Оскъден цикъл

• 375
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте! На 30 год.съм . От около 6 години цикълът ми драстично намаля като количество, но си ми е редовен като по часовник . Ходих на преглед при гинеколог , но не откриха проблеми, хормоните са в норма-полови и щитовидна.Ще съм благодарна, ако имате такъв проблем и вие да споделите.

# 1
Аз съм с оскъден цикъл почти цял живот, а вече вървя към пременопауза. Имам нормално раждане. Колко дни е при вас?

# 2
Какви хормони бяха пуснати? Прогестерона проверихте ли?

# 3
И защо това е проблем? Напълно здрава си и имаш комфортен оскъден цикъл. Кажи на жените, които текат като водопад, не могат да излязат, цапат си дрехите, страдат от анемия и прочее, че ТИ имаш проблем с оскъдния цикъл... Ми живей си и се радвай!

# 4
И аз съм така. Стана преди 15 години, когато си сложих силикон в гърдите и така и не се оправи с махането им. Следя си хормоните, не могат да разберат от къде идва. Със сигурност матката не се удебелява достатъчно, но не съм наясно дали няма да е проблем при бременност.

# 5
Здравейте! На 30 год.съм . От около 6 години цикълът ми драстично намаля като количество, но си ми е редовен като по часовник . Ходих на преглед при гинеколог , но не откриха проблеми, хормоните са в норма-полови и щитовидна.Ще съм благодарна, ако имате такъв проблем и вие да споделите.

Подобно е положението и при мен. Първа менструация на 13 години, обилна с болки. До около 25 годишна възраст цикълът ми беше дооооста обилен. През последните 10 години е с продължителност 4 дни - първи ден е повече болка, по-силно кървене през 2 ден и 3 и 4 ден съм пак с много слабо кървене. Причините да ходя по гинеколози беше инвитро процедури, който се наложиха поради проблеми при мъжът ми. След всички направени изследвания - ехографии, хормони и т.н.т не се откри нищо притеснително при мен.

Общи условия

Активация на акаунт