Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема пета

• 48 902
  • 822
  •   1
Отговори
# 435
  • Другата България
Изгледах епизода.
Добре, че свършва този фарс, не помня къде четох, може и тук да е било - че това е най-слабия сезон на формата евър.
Съгласна съм. Надграждат, но . Разбира се, винаги може повече, не се и съмнявам, че в следващия сезон това ще се случи.
От снощния епизод най-много ме впечатли.....ресторантът, или както той сам се изрази - скромното му заведение, на Чоткин. Веднага направих паралел между него и МарЧин /защото съм 99,99% сигурна, че ще го закичат с чека/. Толкова естествени и непринудени бяха думите му към Ивайло, толкова “земно“ поведение, дори Камелия, която не харесвах и към която имах резерви стоеше някак ....съвсем нормално до него.
Не, Чоткин не беше, и не е луд, въпреки че и към него имах резерви. Чоткин освен да готви умее и да се държи с хората така, че да се чувстват равни с него, и на него. За разлика от самовлюбения МарЧин, който толкова си е повярвал /с помощта на продукцията, естествено/, че ако с поглед и изражение на лицето можеше да се убива човек, Ивайло щеше да е “пътник“ отдавна.  Такава злоба излъчва винаги, когато го погледне и когато някой каже, че е по-добър от него, такива физиономии имаха и двамата с “принцеската му“, когато Ивайло и съпругата му ги “биха“, че ми се , без извинение. “Принцеската“ е същата като него, то няма и как да е иначе, още по време на гостуването у тях си пролича, батката си я държи да хубавее и да се хвали с нея, докато той командва и  гледа лошо. И да, вярвам ѝ, че във формата е по-сдържан, отколкото навън, представям си какво е навън....
Категорично не вярвам и че е най-добрия готвач, в това нагласено предаване всеки може да е всякакъв, стига Тупарев&Ко да решат да го изтипосат. И вече и аз не бих се изненадала ако изправят на финал Ивайло срещу него, за да му е гадно на това момче, нали жена му каза, че най-“лошо“ е да си втори.
Въпреки това смятам, че Тоби ще е финалист, дано. Не че съм ѝ фен, но не искам да се гаврят повече с Ивайло, мисля обидите от женското “червено“ съсловие и МарЧин му бяха достатъчни през сезона.

# 436
За звездния финал откровено се изненадах, защото Дънди от ден едно ми изглеждаше като човек, който е там и няма идея защо е там. Бях го обявила за първия, който ще бъде изгонен, а той стигна до финал и взе имунитет 1 или 2 пъти. Златка ми е много по-неприятна в този формат отколкото Мегз, предпочитах Мегз на финал пред Златка. За Дънди мога да приема, че стигна до финал и не може да готви, защото поне се държа забавно през сезона и имаше доста забавни синхрони. Обаче реално този път от звездите нямаше един, който да има умения в кухнята, всички бяха пълна пародия.

# 437
  • София
Мегз е като превъзбуден бобър. Много досадна.

# 438
Снощи щях да повърна, като гледах Златка как половин час си почиства под ноктите с една кърпа. За ноктите на Петя няма да отварям дума. Не могат ли да надяват ръкавици,за да не им се навират разни неща.

# 439
По принцип не трябва да имат нокти и да носят шапки,но все пак са звездите

# 440
Аз още в налачото бях за Златка с мисълта че може що горе да готви. Да, може да не знае какво е готвила, но едно ще кажа евала на нея, винаги с вързана коса, винаги си почистваше станцията , абе като истински готвач. Това другите жени в звезния отбор не го правят, абе изобщо при жените. Това е като закон божи да са с вързани коси. Направо се изнервях всеки пък като виждат някои от жените с пуснати коси. Петя не искам да я коментирам точно за това. Мегз също не беше добра в това нещо.

# 441
Аз съм страшно разочарована ,че в кадрите за следващия епизод издадоха кой си отива,направо няма смисъл да гледаме . Много ми искаше Тоби дори и да не спечели,то поне да е на финал. Ясно,че е кифла ,но през сезона се представи добре и  почти нямаше гафове. Искаше ми се жена победител,пък и тя изглеждаше подходяща - уж самотна майка, даваха мили моменти с детенцето, наистина очаквах да е финалист и да спечели.

# 442
Аз съм страшно разочарована ,че в кадрите за следващия епизод издадоха кой си отива,направо няма смисъл да гледаме . Много ми искаше Тоби дори и да не спечели,то поне да е на финал. Ясно,че е кифла ,но през сезона се представи добре и  почти нямаше гафове. Искаше ми се жена победител,пък и тя изглеждаше подходяща - уж самотна майка, даваха мили моменти с детенцето, наистина очаквах да е финалист и да спечели.
Именно..направо ми убиха желанието да гледам повече😁

# 443
Дали не е заблуда кадъра? Просто изглежда много глупаво да не са се усетили какво монтират..

# 444
Довечера ще има ли епизод?

# 445
  • София
Довечера ще има ли епизод?
Май не. Другата седмица във вторник гонят третия и в сряда е финала.

# 446
  • UK
Не съм гледала промото на новия епизод, но може да е нарочно показано така.

# 447
  • София
Това им е коронен номер да показват на анонса от следващия епизод, как гледа в една посока, после дават кадър как са подредени по съвсем друг начин от друга ситуация и зрителя се обърква, на кого аджиба говори.

# 448
Проблемът е, че дадоха, че Мартин и Ивайло оценяват чиниите на Дънди и Златка, тоест те са двамата финалисти.

# 449
  • На брега на реката
Е, че то това си е номер, а пък и Ангелов гледаше към Ивайло според мен. По височината на погледа, няма как да е към Тоби, защото тя е ниска.

Общи условия

Активация на акаунт