💛 Юнски бебета 2024г. - Тема 6💛

• 12 346
  • 743
  •   1
Отговори
# 735
“Интелект, достатъчен да се наядат, да пазят равновесие и да направят някоя интрига.“
Кремона, велика си 😂😂😂

Мен най-много ме дразнят приятели в последно време, с повечко интелект от гореописания, но и с повечко характер. И аз започнах всеки път да сипвам по малко с черпака. Олеква 😁
Благодаря ти! 🌹🤗
Този израз ми е любим, защото доста добре определя огромна част от населението, за жалост 😂
Наистина олеква, Фрезия. 😎 който каквото си е поръчал. Да внимават, да не преядат 😂

# 736
  • София
В събота моят юнак стана на годинка! 💙 черпя виртуално! Беше много хубаво ☺

Момичета, записах го на детска кухня, но за Красно село се чака доста…чак септември ще ни дойде редът, тоест от октомври ще получаваме кухня. Дотогава мисля да пробвам частни. Гледам ги сега, но сякаш във всички има сол. Вече може ли, проблем ли е? Кажете вие от кои детски кухни сте доволни (за София) ☺

Видях tasty lab, че май са супер дупер еко био не знам си какво…добре изглеждат, но ми идва скъпо по 20лв на ден.

# 737
Фуристо Био менюто им е без сол.
Около годината мисля, че вече може да ядат сол? Има някакви норми там колко да е, но сиг е спазено в дет кухни🧐

# 738
Forest, честит да е! Жив и здрав! Да ви е гордост и радост! 🍀🥳🤗💛

Момичета, вие които живеете в къщи, мезонети, как се справяте, със стълбите. При нас няма врата към холо-кухньо-трепезарията. И щом се влезе вкъщи, от входната врата или гаража, има "коридор", който открива тази голяма "стая" и стълбите за към горните спални. Бебето се качва постоянно. А това е страшно опасно. Онзи ден, докато наостря едно моливче на малкия батко, тя пак се беше изкачила до междуетажието и подскачаше ведро и щасливо. 5 минути преди това, се беше качила до горе, до стаята на батковците си, и блъскала на вратата да й отворят. Това безмерно ме стресира. Докато е до крака ми и подрежда картофите, в следващият момент е горе. Сякаш целеносочено ме чака да правя нещо с гръб. В случаят, аз готвех и наистина бях с гръб към нея. 🙄
Решетки ли какво трябва да се сложи. Някакви пластмасови май имаше 🤔

Онзи ден за първи път я къпях права, като при обиск. 😂
На стената с разтворени крака "на елхичка" и ръцете "горе!" на стената 😂
Беше много сладка! Нали знаете как се раздишват мигайки, когато от косичката, водата се стече към лицето 🤭

Последна редакция: пн, 16 юни 2025, 13:09 от КремонаЛиза

# 739
Форест, да ти е жив и здрав малкия мъж! Много радост и любов да ви носи ❤

Аз взимам Хер бебе. Излиза 10.50 лв супа, основно и десерт. Взимам от пункт. Доставка до вкъщи май е 1 лв отгоре. Вълшебник също са техни и малко по-евтини - 9 лв. Но са по-простички неща сякаш и моята много не ги хареса май. Ян Бибиян също не одобри. Ще пробвам и Фуристо, ама там са по-големи парченцата и още ме е страх. Юначе също съм си наумила да пробвам. 20 лв на ден ми е прекалено много за храна само за нея. По принцип не е нещо непосилно за нас, обаче като знаеш, че има не лоши варианти за 10/12/14 лв на ден, 20 лв си е множко чисто психологически.

Ние бяхме уикенда на вила с приятели. 4 семейства, 5 деца. София беше най-малка. Малко проблеми със съня, защото през деня се чуваха децата, че им се разминаваха дремките. Плюс готвене, оправяне, път и се прибрах 5 пъти по-изморена 🤣

# 740
Аз съм доволна от Вълшебник, но повече от Хер бебе. Тепърва ще взема менюто за след 1 год и не знам като парченца как е. Взимам и Ян Бибиян, който е средна работа. Не препоръчвам техните ястия с тиквички: небелени са. Разбрах за кухня Ози с меню по 6.60 лв, та и нея ще пробваме.

Допълнително: с какви играчки забавлявате децата? И какво е подходящо да взема за тази възраст (което да бъде игнорирано, разбира се, но все пак да съм купила)?

Последна редакция: пн, 16 юни 2025, 15:02 от Green Arrow

# 741
КремонаЛиза, има специални решетки за стълби, могат да се слагат и на касата на вратата https://visvitalis.bg/category/pregradi-za-stalbi

За жалост нямаме стълби Simple Smile но и при нас положението е оле мале, ходи из целия апартамент, катери се, отваря шкафове, вади какво ли не, голяма панта.

Някой не е ли правил прощапулник, на нас вече ни е време, преминава из цялата стая на собствен ход. Тези дни като завърши баткото и ще се заема и с това мини парти.

# 742
Ако някой взима Хер бебе или Вълшебник над 1 г, моля за снимка, че Фуристо ми се видя като за 3-годишни 🤣

За Ози май и аз съм чула добри отизиви (записала съм си да ги пробвам), ама пък цената е подозрително ниска 😁

# 743
Фуристото и аз взех два петъка за съботно хапване, а и да го проуча за морето, че видях че доставят - хапва Ванинка, макар и със зор, но наистина ми се струват като за по-големи деца. Дори проверявах да не съм объркала годините някъде. Grinning

Хайде на новата лятна тема, мили мами, да допосрещнем първите рождени дни на бебоците в нея: https://www.bg-mamma.com/?topic=1786151 HugHeart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт