Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 28

• 46 114
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
О, да, със сигурност, просто си пия кафето само с алтернативни млека и ми харесва да разнообразявам Simple Smile

Да не е спам - ходих днес да си ползвам талоните, взех си този молив на NYX, че съм му хвърлила око отдавна:
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/nyx-professional-makeup-konturen … 800897266660.html Пощипва търпимо, цветът е супер приятен нюд и е траен, ще седи в чантата, че е автоматичен и няма нужда да следя дали е подострен. В мол София имаше заредени всякакви нови лимитки на essence и catrice, суперменска колекция, зайчета, какво ли не, нищо не си купих, само се впечатлих Grinning
Пак там имаше и glow нещата на Balea, за които говорите, ако някой се интересува Simple Smile

# 331
И аз съм на алтернативни млека с кафето и до сега това на ДМ ми е топ.

Няма ги в мол София. Щях да пратя мъжа ми 🤣 Поне в приложението излизат на хикс 😁

# 332
И аз търся тази серия Glow и Plex серума също ....но само балсама намерих, от който съм супер доволна....какви са отзивите за ламиниращата маска?
От серията Glow имам шампоан, балсам и ламинираща грижа. Спомних си. Има като че и маска 3 в 1. Само балсама не помня къде съм сложила или май го изхабих.

# 333
  • Deutschland
В немският сайт само положителни отзиви за ламиниращата грижа. Води се за силно увредена коса. Трябва поне 5 минути и повече да стои на косата преди изплакване. Изглажда и придава блясък.
Аз обаче доизглаждам с преса, защото косата ми е супер гъста.
За нетретирани коси, тази грижа ще е тежка обаче.

# 334
Тези алтернативни млека по колко време могат да стоят отворени в хладилник? В кафето си слагам сметана от каничка, но бих разнообразила, стига да не се разваля на 3-я ден

# 335
О, повече издържа. Поне седмица. Мисля, че и повече дори, но пия по две кафета на ден с много мляко и не съм го тествала за повече дни. Доста са издръжливи.

Редактирам се: на опаковката пише да се използва до 4 дни, но със сигурност го пия за повече.

Последна редакция: пт, 16 май 2025, 07:42 от VaniaK

# 336
Ако носят на замразяване тези ядковите, могат да се сипят във формички за лед и да си вадиш на части, доста хора така правят с истинското мляко ако им трябва само по малко за кафето.

# 337
Благодаря, значи ще го пробвам. Това с формите за лед е супер идея!

# 338
За който си капва по малко само колкото да си размъти кафето и няма още някой вкъщи да "помага"... Никакъв шанс да употреби цялата кутия иначе. Имам познати на които буквално това им е млякото - по лъжица-две в кафето. А с тия скъпите ядкови пък съвсем не е оферта така.
Не знам подлежат ли на замразяване те, но ако да - определено си струва.

# 339
Аз слагам по 150/200 мл и нямам нужда от замразяване, но е добра идея. Според мен може да се замрази и няма да си промени после вкуса.

# 340
А, ти с по толкова ще си го изпиеш набързо наистина.

# 341
Моля за препоръка за нещо ефикасно за косопад.

# 342
  • софия
Не е в ДМ, но при мен има осезаем резултат от добавката - https://galen.bg/biotrade-sebomax-hr-rutina-protiv-kosopad Не съм ползвала тоника и шампоана, защото бях купувала спрей против косопад Kerastase Specifique Stimuliste. Ако съдя по добавката, трябва да са добри.
Освен на косопада ми повлия и на израстването. Доста бързо ми расте косата (не държа, поддържам я определена дължина).
Живот и здраве наесен ще взема серията.

# 343
Не е по конкретния въпрос, но косопада обикновено е вътрешен проблем. Може би липса на желязо, Б12, вземете цинк, селен. Външната грижа може да е допълнителна, но основния проблем е вътре в нас.

# 344
  • софия
Причините за косопада могат да бъдат наследствени, медицински, механични и много други. Липсата на определени вещества в организма е само една от тях и не е задължителна.

Общи условия

Активация на акаунт