Спойлери от риалити предавания - тема 23

• 240 836
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Аз пък забравих това 😁:
Скрит текст:

Това е байрака на новия спонсор. Барът на плажа няма да се казва вече "Под Палмата" Joy

# 361
Червеното привлича комарите

# 362
Стига де, пак ли са заблатени... 🤪
Радвам се да те видя, вирусче! 🤗

# 363
  • София
Да, за жалост въпреки някои предварителни заявки, че този сезон щял да бъде по-различен, вексилологичната символика наблюдавана вече консистентно в обзавеждането на питейните заведения в района на къмпинг Космос вместо на обещаният Мавриций с идентифицира с тази на Габон: точно както и 365 дни преди това. Аналогиите обаче не свършват дотук: въпреки наличието на цяло племе носещо име с медицинска тематика отново е имало среднощни посещения в заведения по-известни в общественото пространство като локации за сглобяване на пъзели, парчетата на които са съставени основно колаген тип 1, калциеви, фосфатни, и магнезиеви соли (наричани за по-кратко кости).
За да бъде "déjà vu"-то пълно, в следващите седмици очакваме да се случват чести размени при донорите на хемоглобин, левкоцити и други: все пак пак и на комарите им омръзва едно и също меню всеки път: златно правило което изглежда само продуцентите на този сериал не знаят (или по-скоро не им пука). Както и да гледаме участници, което след продължително съжителство с тези комари се връщат в основното парти напълно преобразени и пращящи от свежи сили: все пак са били напълно пречистени от всички известни (и неизвестни) на съвременната наука токсикологични субстанции. Joy

И все пак на края да сменим малко цветовете (и географското положение с няколко километра) и да видим какво привлича жълтото (може би в случая миди):

# 364
разгадали ли сме някой от участниците вече?

# 365
Да, на предната седмица има участници - https://bg-mam.ma/p/1769826/49927522
Според мен просто интересът към предаването угасва и затова спря да има информация.

# 366
Странно, защото на мен ми е останал спомен, че казаха, че ще има all stars сезон, който ще е точно този. И от кастиннг битките канеха не само новопоявилите се, а и старите участници за точно този сезон. Какво е станало, че са се отказали?

# 367
ИВ
Ето малко предположения за участници в ИВ 7:

Лъчо - зъболекар, част от племето на "Лечителите":
Скрит текст:

Николета Кръстева - плувкиня, печели тройна битка срещу Сабрина Илиева и Ивета и влиза при "Завоевателите"
Скрит текст:
Ивета - попада на блатото при червените.

Калина Василева - тренирала при Г&К с партньор приятелката на Калоян:
Скрит текст:

Давид Пенков - на 26 г., бегач, плувец, обича планините, търси приключения; тренирал при М&Д
Скрит текст:

Йордан Кръстев - брокер, пъзелист, тренирал при М&Д, планинар, участвал в Максимал
Скрит текст:
Мишел - певец, ако е участвал, отпада скорострелно
Скрит текст:

Катрин Пекин
Скрит текст:
Десислава Сапунджиева - кросфит
Скрит текст:

Янислав Първанов и Кони може да се влезли този сезон, но за кратко.
Иначе подозирам още хора - като Никол Кошеджийска (треньор по плуване, участник в Максимал), Симона Ръждавичка (студент по кинезитерапия), Александра Колева (барби)... и др., ама да видим. Simple Smile

# 368
От Изолатора и посланията там 😅, едва ли ще има изолатор тази година, всичко е в графити и т.н. , предполагам са премахнали локацията. ( Снимката е от 21 юни )

# 369
И аз предпочитам Димо.
"Шум за Варна!", " шум за Бургас!" Пак ли ще има "шум" за нещо си...?! 🙄
Беше адски дразнещо. Точно заради това спрях да гледа турнирите, още в началото.

# 370
Много ме е яд за Димо, че сам си го направи. Алкохолът не прощава .. иначе като актьор и водещ ми е любим.

# 371
Павел в никое предаване, в което е участвал, не ми е харесвал как води. И не че Димо е красавец, но Павел с неговите татуировки ми е мега противен. Дори не съм сигурна, че ще ми е приятно да гледам предаването заради него.

# 372
На мен пък Павел ми харесва повече от Димо. И 100% повече от Ралица - нея я харесвах много преди, харесвам и мъжа й. Но някак в последния сезон ми опротивя. Не мога да кажа точно защо. Колкото и странно да звучи, Диляна в Островът на 100 гривни ми харесваше много повече. И визуално, и всякак. 🤷♀

# 373
Ралица е много красива жена, но заради скриптовете, които й пишат сценаристите, става неприятна. Димо е супер като водещ на предаването, но с този изцепка с алкохола беше очаквано.

# 374
Освен, че ми беше celebrity crush  в ученическите ми години, също предпочитам Димо като водещ. ИИИ, да!!! 😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт