Добре, че свършва този фарс, не помня къде четох, може и тук да е било - че това е най-слабия сезон на формата евър.
Съгласна съм. Надграждат, но
От снощния епизод най-много ме впечатли.....ресторантът, или както той сам се изрази - скромното му заведение, на Чоткин. Веднага направих паралел между него и МарЧин /защото съм 99,99% сигурна, че ще го закичат с чека/. Толкова естествени и непринудени бяха думите му към Ивайло, толкова “земно“ поведение, дори Камелия, която не харесвах и към която имах резерви стоеше някак ....съвсем нормално до него.
Не, Чоткин не беше, и не е луд, въпреки че и към него имах резерви. Чоткин освен да готви умее и да се държи с хората така, че да се чувстват равни с него, и на него. За разлика от самовлюбения МарЧин, който толкова си е повярвал /с помощта на продукцията, естествено/, че ако с поглед и изражение на лицето можеше да се убива човек, Ивайло щеше да е “пътник“ отдавна. Такава злоба излъчва винаги, когато го погледне и когато някой каже, че е по-добър от него, такива физиономии имаха и двамата с “принцеската му“, когато Ивайло и съпругата му ги “биха“, че ми се
, без извинение. “Принцеската“ е същата като него, то няма и как да е иначе, още по време на гостуването у тях си пролича, батката си я държи да хубавее и да се хвали с нея, докато той командва и гледа лошо. И да, вярвам ѝ, че във формата е по-сдържан, отколкото навън, представям си какво е навън....Категорично не вярвам и че е най-добрия готвач, в това нагласено предаване всеки може да е всякакъв, стига Тупарев&Ко да решат да го изтипосат. И вече и аз не бих се изненадала ако изправят на финал Ивайло срещу него, за да му е гадно на това момче, нали жена му каза, че най-“лошо“ е да си втори.
Въпреки това смятам, че Тоби ще е финалист, дано. Не че съм ѝ фен, но не искам да се гаврят повече с Ивайло, мисля обидите от женското “червено“ съсловие и МарЧин му бяха достатъчни през сезона.