Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема пета

• 48 939
  • 822
  •   1
Отговори
# 390
Виктория изобщо появявала ли се е някъде след участието си?
Имам предвид под, над, зад касти, в ТВ?

Не, това е най-интересното, че не се появи нито при Гала, нито в подкаста, а след излизането си от предаването изтри всички социални мрежи и я няма никаква.

# 391
  • Ню Йорк
Вярно, че Петя е мега дразнеща, но тестостероновата батка е в пъти по-дразнеща.

# 392
Не съм съгласна, че никой нямаше да казва, че е отвратително ако Виктория имаше същите отношения с мъж, а навън я чака друг. Че на всичкото отгоре да има и предложение за брак. Виктория просто удари дъното и има логика да се е покрила.

# 393
  • София
Гаджето на Тоника е много готина, много по-хубава е от Виктория, което говори за скалъпен сценарий с гаджосването, защото Тоника трябва да е луда, за да остави тази мадама, заради Виктория. Е, имало цуни-гуни ...всичко е било заради сеира и всички са били наясно с постановката, включително и Абигел, защото ако не беше наясно, сега нямаше да пише такива мили неща и да изглежда така щастлива.

# 394
Тоби каза, че дъщеря й е на 7 години.

# 395
Дъщерята на Тоби е голяма сладурана. След 10 години ще има гарантирано място в Хелс Китчън, ако още го има предаването Laughing Жената на Ивайло също е много симпатична и красива. Чудно как е успял да я излъже, след като характерът му в предаването не беше от най-блестящите.

# 396
Е не е агресивна батка,  ама някои жени и такива предпочитат. Шок знам

# 397
Момиченцето на Тоби е супер сладурана, изненада ме, че готви толкова добре и знае толкова неща за готвенето. Стискам палци тя да спечели. Какъв ще е този сценарий, ако не дадат наградата на майка и дъщеря, която е само на 7, а готви наравно с другите.

# 398
  • София
Логично я дадоха на Ивайло, защото само той не си е ходил вкъщи и не се е виждал с близките си..

# 399
Хубаво, много се радвам за Ивайло и Никол. Физиономията на Мартин беше...зелена. Satisfied
Всички се представиха страхотно...И това мъниче...чак не е за вярване! Smiley

# 400
Виктория не се появява никъде, защото където и да отиде я чакат неудобни въпроси и няма приемливи отговори. Мисля, че тя е най-прецакана от ситуацията. На всичкото отгоре не стигна надалече и в предаването, само се изложи, а може би загуби и приятеля си.

# 401
А като готвиха и Валерия каза: " трябва да отстраним Ивайло и да си на финал с Тоби" Joy
За по-лесна конкуренция ли я имат

# 402
Или дадоха на Ивайло наградата, защото той ще остане на трето място.

# 403
  • София
Да, явно Тоби я имат за ниска топка..

На Чоткин ресторанта в гараж ли е...много странен..

# 404
  • Другата България
Същото мисля.
Ивайло ще е трети.

Общи условия

Активация на акаунт