Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 28

• 45 995
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
Мавина, кой е серума от серията? Благодаря.
Ето този.

Този серум на влажна или суха коса го нанасяте? Утежнява ли?

Още не съм го пробвала ,но може на мокра и на суха коса. Би трябвало да не утежнява.
В приложението на ДМ само хубави отзиви има.

# 271
  • София
В dm има ли слънцезащита за коса? Преди години имаше един мазен, тежък спрей, сега съвсем нищо не откривам.

# 272
mavina1380,чакаме отзиви след проба🙂

# 273
Задължително ,ще кажа.
Аня ,харесала съм си слънцезащита за коса + термозащита от Лили на Лакме.
А сега съм поръчала на моята фризьорка да ми донесе такъв спрей.
Можеш да погледнеш във фризьорските салони.

# 274
  • София
Задължително ,ще кажа.
Аня ,харесала съм си слънцезащита за коса + термозащита от Лили на Лакме.
А сега съм поръчала на моята фризьорка да ми донесе такъв спрей.
Можеш да погледнеш във фризьорските салони.
Може ли линк от Лили (в скрит текст)? Не ми се дават много пари, защото миналата година с голям мерак си взех спрея на Nuxe, ми не ми допада за ежедневна употреба, ама хич!

# 275
  • Пловдив
Днес е лайфът, от 18 ч., за който се интересува:
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/services/klientski-programi-i-uslugi/dmlive

# 276
А има ли маска на Пантен Hydra серията или мислите, че и само балсам ще е достатъчен? Аз балсам не ползвам, слагам директно маска вместо него всеки път, че косата ми е дълга и тънка и много се заплита.
Голямо разочарование с маската на Garnier с пчелен мед. Като сложа нормално количество, косата ми е тежка и някак все едно не съм я мила. Ако сложа малко - все едно само с шампоан съм я мила и е суха. Върнах се на лилавата Elseve и се чудя какво да я правя тази на Garnier!

# 277
Подари я на някой - винаги предлагам продукти, които са се оказали несполучлива покупка и до сега все се е намирал кой да ги ползва.

# 278
И аз съм на тема хидратация и слънцезащита за коса и преди да прочета за този на Пантен взех на Балея хидратиращо мляко за коса. За сега пробвах на суха коса, без отмиване е и косата стана мека и гладка, на първа проба ми хареса и заглаждаш спрей за коса, който е с висока термозащита, според вас подходящ ли е да се ползва като слънцезащитен...иначе е лек и не утежнява косата прибира фриза...имам купени скъпи масла за коса от тях не виждам ефект за краищата на косата ми...все така сухи и стърчащи след него...

Последна редакция: ср, 14 май 2025, 11:00 от tifani_81

# 279
А има ли маска на Пантен Hydra серията или мислите, че и само балсам ще е достатъчен? Аз балсам не ползвам, слагам директно маска вместо него всеки път, че косата ми е дълга и тънка и много се заплита.
Голямо разочарование с маската на Garnier с пчелен мед. Като сложа нормално количество, косата ми е тежка и някак все едно не съм я мила. Ако сложа малко - все едно само с шампоан съм я мила и е суха. Върнах се на лилавата Elseve и се чудя какво да я правя тази на Garnier!
Поне за мен балсам и маска не са едно и също нещо и не бих пропускала балсама накрая. И сама казваш че косата ти се заплита, смятам че би имала полза.
И моята е тънка, лесно се утежнява от продукти но си слагам и нормален балсам под душа, и такъв във вид на спрей без отмиване после. Наскоро я скъсих до раменете но преди това слагах и по мъничко олио на краищата.
Нормалния балсам го пропускам само ако реша да сложа от тая течната 7-секундна мисля че маска се води, след нея косата е супер хлъзгава така че нямам нужда. Не че броя точно 7 секунди, обикновено постоява малко, но не мисля че пречи.

# 280
Аз много харесвам пантен, иммам балсам, маска и една маска в тубичка 3 minutes miracle така се казва моята.

# 281
Темата е NYX, съответно и талона. Не мога да разбера защо така упорито ни дават талони за тази марка (която много харесвам), при положение че в повечето магазини изобщо не се предлага.

# 282
  • София
Темата е NYX, съответно и талона. Не мога да разбера защо така упорито ни дават талони за тази марка (която много харесвам), при положение че в повечето магазини изобщо не се предлага.
Щанд на NYX има в магазин Лили на Витошка, ако все пак някой иска да види мостри.

# 283
Има маска на Пантен от същата серия с микрокапсули. Много е хубава.

И аз съм на тема хидратация и слънцезащита за коса и преди да прочета за този на Пантен взех на Балея хидратиращо мляко за коса. За сега пробвах на суха коса, без отмиване е и косата стана мека и гладка, на първа проба ми хареса и заглаждаш спрей за коса, който е с висока термозащита, според вас подходящ ли е да се ползва като слънцезащитен...иначе е лек и не утежнява косата прибира фриза...имам купени скъпи масла за коса от тях не виждам ефект за краищата на косата ми...все така сухи и стърчащи след него...
Днес си взех термозащита+ слънцезащита за коса ,която хидратира и предпазва от изсушаване в горещо време.
Тази втората опаковка.

Купена е от фризьорски салон.

А аз когато не харесвам даден продукт ,винаги подарявам.

# 284

Общи условия

Активация на акаунт