Прагове на толеранс в двойката

• 7 902
  • 157
  •   1
Отговори
# 150
Значи ние може да имаме толеранс към тъповати мъже, а мъжете към интелигентни и с обща култура жени - не.
Защо искала да ѝ плащат сметката, ама защо била после толкоз умна, че и от двигатели разбирала?!
Последно?

# 151
За да стане ясна иронията в последното ми мнение, нужно е да се прочете това преди мен - самонадеяността на мъж, който строи въздушни замъци, па гони слугите за една неоправена покривка: нещо такова с жените

Смешно е да ми давате акъл за коли, при условие че нямате представа дори какви караме, какъв опит имаме. Айде успокойте се и не ми цитирайте Съпромата

Писала съм и по напред първите ми две коли бяха като вашите. Знам и 2 и 200

# 152
  • София
Като няма за какво друго, се хващат за думата. Ей такива мъже съм казала, че няма да търпя!

# 153
Както и такива без чувство за хумор, буквалисти и дребнави мрънкалници. Simple Smile

# 154
  • София
По темата. Знам, че всеки си има собствен баланс, но някак ми е трудно да намеря средата между задушаващо присъствие, обаждания или писане през час два и фино безразличие. И средата -"нормално държание на ангажиран във връзка човек".
Все се чудя "дали не прекалих?".

# 155
По темата. Знам, че всеки си има собствен баланс, но някак ми е трудно да намеря средата между задушаващо присъствие, обаждания или писане през час два и фино безразличие. И средата -"нормално държание на ангажиран във връзка човек".
Все се чудя "дали не прекалих?".
За себе си ли пишеш или за очакванията ти от човека до теб?

# 156
  • София
Сега като се замисля, и от двете страни. До къде е внимание и от къде започва обсебване и ревност? До къде е "не те безпокоя" и от къде е "не ми дреме"?
Нещо много ме избива на философия. Излизам.

# 157
  • У дома... някъде
Сега като се замисля, и от двете страни. До къде е внимание и от къде започва обсебване и ревност? До къде е "не те безпокоя" и от къде е "не ми дреме"?
Нещо много ме избива на философия. Излизам.

Често тези неща се усещат.
Интересен въпрос и наистина навежда на размисли. Вниманието и обсебването могат да  изглеждат подобно в началото.
 Когато някой проявява внимание или има някакво чувство, той показва интерес и желание да бъде част от живота на другия, но когато това се превръща в обсебване, може да се почувства като контрол и липса на лични граници. Същото важи и за ревността – малко ревност може да е знак на загриженост, но прекалената ревност може да доведе до психични проблеми.

„Не те безпокоя“ и „не ми дреме“ също се различават, защото първото означава уважение към личното пространство на другия, докато второто може да е проява на отчуждение или липса на интерес,без да е нужно да ти го каже в прав текст.
Няма нищо лошо да те избива на философия.Тя е прекрасна,да! Smiley

Общи условия

Активация на акаунт