💛 Юнски бебета 2024г. - Тема 6💛

• 12 372
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
Беко съм купувала и за двамата - момчетата визирам. Буйки, пантофи - летни, зимни. Харесвам нещата им. Трудно се свързвам за поръчка. Писах майл. Имали в Рая тойс и не знам си къде още. Да, но не точно това, което аз търся. И се принудих, за първи път, да стана клиент на Колев.

Последна редакция: сб, 07 юни 2025, 17:29 от КремонаЛиза

# 646
Кремона, откъде поръчваш?
Аз си търся за мен нещо удобно и качествено. Да не спарва крака и да не е на леля ми чехъла 😂
Това ми хваща окото:
https://answear.bg/p/balerinki-melissa-seduction-vi-ad-v-bezhovo-788296
Аз съм ги пукувала преди години от тотали еректед стор, сега от обувки.бг. Последните, които тази година през месец Май, станаха на 4г. 😂
Обожавам ги! Сега ще ти покажа снимка, специално слязох до гаража да ги снимам за теб 😎
Даже и Верена дойде, понеже от коридора се влиза в гаража, а аз бях оставила вратата отворена 🤭 така че, и тя явно одобри. 🫡
Може да има малко прахоляк по тях, но сега нямам време да ги бърша, бързам горе да оправям дрехи, че вкъщи пада постоянно преобличане 🤷🏻♀

Благодаря! Много са хубави 😍 Действам и аз значи!
Нашите са също на Колев, новата колекция сандали за прохождане. Те се водят боси, затова са толкова мекички.

# 647
Аз съм в София и пак не ходя по магазините. Ако ходя, то е на разходка, но го правя рядко. Всичко поръчвам онлайн. Царица съм на връщането 🤣 Мъжа ми пада с мен. Сигурно няма поръчка, която да не съм върнала нещо. За това поръчвам по няколко неща, че нещо да ми хареса.

# 648
Аз съм в София и пак не ходя по магазините. Ако ходя, то е на разходка, но го правя рядко. Всичко поръчвам онлайн. Царица съм на връщането 🤣 Мъжа ми пада с мен. Сигурно няма поръчка, която да не съм върнала нещо. За това поръчвам по няколко неща, че нещо да ми хареса.
Аа, не съм чак така 😎
Връщам изключително рядко. Обикновенно зная какво харесвам и искам. От мода не се водя, а само от любими неща и техни подобни. Едно такова е:

И още един удобен чепик, но нищо официално:
Въпреки че съм 177см, пак обичам височинка да имат обущата 😂 даже сега съм с тях, на плажа. 😎 имала съм ги във всякакви цветове. 😊❤️

# 649
Аз не харесвам да поръчвам и предпочитам да пипна на живо 😁
Но онлайн определено е по-лесно, да.

# 650
Фрезия, и аз бях така. Да меря, да пипна, обаче онлайн има много по-голям избор. Един  магазин, който продава и онлайн, физически няма възможност да изложи цялата си стока. Да не говорим колко чужбински сайта пък изобщо нямат магазини в България. И Ковид много помогна да се развие онлайн търговията. И от пратка, на пратка, от левче, два, Ванчето през ден чака пратка. Вчера взех от Бест Сикретс, днес взех Тему. И между временно пуснах от бейби.бг. Трябва да наглася и една поръчка от ДМ. Като имам много неща от там за купуване, пускам с експресно получаване. Цъкам си нещата и мъжа ми минава да я взима като е готова. Така пестя много време. Нещата, които ще купя са ми в любими. Повечето се повтарят. Само гледам наличности и колко бройки ще ми трябват. После друг ми я събира и аз само я взимам. Ако съм в магазина, ще загубя сигурно час да обикалям и все нещо ще съм забравила. А и нямат големи кошници и не съм 100-ръкия Шива (поръчвам много овесени млека за кафето ми, на София още някои плодови пюрета, препарати, прах за пране и още кой знае какво, та не мога това всичкото да го кача на главата си 🤣)

# 651
Фрезия, и аз бях така. Да меря, да пипна, обаче онлайн има много по-голям избор. Един  магазин, който продава и онлайн, физически няма възможност да изложи цялата си стока. Да не говорим колко чужбински сайта пък изобщо нямат магазини в България. И Ковид много помогна да се развие онлайн търговията. И от пратка, на пратка, от левче, два, Ванчето през ден чака пратка. Вчера взех от Бест Сикретс, днес взех Тему. И между временно пуснах от бейби.бг. Трябва да наглася и една поръчка от ДМ. Като имам много неща от там за купуване, пускам с експресно получаване. Цъкам си нещата и мъжа ми минава да я взима като е готова. Така пестя много време. Нещата, които ще купя са ми в любими. Повечето се повтарят. Само гледам наличности и колко бройки ще ми трябват. После друг ми я събира и аз само я взимам. Ако съм в магазина, ще загубя сигурно час да обикалям и все нещо ще съм забравила. А и нямат големи кошници и не съм 100-ръкия Шива (поръчвам много овесени млека за кафето ми, на София още някои плодови пюрета, препарати, прах за пране и още кой знае какво, та не мога това всичкото да го кача на главата си 🤣)

