Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема пета

• 48 870
  • 822
  •   1
Отговори
# 465
Изгледах подкаста на Яница при Мони и Керан, тя каза, че Виктория и приятелят й са заедно. Също каза, че когато са отишли при него, Виктория се е качила първа и е била горе 20 минути преди да слезе да извика и останалите. И че му благодарила, че ги е “приел”.

Според мен историята между Виктория и Тоника е една голяма измишльотина и приятелят въобще не е чак толкова заблуден, колкото излезе.

Разказва и неща за Ивайло, които, ако са истина не говорят добре за него, а и може да обяснява защо не се намери един вътре да го харесва.

Жалко, че няма да спечели Тоби. Финалът за мен ще е много разочароващ.

Последна редакция: пт, 09 май 2025, 01:58 от Joy Ness

# 466
Интересно, очаквах финалът да е между Мартин и Тоби. Днес мярнах Тоника при Гала, обаче не гледах цялото предаване, сега ще си я пусна в ютуб, за да видя дали Гала я е попитала за отношенията й с Виктория.
Това, което Тоника каза, в частта, която хванах беше, че иска Ивайло да победи и смята, че е най-добрият от останалите. Имали дразги, но в готвенето не спорела, че е много добър.
Тоника казва ли нещо за Вики,че нямам време да го гледам цялото интервю Blush

# 467

Разказва и неща за Ивайло, които, ако са истина не говорят добре за него, а и може да обяснява защо не се намери един вътре да го харесва.

Какви неща?

# 468
За Ивайло приятеля на Виктория или Ивайло от предаването?

# 469
Ох май ще си го пусна Stuck Out Tongue Winking Eye

# 470
  • Другата България
На Яница трудно ще повярвам.
Виж, на Тоника, която каза, че за нея Ивайло заслужава да спечели, бих.
А Тоника беше една от жените, които имаха най-много конфликти с него.

# 471
Петя при Гала.
На Гала колко ѝ личи, че не може да понася Петя.
Няма го обичайното сервилничене, мазния гласец, поне засега. Говори в ниския регистър и кима делово, да, да, да Smiley

# 472
Яница има тенденции на интриганстване и клюкарстване на база нейната фантазия. И аз не бих вярвала на нищо, което излиза от устата И.

# 473
Тоника каза, че най-трудният й момент е бил, когато е напуснала предаването и е осъзнала, че няма да бъде на финал. Каза, че с Виктория не поддържат контакт в момента и не е наясно какво се случва в нейния живот. Приятелката й беше в студиото, дадоха я за малко и е доста симпатична жена.

# 474
Яница /и не само тя/, не е харесвала Ивайло, щото бил влязъл 1 месец по- късно Simple Smile
щото го питали кой е по- слаб готвач /от 2-3-ма/ и той посочил нея, щото се бил разсърдил за уасабито, щото ...
Излиза че "Аз мога да правя така на теб и да си приказвам каквото си искам за теб, но не ми е приятно, грозно е,
ти да постъпваш по този начин към мен. Защото не е мъжко."  Искал да скара Шкодров и Марина.
Каза, че като готвач е много добър, но към поведението му имала забележки. 

Като слушам Петя при Гала се главозамайвам от несправедливото отношение към тъз звИздЪ.
Как може бе хора, да сте толкоз млади и злобни!?

# 475
Петя Бу онзи ден рева 1 час, че не са й включили котлоните. Ако не може да си включи котлоните, къде изобщо е тръгнала в такова предаване? Говорим за включване на котлон, дори не за готвене на профи ниво…

# 476
  • Буркина Фасо
ако и бяха включили котлоните щеше да се развика "кой ви е казвал да ги включите". все пак никой не ѝ е длъжен да работи вместо ния.

# 477
Еееее, момичета. Мноу сте "млади и злобни" 😂,че то един котлон (газов) си е цяла квантова физика. 😂
В Черешката нямаше такива проблеми.

# 478

Синхроните след тази седмица.

# 479
  • somewhere near the sea
Мегс в сторита и синхрони, както и в постове постоянно говори как не е очаквала, че няма да е на финал. Със седмици са я подготвяли за авторско меню, даже народна носия си поръчала... Летвата била вдигнала много високо.
Да, вдигнала я е, но толкова високо, че постоянно минаваше под нея. Стараейки се да се представи във висшата лига на готвенето, тя се проваляше в най-елементарни неща-пържени картофи, палачинки, омлети и т.н.
Всеки знае, че за да станеш добър в нещо, трябва да извървиш пътя от самото начало. Не може да те пуснат с хеликоптер на покрива. Та тя трудно запомняше и произнасяше кулинарни термини. Свръхамбициозността е нещото, което я проваля в повечето й начинания.

Общи условия

Активация на акаунт