Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема пета

• 47 908
  • 816
  •   1
Отговори
# 780
Да , Станислав няма дете.

# 781
Днес нямаше готвене в На кафе, но в следващите дни ще видя дали още е в кулинарната рубрика.

# 782
Точно Станислав от сезон 5 е от Перник и мисля, че той вече е женен.
Не е от Перник, а е от Ямбол. Просто живее в Перник от няколко години. (Той го е разказвал в Хелс Китчън). Да сте чували перничанин да мьека така?

# 783
Точно Станислав от сезон 5 е от Перник и мисля, че той вече е женен.
Не е от Перник, а е от Ямбол. Просто живее в Перник от няколко години. (Той го е разказвал в Хелс Китчън). Да сте чували перничанин да мьека така?
За мен няма значение къде е роден, след като живее в Перник. Ако информацията за инцидента е вярна, то очевидно добре е усвоил поведението на перничани с винкЕУло.

# 784
Не опира само до раждане. Да живееш 20 години в Ямбол и последните 4 в Перник не те прави перничанин. С този източен диалект и мьекане звучи като всичко друго, но не и като перничанин.

Но… важно е поведението. И ако е виновен, по-добре да се разделят. Защото тази случка ще се повтори и потрети. Такива хора не се оправят.

# 785
Според мен те са се разделили и в следствие на това се е разразил скандала. Станислав вчера постна стори на племенницата му, която дава целувка на камерата, а днес реклама на някакъв хотел като пост.
Продължавам да мисля, че историята е съвсем вярна.

# 786
  • София
Във Фейсбук четох коментари, че той има нова жена. Но кой знае дали е вярно.

# 787
Естествено, че е вярно. Той и в предаването се виждаше, че е избухлив и вербално агресивен.

# 788
Във Фейсбук четох коментари, че той има нова жена. Но кой знае дали е вярно.

Свалил е халката. Вярно е.

# 789
В "На кафе" пуснаха откъс от интервю със Станислав и жена му, озаглавено "Краят на една любов".
Който има интерактивна тв, може да върне на 9.58 ч.

Божидара (жена му) каза, че било фалшива новина и не е лежал в ареста и не я е пребивал.  Обтегнати са им отношенията, взели са решение да не са заедно, развеждат се. Той разбрал в движение, че трябва да се правят огромни компромиси в една връзка.

Гала обобщи "физическо насилие никога не е имало", а тя как разбра? Да не им е светила?

Бети, репортерката, десетина пъти се изтъкна, че познава Божидара отпреди.

Цялото интервю, което не е и излъчено по телевизията е тук:

# 790
Замазват положението. Не вярвам че Не е имало насилие. И тоя се моли на Гала да има работа , че покрай явно вече бивша парите от наградата отиде за сватбата им 😁
Толкова много страници писаха за това , едва ли е случайно за ареста и т.н

# 791
Излезе ми късо видео от този подкаст. Божидара каза, че отношенията между тях са обтегнати, развеждат се и са имали скандали, които най-вероятно са довели до изтичането на инфото. Явно е бил наистина в ареста, но замазват положението както могат.

# 792
Атанас Балкански от Хелс Китчън 3 готви в "На кафе" днес.

# 793
Гледах Яница и Грозденка в "Трохи по масата". Яница била на рождения ден на победителя Мартин във Варна. Бил много добре организиран, като циганска сватба, поканил всички участници, но повечето не дошли и останал разочарован. Отишли само тя, Шкодров, Марина и братята от ресторант НЕМО.
Отчуждила се с Тоби, не се чували от месеци, скарала се е и с Радо. Лидия пък била отворила нов ресторант.

# 794
  • София
Марина и Шкодров още ли са заедно?

Общи условия

Активация на акаунт