💛 Юнски бебета 2024г. - Тема 6💛

• 12 349
  • 743
  •   1
Отговори
# 705
И аз си мислех - бреей, другите деца мн големи изглеждат спрямо моето ама май ние си ги виждаме само като бебоци още😆

# 706
Их, че сладъъък 😍
И ние май трябва да пробваме някой да я подстриже малко.

Ние утре потегляме от морето към Сф след славни 12 дни и сиг общо 6 часа прекарани на плаж😅
Бележка към себе си - да си мъкнеш airfryer е добра идея, но е хубаво да си носиш и адекватни ножове с теб.
За следв море просто ще поръчам за вс ден по 1 порция от Пюрео за 1г деца от ебаг, защото в тая жега децата не ядат особено много. И колкото и да готвиш не го яде😆

Очаквах че ще иска да седи на плаж, а тя там само мрънкаше иначе мина мн добре. Края на лятот пак☀

Лина, препоръчвам веригата детски салони Пъзел. Аз и девойките там съм водила и аз и мама сме се подстригвали и винаги съм била много доволна. По принцип ходехме в Лозенец, но днес не ми беше на път и ходихме в Надежда, при целия рев и дърпане, жената се справи отлично. И всяка 5та подстрижка е безплатна. Слагат децата в разни колички като клатушки, има играчки също, катерушки.
Колкото до размера, той си върви едър отначало. Сега е 12.700, 80см. Стъпалото му е 13.5-7см. и днес се наложи да върна едни боси сандалки, много хубави, но тесни. Иначе супер мекички и сладки на вид.

# 707
Моето момче е едва 8,400кг и 69 см 😃 миньонче. На 28.06 е роден.
Повтарям се, но батко му беше на 1 г 75см 11+ кг  сега е на 5 год много злояд
Сестра му на 1г 9кг 73см.
Всяко за себе си.
Имате ли рецепта за бебешка торта? Аз правя тортите вкъщи, но искам да е подходяща за него, нещо малко ще му направя.

# 708
Днес мина и нашия рожден ден и кръщене. Беше страхотно, децата бяха много търпеливи въпреки дългата служба. После в ресторанта много играха. Супер беше.
Торта и питка поръчах от една сладкарница до нас, малка, не е верига. Бяха страхотни, друго си е личното старание. Не бяха пригодени за децата обаче, а по мой вкус 😁

Плами вече е детенце. 71-72см заветните 8 кг ❤ Взе да връзва бузки 😂

# 709
Честита да ви е рожденичката, Фрезия. Да расте здрава, много щастлива и безгрижна.

Днес беше и нашия голям ден, и той отмина, както цялата година - неусетно ❤❤❤
Нашето момче не беше в най-спокойното си настроение, но си изкарахме много добре в по-тесен кръг с много дечица Simple Smile
В неделя предстои кръщенето и двойното празнуване с повечето хора ☺

# 710
Честити да са бебенцата ви, Фрезия и Лолита!
Да са живи и здрави, да ви радват и да ви бъдат гордост! 🤗🍀❤️🌸🥰

# 711
Моята върви едричка и е направо като първокласничка пред слабите дечица в парка. Преди месец и половина беше 11кг, утре сме на консултация и ще видим каква сме я свършили

# 712
Онзи ден минахме само да обядваме в един ризорт в Гърция - Sani ( то скромен отбяд за двамата беше повече от нощувка в нашия хотел😅), мноого силно ме впечатли това място. Имаха няколко дет басейна, супер столчета за ядене в ресторанта. Прибори и чинии за деца И най-важното - бебешко меню ( безпатно, като имаше пил със зеленчуци, риба и тн) и меню и за тодлъри. Ако някой знае хотел в бг с такива предложения ще се радвам да споделите.
Иначе в този хотел за скромна двойна стая цените започват от 700€ на нощ, та тая година няма да сме там🤣🤣🤣 но мн ми допадна да има готвено за деца, знаааая че няма да е баш като аз да съм го правила, ала нали сме на “почивка”

# 713
Онзи ден минахме само да обядваме в един ризорт в Гърция - Sani ( то скромен отбяд за двамата беше повече от нощувка в нашия хотел😅), мноого силно ме впечатли това място. Имаха няколко дет басейна, супер столчета за ядене в ресторанта. Прибори и чинии за деца И най-важното - бебешко меню ( безпатно, като имаше пил със зеленчуци, риба и тн) и меню и за тодлъри. Ако някой знае хотел в бг с такива предложения ще се радвам да споделите.
Иначе в този хотел за скромна двойна стая цените започват от 700€ на нощ, та тая година няма да сме там🤣🤣🤣 но мн ми допадна да има готвено за деца, знаааая че няма да е баш като аз да съм го правила, ала нали сме на “почивка”
Това наистина е много удобно. С малкото ми момченце бяхме на почивка през Август, когато беше на 1г. И 2м., през 2022 и наистина беше много приятно да зная, че каквото и да стане, той има храна. Голям кеф беше. Висяхме на плажа на коктейли до късно, после баня и вечерята те чака. Сутрин
- басейн или плаж, после душ и обяда го чака, след това нани в количката, а мама и тати с батко цял следобед вири баджак на шезлонга. Беше голям кеф. Сега това спокойствие не виждам как ще стане, дори и с храната за бебета. 😂
Това в България не съм го срещала.

# 714

Тъкмо щях да те питам кой е хотела, но се отказах на последния абзац 🤣🤣🤣

# 715
Снощи ми направи впечатление, че на Верена й е доста надут венеца и сякаш й расте кътник. Днес по друг повод бяхме при личната лекарка и тя потвърди. Доста е крива. Миличката 😔
Вашите бебета имат ли кътници вече? Мислех, че все пак е рано, но за зъбите ред и поредност, няма. Жал ми е като я гледам така раздразнена. Толкова е миличка ❤️

# 716
Моята продължава да няма зъби. Долните почти се виждат ама не са избили съвсем.

# 717

Тъкмо щях да те питам кой е хотела, но се отказах на последния абзац 🤣🤣🤣

Иначе е Sani Resort, те са група от хотели близо един до др.

Мисля, че е Катарино Спа има храна за деца, но нз точно каква

# 718
Няма избили кътници все още, но от поне месец венеца е оформен по зъба и е надигнат.

# 719
В Катарино съм била като мома и нямам идея дали има храна за бебета. Иначе имат собствено производство и е много вкусна храната. И там си е скъпичко.

Общи условия

Активация на акаунт