Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема пета

• 48 900
  • 822
  •   1
Отговори
# 450
Е какъв номер, като винаги двамата финалисти оценяват финалистите на златните? Викнали са отпадналия да седне там, за да снимат за заблуда? Просто е поредната издънка.

# 451
Ето за този кадър  говоря,изобщо не гледам какво и уж на кого говори Ангелов защото винаги заблуждават с монтажа , но тук явно не са се усетили

# 452
  • Другата България
Е то и да имаше някой неразбрал, вече всички разбраха.
На мен не ми пречи, защото чета спойлерната тема, но има хора, които не искат да знаят.

# 453
Мери,качих го защото това излъчиха снощи ,не смятам че е спойлер при положение че самата телевизия си го излъчи за всички зрители

# 454
  • Другата България
Факт, но знам, че винаги има дебати в тази връзка, затова коментирах, иначе на мен наистина не ми пречи, и аз го видях, но не съм се отказала от Тоби втори финалист.

# 455
По-добре Тоби отколкото тази мутра Мартин, ама явно е нечий човек, за да го бутат толкова през целия сезон и Ангелов да се превъзнася  като, че стои друга чиния пред него, а не еднаквите неща., които представя през цялото време. Никаква изобретателност, всичко му е копи- пейст от чиниите, които е видял по време на предаването.

# 456
Аз се надявах на финал Тоби - Мартин с Тоби победител,но след толкова бутане и хвалене цял сезон ,не мисля че Ивайло има шанс.Явно са  гласяли Мартин за победител от самото начало и монтажа е съобразен с това.

# 457
Явно монтажът е безупречен защото успяха да пласират Мартин като някакъв кулинарен феномен и толкова фенове се нароиха. А е посредствен, прост и мега егоцентричен.

# 458
Явно монтажът е безупречен защото успяха да пласират Мартин като някакъв кулинарен феномен и толкова фенове се нароиха. А е посредствен, прост и мега егоцентричен.
Ами то при толкова бездарници и случайници, попаднали в уж кулинарно шоу, дори някой с малко повече познания изглежда велик Шеф. Такива бяха участниците и при жълтите и при червено - сините. Не случайно и при жълтите Дънди и Златка са на финал. То останалите бяха тотал щета в готвенето и не малко перковци всеки по свой начин.
При уж хоби и профи готвачите бяха избрали що годе разбирачи, ама 2 месеца едни яйца по панагюрски не можеха да се научат да приготвят, един омлет им се опираше, ориз не успявяха да сготвят, камо ли нещо по-така да им дадеха да готвят. Затова има и такива бутани напред финалисти. Мартин още във визитката си пролича, че е селски бек(вижте ме аз съм лошата батка). Очевидно той ще спечели, което е жалко. Ивайло доста повече заслужава.

# 459
Интересно, очаквах финалът да е между Мартин и Тоби. Днес мярнах Тоника при Гала, обаче не гледах цялото предаване, сега ще си я пусна в ютуб, за да видя дали Гала я е попитала за отношенията й с Виктория.
Това, което Тоника каза, в частта, която хванах беше, че иска Ивайло да победи и смята, че е най-добрият от останалите. Имали дразги, но в готвенето не спорела, че е много добър.

# 460
Надявам се от златните да спечели Дънди. Той поне е весел и усмихнат. Зарежда храната и шоуто с положителна енергия.
Златка е тотален потрес. Ужасен, сърдит, злобен и лабилен мъж. Не, мерси за храната й.
Хелс Китчън не е ресторант, а ТВ шоу.
Предпочитам весели и усмихнати хора.
Предпочитах Мегз и о, Боже мой, Петя Бу, пред Златко.

# 461
Жената на Ивайло - страхотна. И откъм изказ, поведение, външен вид, излъчване. Чудесни са. Дано винаги се обичат.
Тази на Мартин, ми на мен ми е направо грозна в лице. В самия й поглед има нещо кофти. Ама важното е той на се я харесва. Само не разбрах кога успя да се информира, че Ивайло е недолюбван и видиш ли, той трябва да бъде отстранен.
Тоби не знам дали е златотърсачка или кифла, но по детето й съдя, че е успяла в ролята си на майка. Което е най - хубавото.

# 462
Жената на Мартин е лош човек, то си личи. И не се понася с майка му и сестра му, както се видя когато им гостуваха, а те изглеждаха съвсем нормални хора. Мартин в началото ми беше симпатичен, но си показа гадните черти на характера.

# 463
  • Другата България
Ако наистина срещу Мартин е Ивайло, на финала, то надали някой изобщо би се усъмнил кой ще е крайния победител. Не, че ако срещу него беше Тоби щеше да е различно, но все пак.
Ивайло влезе по-късно, на МарЧин още от ден едно му четкат образа и го показват като едва ли не най-добрия сред най-добрите, готвач от класа, който не е допуснал нито една грешка, изнесъл резервации, най-добри чинии и т.н. То очеизвадно просто, това набутване и натрапване на егото му, как да помислиш, че гласят друг за победител?
Много жалко за Ивайло, явно наистина са решили да го унижават до последно, ама какво друго да очакваш от Тупаревски формат?

# 464
Всъщност има и логика точно Ивайло да е на финала срещу Мартин. Съперниците на сезона. Нищо чудно и това съревнование и агресивни закани да са измислени и подтикнати от продукцията. Те казват, Мартин изпълнява. И на него още от визитката му личи, че е гласен за фаворит. Лошо момче, с тъмно минало, много видял, кухнята го спасила и променила...
Докато готвиха по двойки със златните, всъщност подмятанията на Ивайло с цел да ядоса Мартин бяха много забавни. Вижда го, че пали от раз и подхвърля някакви реплики. Видя се разликата между двамата. При Ивайло се виждаше, че е без злоба и агресия. Просто част от играта.

Общи условия

Активация на акаунт