Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема пета

• 48 925
  • 822
  •   1
Отговори
# 420
Тези суперлативи за чинията на Мартин са преувеличени, била извънземна. Някаква си сьомга, дето всеки си я готви в къщи не е никаква изненада.

# 421
  • София
Хаха..Дънди на финал 🤣🤣 Това може да се види само в ХК...Не, че другите две са много добри готвачки, но Дънди е абсолютно незаслужено на финал...

# 422
Шиш енд чипс ли каза МегЗ Joy

# 423
  • София
М да, Златка ще да е финалист.

# 424
Да, да, ама тя реве, а онуй до нея цъВти.

# 425
Мартин и с жена си, и с Дънди сготви едно и също с малко по-различна презентация?

# 426
  • София
Да, да, ама тя реве, а онуй до нея цъВти.
Онуй почти винаги цъфти.
Ни онуй, ни туй са ми приятни. Ама една от тях ще е.

# 427
  • София
Златка на финал е втория шок, но със сигурност е по-добрият вариант отколкото превземката и надувката Мегс... Тя щяла да спечели, нейният ресторант щял да е по-добрия..тя е по-по-най...иначе слага пастата в студена вода. Айде довиждане!

# 428
Ми хормони Simple Smile

# 429
Разбирам защо Мегз се сдуши с Петя. Ми тя е същата хухавела като нея. Аз съм най-, аз, аз, аз .. аман.

# 430
  • у нас
На Мегз чинията пред Шеф много добре изглеждаше, а като отброяваха последните секунди, тя ги мяташе нещата ей така в чинията. Даже не видях да слага украса отгоре, а изведнъж се появи перфектна украсена чиния.

# 431
  • София
Много приятен епизод. 🙂
Харесаха ми всички, но дъщеричката на Тоби изби рибата. Сладурана. Един ден може да надмине майка си в кухнята. Пожелавам и го. Само да е здраво детето. Какъв е този баща да не присъства дори на раждането на дъщеря си. Егати и хората има на този свят.
Прекрасно се справиха и Никол и Валерия.
Очаквах да победят Ивайло и Никол, защото Никол все пак има опит в готвенето, имаше и ясна идея. Отделно, че така и не отидоха на гости на Ивайло и това беше една малка компенсация.

Не ми хареса идеята черните да помагат на златните за излъчването на първия финалист.
Дънди на финал?! 😮 'Повелителя на кюфтетата' Това е някакъв майтап сигурно.
Отиде ми и сигурната прогноза за звезден финал между Мегз и Златка. Сега на финала ще има точно нулева интрига, защото Дънди няма абсолютно никакъв шанс да спечели.
Златка ми беше първия фаворит за победата, но после я смених с Мегз. Но Дънди на финал наистина е абсурдно. Но честито все пак. Да благодари на Мартин обаче, защото Мартин директно си го изстреля на финала.
Ето защо този регламент не струва. Той Дънди само изпълняваше команди, докато Мегз и Златка си имаха свои идеи и много повече индивидуалност.

Но Марто си е машинка. И има всички шансове да стане един от най-убедителните победители в историята на шоуто. Голяма доминация наложи още от епизод 1 та чак до Епизод 36. Като добра смазана немска машина. Провали нямаше, само няколко леки издънки, които се броят на пръстите на едната ръка. Това рядко се случва в това шоу. Дори и победителите в миналото са имали много слаби дни с много тежки критики от шефа. Той не.
Еми сори, но това са факти.

Тартара реши всичко в полза на Златка. Честито да и е. В интерес на истината тя заслужаваше финала повече от Мегз. Мегз беше лидера на златните, но на индивидуалните състезания винаги се проваляше (един път не я похвали шефа, освен в началото, първите и дни в шоуто преди 2 месеца), докато Златка имаше цели 3 победи.
При Мегз собствените и хвалби изпреварваха делата (дано поне се е научила, че пастата не се слага в студена вода). Може да има интересни идеи и да е по-нестандартния готвач, сигурен съм, че авторското и меню би било много силно, НО каквито и умения да имаш, не ги ли покажеш когато трябва всичко останало отива по дяволите.

Тоби, Ивайло и Мартин са много силни и биха били достойни финалисти във всеки един сезон на ХК.
За съжаление шеф Ангелов и най-вече продуцентите не дадоха шанс на тях и останалите готвачи да покажат пълната палитра от умения, които притежават. Акцентираха над пошли неща и скандали. Жалко. Те губят!
Мартин е бетон финалист за мен от ден първи, но вече не съм така сигурен във финала на Тоби. Изгуби се някъде това момиче след като облече черното. Прегоря ли, какво стана не знам. Потъна просто. Явно и мъжете са много силни просто, докато в женския отбор някак си изпъкваше много повече. Но пък я харесвам и искам да я видя на финала. Само че и Ивайло харесвам много. Пфф, не знам. Сложно ми е. Много рядко ми се случва при трима полуфиналисти да ме кефят и тримата. Най-накрая шоу и сезон в който ситуацията при мен е 'уин-уин' Simple Smile
Просто ще се наслаждавам на епизода и нека най-добрите и достойните се класират на финала.

На звездния финал ще съм за Златка. Като победата и е сигурна на 99.9%

# 432
Жената на Мартин е същата надута и злобна кифла с голямо самочувствие, същата като него лика прилика са си.Силно се надявам да не спечели той ,а Тоби или Ивайло. Мисля че те по-заслужават освен това ще похарчат наградата  по-разумно.
Бих искала да е Тоби тя го заслужава след всички което преживява,освен това е много добър готвач

# 433
Олелеее, Златка на финал!?
Тя, която не позна какво готви: мозък или дроб...

# 434
Мегз като мига прилича на кокошка,много е смешна и нелепа
Златка е по-малкото зло,поне не се лигави и мазни

Общи условия

Активация на акаунт