Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема пета

• 48 940
  • 822
  •   1
Отговори
# 375
  • Другата България
Виктория изобщо появявала ли се е някъде след участието си?
Имам предвид под, над, зад касти, в ТВ?

# 376
Не ги разбирам аз тези любови, истински, дълбоки, безусловни....

# 377
Това гледали ли сте го? Не знаех, че чак в актьорската вечер на Слави са я имитирали Grinning

# 378
Оффффффф! Мачка чаршафи с друга пред камерите,сега безусловна любов.Без значение хомосексуални или хетеро, гнусно е като поведение.
  И на мен ми любопитно какво става с Виктория ?  Наигра се май тя.

# 379
Направо ми стана жал за Петя снощи. То е ясно, че е по-емоционална и по-експресивна.
Ама не беше и нужно да се набляга толкова на махленското и скандалите. Дори е кринджаво като става пред гостите. Енчо Кирязов и компания гледат разправии между Златка и Петя, много неловка ситуация, направо излагация. Каквато и да е като характер Петя Буюклиева, трябва да имаме уважение към това, което е постигнала в живота.  Дънди и Бачора хубаво си правят синхроните, забавни са, но нямат моралното право да я коментират с ирония, защото не са постигнали и 1/100 от това, което тя е постигнала.

Хайде, поздрав

# 380
  • София
Абсолютно права е Тоника. Ако беше хетеро забежка, заради което вкараха Виктория и я набутаха в мъжкия отбор, нямаше да има тази драма и определения като 'отвратително'.
Мисля, че Тоника наистина е била увлечена, докато от другата страна не е било така. Мисля, че Виктория не беше искрена и накрая се прецака. Тоника го намекна.

# 381
Абсолютно, съгласна съм с горния коментар. Мисля, че Тоника наистина я харесваше и беше привлечена, дори решение на продуцентите да е било първоначално, тя си беше закачена за нея и ѝ личеше.

# 382
Вики сигурно я е срам да се покаже където и да е било....задява се с Тоника после решава че ще се жени...незнам

# 383
Дизилер, никой не отрича успехите и гласа на Петя, тя сама разрушава собствените си успехи с поведението си. Държи се като типична драмакуйн, все са срещу нея, саботират я, а един котлон не може да си включи. Три месеца е в предаването и не е разбрала че има газови котлони и тигани ли?Достатъчно реалитита участва и си показва характеропатията в тежка форма.

# 384
  • София
Виктория се надигра. Използва Тоника, но не предвиди последствията. Не мисля, че и в Иваило е била влюбена. Просто търси лесното.

# 385
Айде айде ако не беше предаването никой нямаше да се сети за нея,сега я показаха да я видим с тази розова кичара и народа се разрови за нейнни песни освен фаталната жена
Тей че това си е супер реклама за нея

# 386
  • Бургас
Г-жа Буюклиева със сигурност става по-разпознаваема благодарение на участията си в различни предавания и то защото ако качва снимки подобни на тази с Мегз няма никакъв шанс простолюдието запознато или не с творчеството ѝ да я познае когато я срещне. На снимката тя изглежда по-малка от децата ми, а на практика е +10 години от моята възраст.
Мнооого е жалко, когато една жена не може да остарее достойно и си мисли, че като слага филтри на снимките е по-млада. Не, просто е смешна!  Но искрено ме развесели, когато ходеше да се оплаква. Върна ме в началното училище: " Моля, Другарко, Еди кой си ми дръпна плитките!" И това кръстене ми идва малко в повече.
Абе образ безподобен!

# 387
Извинете, но какво точно е постигнала госпожата с розова коса? Ако беше такава голяма звезда за каквато се има, то нямаше да обикаля реалитита и да се държи като луда.

# 388
Абсолютно съм съгласна.Звезда?! Да не би само тя да е печелила Орфея, или да има издадени песни?
   На тази възраст се държи като дете в трети клас.Никой не й е длъжен за нищо.И тя , и Грозев нямат грам самокритичност и реална представа за себе си.
   Дори и да има успехи,сама плю на тях с поведението си.

# 389
Петето се е заразила със звездеене още от невръстна възраст (като певица) и всичко в поведението ѝ в наши дни говори за това. Имам близък в семейството, който е живял в един вход с нея. Дошла в София и живяла на квартира под тях. Твърди, че си била луда още от тогава.
Да, има силни гласови възможности, но аз от младините ѝ помня 1-2 песни, които вероятно най-много са въртяни по Хоризонт и толкоз. Не ми е била известна с нещо уникално, не , че много ме е интересувала бг естрадата по него време. Искам да кажа, че звездоманията, която я е зявладяла още от тогава не е била кой знае колко основателна, според мен, предвид, че помня когато "изгря" на хоризонта. Винаги е имало нещо пресилено и неестествено у не я и по интервюта, и ...Една Росица Кирилова примерно (посочвам нея, защото са от едно поколение), се държи доста по-умерено...май?

Общи условия

Активация на акаунт