Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема пета

• 48 927
  • 822
  •   1
Отговори
# 405
Камелия и Чотник са много свежи, обаче ресторантът им изглежда много семпъл. Просто не виждам как се връзва тази обстановка с рибай стек и други гурме ястия.

# 406
Когато говореше Ангелов на Тоби и Мартин, мисля че точно тях двамата гласят за финал един срещу друг. Мъничето ме изкефи. 🤗

# 407
Петя има за какво да звездее, но не към днешна дата, а преди 89-та. Доста международни отличия и награди има. След падането на бай Тошо не е направила кой знае какви хитове - 2-3 песни, една от които много млади таланти я пеят по конкурси.https://www.youtube.com/watch?v=MP4yU8YwOKk
Наистина е голям глас с много възможности, но българската публика не е нейната просто, не се харесва стилът й.
Тая лудост си личи, че не е от вчера, може и да не е много наред с главата по рождение, поведението й е наистина абсурдно, толкова е обстоятелствена и подробна, мрънкаща, че напълно разбирам бургаската чайка, дето я тресат нервите и я хваща съклета на 2-рата минута. Grinning Чудя се как не я удари досега даже. Златка я помня от първия сезон на "Бягство към победата" преди 17-18 годидини, и тогава си беше такава.

Мартин и езикът на тялото му с жена му не бяха много приятни. "Много си ми хубава" и едно силно стискане и дълго мляскане, все едно му е трофей женичката.

Последна редакция: ср, 07 май 2025, 21:14 от lowkeyyy

# 408
За мен Чоткин беше най-големият провал на Хелс, а мислех, че пернишкият сладкар е дъното.
Финалът ще е Мартин и още някой, да видим кой. Иначе в спойлерната тема се знае вече Simple Smile

# 409
  • София
В един сайт пишеше кой е победител, но няма да ви кажа...

# 410
Дъщерята на Тоби е голяма сладурана. След 10 години ще има гарантирано място в Хелс Китчън, ако още го има предаването Laughing Жената на Ивайло също е много симпатична и красива. Чудно как е успял да я излъже, след като характерът му в предаването не беше от най-блестящите.

Въобще не я намирам за красива, но е доста направена. Според мен двамата са си лика-прилика (батка и кифла). Според мен абсурд да е сготвила тя чинията. На Ивайло жената изглежда по-добре за мен.

# 411
На Ивайло жената е красива. Излъчва  женственост, има красиви очи. Симпатична двойка са. Ресторанта на Чоткин с тези карирани покривчици ми прилича по- скоро на закусвалня, отколкото на гурме ресторант.

zenata , според мен, описваш Мартин и неговата ("направена") жена или греша?

# 412
Ивайло - батка???

# 413
Ей така и не прости на Ивайло за оная риба Tired Face
Злопаметен е . Вал да му мисли

# 414
Mартин е непоносим злобар и завистник. Само лае против Ивайло защото знае, че е много по-талантлив от него, дето цял сезон само риба си прави и сега пак една проста сьомга. Само егото и комплексарщинат са му големи.

# 415
Петя Бу една огромна маса от хора изобщо няма идея коя е. Такива има млади, има и хора, коита са живели по времето на соца.
Как пък един човек не срещнах, който да ме пита коя е Лили Иванова или да не знае коя е. А тя не ходи нито в реалитита, нито по телевизионните предавания. Дава интервюта много рядко.

# 416
КогИ изпуснеш победата Joy

# 417
На Ивайло жената е красива. Излъчва  женственост, има красиви очи. Симпатична двойка са. Ресторанта на Чоткин с тези карирани покривчици ми прилича по- скоро на закусвалня, отколкото на гурме ресторант.

zenata , според мен, описваш Мартин и неговата ("направена") жена или греша?

Да, естествено, че говоря за Мартин и жена му Joy защото горният потребител я нарече красива и се учуди как той я е забърсал.

# 418
Ще го съсипят Ивайло заради злобата на Мартин ...
Ивайло така гледа когато пада!

# 419
Като видя тубите с олио на масите им...
Явно ще пържат яйца, кюфтета или за най-сигурно пържени филии.

Общи условия

Активация на акаунт