Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема пета

• 44 181
  • 781
  •   1
Отговори
# 255
  • IC 1101,Abell 2029
Незнам дали Тоби харесва такива като Мартин,но това с идването на Владов на мен ми изглеждаше истинско.Пък и в негова полза би било да засвидетелства пред всички своите симпатии по такъв начин,а не да чака края на формата.За разлика от това мисля че лесбийската интрига твърде е възможно да е била по сценарий.Но не по сценарий е отблъскаващото поведение на арогантното мутре с его в небесата Мартин.От самото начало не го харесвах и сега напълно му лъсна образа.Ако оставим настрана синхроните,където думите може да не са негови,въпреки че се владееше доколкото може,се чуваха от време на време реплики,които потвърждаваха мнението ми.Грозев изпълни програмата максимум според възможностите си.Аз го харесвах.Мисля че бе един от най-цветните образи.

# 256
Каква пък е ползата за Владов? За мен нулева, даже с обратен знак. Тоби показа, че не го харесва като мъж. Направо беше жалка история.

# 257
Много жалка история беше, не видях нищо положително за Владов от това, което се разигра тази седмица.

Тази седмица ли ще е финалът?

# 258
  • IC 1101,Abell 2029
Аз не видях нищо жалко,а ползата е такава че когато показваш такова нещо публично,ти носи повече дивиденти от това да действаш задкулисно.Най-малкото Владов се заявява пред всички като мъж на място и заслужаваш уважение.Така изглежда и в очите на Тоби.А тя всъщност не е показала че не го харесва.Само каза на един синхрон че бил нямал шанс.Ама то на синхрон всичко може да се каже и да не е точно така.Че какво му е на Владов,хубав,едър мъж,при това с благ характер.Е,няма тяло на атлет,ама това ли трябва да гледа една жена с дете,което има нужда от истински баща до себе си.

# 259
Аз не видях нищо жалко,а ползата е такава че когато показваш такова нещо публично,ти носи повече дивиденти от това да действаш задкулисно.Най-малкото Владов се заявява пред всички като мъж на място и заслужаваш уважение.Така изглежда и в очите на Тоби.А тя всъщност не е показала че не го харесва.Само каза на един синхрон че бил нямал шанс.Ама то на синхрон всичко може да се каже и да не е точно така.Че какво му е на Владов,хубав,едър мъж,при това с благ характер.Е,няма тяло на атлет,ама това ли трябва да гледа една жена с дете,което има нужда от истински баща до себе си.
Владов онзи ден си беше качил на стори, че не само, че няма никакви отношения ами дори и приятелски такива нямат, защото тя се държала пренебрежително и надменно. Нещп такова, по спомен цитирам, жалко, че не направих скриншот

# 260
Владов онзи ден си беше качил на стори, че не само, че няма никакви отношения ами дори и приятелски такива нямат, защото тя се държала пренебрежително и надменно. Нещп такова, по спомен цитирам, жалко, че не направих скриншот
Ами то й личи по физиономията, че се има за голямата работа.

# 261
  • IC 1101,Abell 2029
От представянето й и във формата,не си спомням да е показвала че е лекомислена жена.Странно ми се вижда това пренебрежение и надменност.Едва ли на тези години е толкова без акъл ,че да очаква принца на бял кон да дойде да се грижи за нея и детето й.

# 262
  • Другата България
Със сигурност не очаква принц на бял кон, но и със сигурност очаква “чичко паричко“, ако може да е и известен, красив, млад....вярвам, че се е държала надменно и пренебрежително.

# 263
Ами, Алекс, аз не мога да се съглася. Никакво заявяване не е това, а панаири за шоу. Личеше си, че го прави насила и е нормално.
Принципно за мен такива прояви не трябва да се случват пред хората, аз лично много бих се издразнила, ако някой ми спретне такъв номер, особено ако не го харесвам. Много тъпо го изтипосаха човека.
На нея й личи, че е кифлоч, който си пада по футболисти и мачовци. Точно на елементарна прави впечатление.
Аз съм почти сигурна, че Владов няма чувства към нея.

# 264
Ето ви най-интересните и пикантни отговори на въпроси, зададени от последователи съм Владов:

# 265
Тоби пък чак го е блокирала ?! Само тя ли не е разбрала, че всичко е по сценарий или Владов е решил да я сваля и извън предаването ..

# 266
Според мен е възникнала някаква симпатия между тях, която е преекспонирана, за да предизвика интерес към предаването. Тоби в момента е популярна и има надежда нещо по-интересно от Владов да се появи на хоризонта. Затова, според мен, отрича всякаква близост между двамата. И аз мисля, че едва ли посещението е било инициатива на Владов.

# 267
Позната, която беше кандидатствала в някои от първите сезони, тогава каза,че в договора имало като "клауза" ,че е съгласна на романтична връзка или нещо от сорта. Не помня вече какво, та определено си мисля,че го прилагат във всеки договор, я рпмантична връзка, я дразнител, я интригант или нещо друго. 😃

# 268
Преди всичко работата е шоу. Не всеки е подходящ. И естествено че има 50 000 клаузи. Сума ти пари се вадят/за продуцентите/. В тоя ред на мисли ето още от отговорите на Владов.

Скрит текст:

И един отговор, с който ми прави добро впечатление.
Скрит текст:

# 269
Досега не е имало сезон, в който да не кажат точно това - в къщата е много по-интересно това, което се случва, но нищо не се показва.
Владов е много по-интересен със сторитата си и това, което споделя в тях, отколкото беше в предаването.

Общи условия

Активация на акаунт