Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема пета

• 44 522
  • 786
  •   2
Отговори
# 780
Да , Станислав няма дете.

# 781
Днес нямаше готвене в На кафе, но в следващите дни ще видя дали още е в кулинарната рубрика.

# 782
Точно Станислав от сезон 5 е от Перник и мисля, че той вече е женен.
Не е от Перник, а е от Ямбол. Просто живее в Перник от няколко години. (Той го е разказвал в Хелс Китчън). Да сте чували перничанин да мьека така?

# 783
Точно Станислав от сезон 5 е от Перник и мисля, че той вече е женен.
Не е от Перник, а е от Ямбол. Просто живее в Перник от няколко години. (Той го е разказвал в Хелс Китчън). Да сте чували перничанин да мьека така?
За мен няма значение къде е роден, след като живее в Перник. Ако информацията за инцидента е вярна, то очевидно добре е усвоил поведението на перничани с винкЕУло.

# 784
Не опира само до раждане. Да живееш 20 години в Ямбол и последните 4 в Перник не те прави перничанин. С този източен диалект и мьекане звучи като всичко друго, но не и като перничанин.

Но… важно е поведението. И ако е виновен, по-добре да се разделят. Защото тази случка ще се повтори и потрети. Такива хора не се оправят.

# 785
Според мен те са се разделили и в следствие на това се е разразил скандала. Станислав вчера постна стори на племенницата му, която дава целувка на камерата, а днес реклама на някакъв хотел като пост.
Продължавам да мисля, че историята е съвсем вярна.

# 786
  • София
Във Фейсбук четох коментари, че той има нова жена. Но кой знае дали е вярно.

Общи условия

Активация на акаунт