Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 28

• 46 000
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
Ето къде ще е новият ДМ в Пловдив.

# 316
С този спрей ще стане като със серума с кератин. Изчезва и ще се появи на по-висока цена.

Така ли правят гадовете? Видят, че нещо става вайръл и го спират, за да му вдигнат цената. По принцип на Балеа са им евтини нещата и сигурно и с увеличена цена, пак ми го взела, но е дразнещо.

# 317
Другият им любим номер е някой съвсем успешен техен продукт да изчезне безследно, завинаги...
През годините немалко пъти ми се е случвало с неща на Балеа, за Алверде не знам дали е така че техни не съм ползвала особено.

# 318
Така стана със серума, 3 и нещо беше, изчезна и се завърна на почти 6 лв, мързи ме да отворя за точните цифри. Не е нещо фрапантно, но като разгледаме немските цени, малко дразнещо ми идва на мен.

# 319
Аз влязох в приложението чрез телефона на ММ. Много са гадни от DM - принуждават ме да си изхвърля телефона а той има много място и батерията ми държи направо съм бясна - защо са сложили ограничение по възраст - свикнал съм с телефона си
Точно същото направиха и при мен - въведоха изискване за верия на ОС и съответно моят телефон отпадна. Все пак не го смених - взех стар андроид и го инсталирах на него Grin

# 320
Да ти кажа, търсих още неща от тази серия, но не открих. И сега търсих по ключова дума glow. В магазина се оглеждах за подобни опаковки. Сега пак ще погледна всичко на Балеа.
Наскоро ги видях, но много набързо изчезнаха  - шампоан, маска и балсам.

# 321
Другият им любим номер е някой съвсем успешен техен продукт да изчезне безследно, завинаги...
През годините немалко пъти ми се е случвало с неща на Балеа, за Алверде не знам дали е така че техни не съм ползвала особено.

Такава беше съдбата и на един измивен гел на Балеа с активен въглен, който спряха да внасят /а може и в другите страни да го няма/.

Тези парфюмчета трайни ли са?
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/miss-kay-parfyumna-voda-cutie-pi … 034041622893.html

# 322
Miss Kay върху мен не се задържат.

# 323
Ако говорите за нощния флуид на Балеа, 3.95 беше...

# 324
Има ли в ДМ някакъв препарат за почистване на диван ?

# 325
  • Deutschland
От серията Glow имам шампоан, балсам и ламинираща грижа. Спомних си. Има като че и маска 3 в 1. Само балсама не помня къде съм сложила или май го изхабих.

# 326
  • оттам, откъдето започва България
С този спрей ще стане като със серума с кератин. Изчезва и ще се появи на по-висока цена.

Така ли правят гадовете? Видят, че нещо става вайръл и го спират, за да му вдигнат цената. По принцип на Балеа са им евтини нещата и сигурно и с увеличена цена, пак ми го взела, но е дразнещо.

Писала съм още на 15 април.
Пазаруване На пазар Re: Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 27
15 апр. 13:21
Втора бутилка оцет купих днес, харесва ни. Цената е вдигната с около 0,45 лв. в сравнение със закупения в края на м. януари.

Но това е минимално увеличение, в сравнение с увеличението на нощния флуид за коса Keratin Repair, 100 ml, който от 3,95 лв. в началото на м. февруари, сега го купих на 5,85 лв.

Явно като усетят, че нещо се купува и веднага вдигат цената.

# 327
От серията Glow имам шампоан, балсам и ламинираща грижа. Спомних си. Има като че и маска 3 в 1. Само балсама не помня къде съм сложила или май го изхабих.

В приложението намирам като продукти, не и налични, само финиш спрея и ламиниращата маска. От нея си купих, но не съм я пробвала. Другите явно съм ги изтървала. Дано я заредят пак.

Давам отзив за крема с шам фъстък. Някой ме беше попитал, но сега се сетих да го отворя. Супер як е, ще взема сега още един брой да си имам. Мисля, че е на добра цена (особено и с талон), предвид че съм виждала подобни кремове с шам фъстък на цени около 20 лв.

# 328
Гледах, че ще има и ядково мляко с шам фъстък, в немския сайт вече е налично, нетърпелива съм да го пробвам.

# 329
Аз съм опитвала това на Олимпус и не съм възхитена. На крем/шоколад вкуса е по-плътен, а при мляко ще идва малко блудкав. Все пак бих го опитала.

Общи условия

Активация на акаунт