Отношения с шеф/шефка.

• 3 920
  • 63
  •   1
Отговори
# 30
Оппа.
Добре им действаш значи.
Скачай и на шефката.
Пък тя после може да стане депутатка и да те дръпне.
От там току-виж и до кметицата стигнеш.

# 31
Оппа.
Добре им действаш значи.
Скачай и на шефката.
Пък тя после може да стане депутатка и да те дръпне.
От там току-виж и до кметицата стигнеш.

Не мерси. Ако, ще съм в политиката, ще трябва да съм президент.

# 32
Бе късметлии са някои хора. Пък при мен са наели за чистене някаква компания, която праща едни ямайски негърчета със сплъстени коси, които се затварят в стаичката на чистачите, пушат там марихуана и после клатят глави и се хилят тъпо. И нищо не чистят.

# 33
  • София
Това в България ли? Сефте чувам за почистващ персонал да наемат чужденци.

# 34
Ясно, че не е в България. Ако бях в България, щях ли да се жалвам от липса на млади, умни, сексапилни и комуникативни българки Wink
--------
По-близо до Ямайка е Wink

# 35
Това в България ли? Сефте чувам за почистващ персонал да наемат чужденци.
Не е по темата, ама туризмът в България, особено летния, е пълен с узбеки, киргизи, непалци, бангладешци... Има хотели със 100% такъв почистващ персонал.

# 36
Не само почистващия персонал... По веригите за бързо хранене също е пълно с такива, предполагам и отзад в кухните на хотелите също...

# 37
Всъщност тя не ти е налетяла, просто питаш превантивно , ако се случи. После питай и за чистачката , все пак не я знаеш, мота се напред назад с тази голяма метла ...

Да съм казал, че ми е налетяла? Питам просто. А чистачката вече мина под ножа, ако интересува и след това напусна, защото си намери по-платена работа.
Въх, не казвай на никого, че да не те нападне цялата фирма, да иска минаване под ножа. С колежките как да е, ама и охранителя сигурно ще иска по-платена работа

# 38
Всъщност тя не ти е налетяла, просто питаш превантивно , ако се случи. После питай и за чистачката , все пак не я знаеш, мота се напред назад с тази голяма метла ...

Да съм казал, че ми е налетяла? Питам просто. А чистачката вече мина под ножа, ако интересува и след това напусна, защото си намери по-платена работа.
Въх, не казвай на никого, че да не те нападне цялата фирма, да иска минаване под ножа. С колежките как да е, ама и охранителя сигурно ще иска по-платена работа

Няма охранител. Защо да ме нападне цялата фирма? И аз, ще си сменям работата.

# 39
Щом си спал с всички във фирмата - сменяй работата!

# 40

А ако е умряла циганската дето го хвали? Защо да сменя работата 😀

# 41

С никой не съм спал.

# 42
  • Далечният изток
Само с чистачката.

# 43
🤣😂

🤣🤣🤣🤣🤣😐🤨

# 44
Чистачката я няма вече.

Общи условия

Активация на акаунт