+1 По абсолютно същия начин пазарувам и мисля в това отношение. Напоследък колкото пъти реша да ходя по магазините, толкова пъти се изнервям на макс, че няма нищо или поне не това което ми трябва, изморявам се, прибирам се и си пускам поръчка онлайн. ДМ примерно, имат неща, които се предлагат само онлайн. Дрехите на ХМ, които са онлайн, се докарват от различни места спрямо магазините и съм виждала разлика в качеството. Това инфо го имам даже от техен служител в кол центъра.
Връщането не ме притеснява изобщо, а и много рядко ми се налага. Което ми напомня, имам 2 чифта нови с етикет бански от Декатлон за момче, подарявам ги. Размера е 18-24, но са умалени.

# 652
Как, бе, мацки, улучвате обувки, когато купувате онлайн? Аз едва намирам удобна обувка на живо, какво остава да рискувам с онлайн поръчка.

Мойта нещо хърка. Само промивки с физ разтвор ли да ѝ правя денем?

# 653
Може и низита маз , мен така са ми ги изписвали все. И витамин C също.

# 654
Как, бе, мацки, улучвате обувки, когато купувате онлайн? Аз едва намирам удобна обувка на живо, какво остава да рискувам с онлайн поръчка.

Мойта нещо хърка. Само промивки с физ разтвор ли да ѝ правя денем?
Измери крачето в см и после виж на кой номер отговаря. В сайтовете почти навсякъде има таблици, предимно под самият артикул. (:

# 655
Оффф, моето отказва да яде. Направо не знам вече какво да го правя. Закуската дори не я опита, пробвах и с плодово пюре, уж тях не ги отказва и него не искаше. Направих й малко мляко, ама не знам дали трябваше. Но не ми е спокойно, ако съвсем нищо не е яла. Сега ме е страх да не иска само мляко после. Дано е някакъв период и по-бързо да се приключва.
И напоследък ляга към 21ч., а става преди 6ч., което не знам дали не е знак, че почва да се подготвя за 1 дрямка?

# 656
Петя, и моите в жегите също не са особено яжни. Спокойно ☺️
А дали е проблем, че си дала алтернатива на закуската, зависи предимно от детето, обаче и от честотата, на прибягването към този ход. Примерно, голямото ми момченце, се научи, че така става и си го изискваше. 😂 Примерно, чул е че ще има еди какво си за вечеря, но то не е готово. Изобщо няма намерение да яде повторно и потретно една манджа. Не защото не я е ал предишни пъти 3 пъти под ред дори, а защото му се е прияло нещо друго. Нормално е, макар и мънички и те са хора, с техни си желания, предпочитания.  И претенции 😂 Баткото беше около 2г. И ето, че занеше как му харесва. 🤭 А с малкия не е така. Той оценява жеста, благодари, обсипва с комплименти вкусът на храната, и на мен ми прави лични комплименти, но не го изисква. Рак - добрички, сръдливи, но добрички! 🤗

# 657
Оффф, моето отказва да яде. Направо не знам вече какво да го правя. Закуската дори не я опита, пробвах и с плодово пюре, уж тях не ги отказва и него не искаше. Направих й малко мляко, ама не знам дали трябваше. Но не ми е спокойно, ако съвсем нищо не е яла. Сега ме е страх да не иска само мляко после. Дано е някакъв период и по-бързо да се приключва.
И напоследък ляга към 21ч., а става преди 6ч., което не знам дали не е знак, че почва да се подготвя за 1 дрямка?

От жегата може да е.
Онзи ден не поиска нищо от нещата които имахме, но омете 3 нектарини. После няма да обяснявам какво 💩падна🤣
Но малко след това се усетих, че не иска да яде от куп и лъжица, а да яде сама. И лещата я префасонирах на кюфтенца от леща и ги извдя за секунди. Пробвай с нещо за ядене в ръка вместо мляко.
Мляко вече давам през деня само, ако е мн болна.

# 658
Здравейте момичета,аз се изгубих малко.Нашата госпожица в понеделник имаше рожден ден.В събота имахме парти в тази чест.Детето разбира се беше залепено за мен,не искаше дори и баща си.Иначе си прекарахме супер,но дневния сън ни беше много зле.Явно доста емоции й се насъбраха а и дойдоха около 15 човека които скоро не беше виждала.Много се радвам че го направихме в сравнително тесен кръг,много е изтощително да се опиташ да обърнеш внимание на всеки.
Честити да са й всички до сега минали рожденици.Сякаш вчера бяха още в коремчетата,а сега са персони със собствено мнение☺😆

Последна редакция: нд, 08 юни 2025, 23:01 от RadinaV

# 659
Радина, да ти е жива и здрава малката принцеса! Щура, игрива и много щастлива да е! 🥳

Общи условия

Активация на акаунт