които са вървели вчера ,а във Видин -`ичч !!а малка част върнаха -да изнесем ние тук отново !

но пък се радвам за момичетата от Софето ,за това ,че не им е стигнала стоката ,дори , радвам се ,че устояха вчера и на дъжда и студа и увереността им бе възнаградена -днес Heart Eyes Heart Eyes

# 95
  • София
Искам да ви кажа, че днес почти всичко ви се разпродаде.Гоблени, керемиди , дървените - абе ще видите  Hug  Heart Eyes

Последна редакция: нд, 01 апр 2007, 22:02 от Дамаянти

# 96
То днес покрай празника и хубавото време е имало толкова хора и са се продали нещата  Hug

# 97
То днес покрай празника и хубавото време е имало толкова хора и са се продали нещата  Hug

за което се и радвам ,в крайна сметка нали всички работим за една и съща цел , ама сме големи каръци -на`шта група така беше и на Коледния и сега на Великденския ,старт и то в най-големия студ ,така беше и в петък и за капак и събота ,а днес като нямахме нищо -слънце ,а момичетата тук положиха определено къртовски труд ,надявам се си видяла снимки

# 98
На вас стихията ви е в концертите  bouquet Видях красотите ви, разбира се Simple Smile И се чудя кога имахте време за всичко? Концерт, базар? Невероятни сте  newsm51 Ще има подаръци и за вас, обещала съм  Wink

# 99
Момичета,
Чак сега намирам малко свободно време,да напиша вчера се прибрахме много късно,а от сутринта ме хванаха ангажименти(изпратих Йоанка на трен.лагер в Асеновград,после втора смяна на работа,......)
Направо много се радвам (и малко им завиждам благородно разбира се ) за днешния успешен ден на момичетата в  София.Като знам вчера как бешеее.........., Twisted Evilа и ние с Миленка бяхме и малко изморени,защото от спортния клуб на Йоанка ни бяха настанили в хотел Плиска,а там топлооо една жега ,като отвориш прозореца шумноооо всяка една кола чувах как минава по Цариградско абе направоооо кошмарна нощ Twisted Evil ,щяла нощ не можахме да мигнем и двете. ShockedНа сутринта рано рано отидохме на църквата,па като се сбъркахме с Милена,щото си мислехме,че ще е пред църква”Св.София” а четеме тама „Св.Неделя”  Shocked Shocked Shockedмалеее,след няколко телефона се оправихме. PeaceНамерихме се с момичетата Криси (страхотна жена)   bouquetи Дамаянти (направо неотразима)  bouquet паркирахме разопаковахме и почнахме да продаваме ама какво да ви кажа хладно,мрачно поне до към 10,11 часа беше мъртвило Cry после така малко се пооживи към обяд и така и така,ама след обяд като задуха,заръмя Абе какво да ви кажа времето ни изигра много лоша шега. #2gunfire Направихме 120лв + гоблена на Диди.  Фиона беше с нас цял следобед

Добре,че днес времето е било по благосклонно към Вас Софийски  момичета.Много се радвам.Страхотни сте всички.Направо много сте пекъни!!!!   bouquet 
Направо ме е яд,че не успях да си организирам така нещата,че да остана и днес в София, #Cussing outама какво да се прави. 

# 100
Браво на Софиянки  bouquet Днес се очакваше по-голям успех, все пак е и празник,а и времето беше хубаво, това е от значение Hug

Момичета, какво ще кажете, утре сутрин пак да излезнем и да допродадем останалите неща,напр. към 10.00ч. пак пред ПГ-то. Аз ще мога до към 12.30ч. да стоя, защото ще съм с Марти и ще трябва да се приберем на обяд, но във вторник ще разполагам с повече време.  Мели също ще може. Светлето ще може да каже утре, ще се чуем по телефона.

# 101
Чета резултатите и се радвам.Браво на всички майки(в цяла България) стояли да продават  от ранна сутрин , и в в студ.
каквото и да ви кажа  няма да е достатъчно.Браво момичъта!
 smile3525

# 102
ето го и Софийското  изпълнение на  нашите Милена и Мими през погледа на фотоапарата на Миленита

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=120089

а ето и каква си измайсторихме днес следобяда помежду работата   двете с Миленита

# 103
Цитат на: lorys link=topic=176936.msg3606638#msg3606638 date=1175520686

а ето и каква си измайсторихме днес следобяда помежду работата   двете с Миленита
[img
Венеца наистина е страхотен днес го видях лично .......многооооо ми хареса.....
Що се отнася до базара утре ще дойда-10.00ч.пред ПГ
Четвъртък-дообяд
Петък -дообяд

# 104
Аййй (както би казала племенничката ми Simple Smile ) много е хубав Simple Smile Супер сладурски е и идеята за тоя зайко вътре е страхнотна Simple Smile Една ли някъде другаде може да се намери такава красота  Hug

Общи условия

Активация на акаунт