Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема пета

• 48 823
  • 822
  •   1
Отговори
# 480
Аз за пръв път от много време насам съм доволен от сезона. Имаше веселба, имаше и драма. Общо взето, на всеки етап отпадаше най-слабия, така че имаше и справедлива оценка на качествата на играчите. Преди не харесвах нито оня малоумник Чоткин, нито сладкаря от Перник, нито едно турче дето спечели предишен сезон, но сега който и от тримата да вземе наградата, ще бъда Ок...

# 481
  • Буркина Фасо
отпадал най-слабия и остаха велики готвачи като джипсито и червенокосата. Smiley
май е обратното - доста добри отпаднаха заради тях.

# 482
Според мен това е най-слабият сезон.

Мегз вдигна летвата първия път с онзи десерт, но след това не направи нищо, което да се доближи до това ниво. Златка в синхрон намекна, че не е направено от Мегз.

# 483
  • София
Някой през целия сезон видя ли на екрана който и да е участник от началото до края да приготвя нещо, което след това презентира по време на състезанието? Ми аз седем сезона вече, това не съм го видял. Постоянно се дават някакви крещения, викания, готови ястия от някъде си, но никога камерата не е проследявала как готвят участниците.

Така, че това че Какааа ви Нишева (пардон госпожица Каканишева), Тоника, Мартин, Ивайло, Дънди, Барчовски или който и да е е участник е представил нещо пред шефа, още не ни дава сто процентова сигурност, че те са го приготвили.

# 484
отпадал най-слабия и остаха велики готвачи като джипсито и червенокосата. Smiley

Кои са тия добрите отпаднали дето са по-добри от финалната тройка?
И Тоника, и Виктория, и Грозев, Едуард, Владов, Шкодров си отпаднаха точно, когато им дойде времето. За пълнежа преди тях все тая..

# 485
  • София
Свръхамбицията на Мегс е без никакво покритие, готвела се за финал с авторско меню по носия, при положение, че й липсва основата и базови знания, които всяка една домакиня знае..Тя да се радва, че и дотук стигна..

# 486
Особено носията е най-важна

# 487
Тя трябваше да си тръгне още като даде празна чиния на Ангелов.

# 488
  • Буркина Фасо

Кои са тия добрите отпаднали дето са по-добри от финалната тройка?
И Тоника, и Виктория, и Грозев, Едуард, Владов, Шкодров си отпаднаха точно, когато им дойде времето. За пълнежа преди тях все тая..
Общо взето, на всеки етап отпадаше най-слабия, така че имаше и справедлива оценка на качествата на играчите.
това коментирах.
всички отпаднали преди тези 2 величия  бяха по-добри от тях, но си тръгнаха заради тях

# 489
На горката мегз все не ѝ се получава да си изчисти името. Не че съм много запозната с живота ѝ. Но в Хелса се издъни. Да видим в кое предаване ще се пробва сега.

# 490
Тя да се радва, че и дотук стигна..

Тя да се радва и на супер слабата конкуренция.

Наистина на финала останаха най - добрите/за черните говоря/. Но ми се искаше Цветомир и Владов да останат повече. Сякаш не видяхме достатъчно от тях/в готвенето/.

# 491
  • Варна
 Не се заяждам, дано имате усет за хумор, ама кога видяхте готвене в този сезон?

# 492
Тя трябваше да си тръгне още като даде празна чиния на Ангелов.

Мда ... Двойни аршини под път и над път.
Много са ми странни такива свръхамбициони, но неможещи или недаващи си зор хора.

# 493
Цветомир почти го забравих. Да, имаше доста хляб в него, но побързаха да го разкарат, защото не им се вписваше в глупавите сценарии и не се държеше просташки.

# 494
  • у нас
Мегз уж успоредно се подговеше в някакъв ресторант и си мислех, че ще се види на финала. А тя всеки път слабо се представяше. То и без да готвеше в другия ресторант, щеше да постигне това. Загуба на време.

Общи условия

Активация на акаунт