Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 28

• 45 989
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
Е как ще купиш продукт за къдрици, ако си с права коса?! Това да не е къдрин? Grinning

# 301
Новите талони само 2 броя този път

# 302
  • оттам, откъдето започва България
Талоните ми за Персил и за Никс са свободни.

# 303
Аз съм много доволна от пантен, от бюджетните ми е любима марка. Без значение коя серия ползвам на моята коса се отразяват чудесно тези продукти. Косата ми е къдрава.

# 304
  • Deutschland
На мен също са ми любими от дрогерийния клас. Тези на Dove също, но за съжаление не ги намирам вече. Не мога да си позная косата след употреба и то само на шампоан и балсам.

# 305
  • пустинята Гоби
Вчера подтикната от темата си купих балсама на Пантен Хидра. Отдавна не я харесвам тази марка, но явно са се пооправили, щом толкова народ е доволен. Ползвах го, приятно мирише, достатъчно хидратира, така че за сега и аз се нареждам към доволните. Маската беше по-скъпа, ще я пробвам по-нататък.

# 306
Да измрънкам. Тъпи талони. И то само два. Този за грим за очи се препокрива с този на Никс и марките на ДМ. Обхваща повече марки, да, но до вчера пък имаше (май) талон на Мейбалин. Общо взето едно и също въртят и е дразнещо. Единствено за талон на ДМ био бих била ок да има по-често, защото са хранителни неща и си вървят, ама молив за очи не мога с години да го изхабя 🤣

# 307
Приложението е с нова визия. Секцията с талоните е по-различна.
Няма обаче опция за деактивиране на талон, въпреки че в анкетите писахме като обратна връзка да сложат такова копче.

# 308
Момичета, може ли да ми препоръчате техен прах за пране, за цветно 😀.

# 309
На мен ми е същото в приложението. Ъпдейтнах го.

Аз да похваля този финиш спрей. Не стои като лак, заглажда хвърчаща коса, лек е. Минуса му е, че е изчерпан и едва намерих една бройка. Видях го като препоръка в ИГ. Взела съм и маска от същата серия, но като свърша текущата, ще я пробвам. Не пише серията да е лимитирана и се надявам да заредят, защото имаше интерес към тези неща.

# 310
  • София
Момичета, може ли да ми препоръчате техен прах за пране, за цветно 😀.

# 311
  • Deutschland
На мен ми е същото в приложението. Ъпдейтнах го.

Аз да похваля този финиш спрей. Не стои като лак, заглажда хвърчаща коса, лек е. Минуса му е, че е изчерпан и едва намерих една бройка. Видях го като препоръка в ИГ. Взела съм и маска от същата серия, но като свърша текущата, ще я пробвам. Не пише серията да е лимитирана и се надявам да заредят, защото имаше интерес към тези неща.

Имат и шампоан и балсам и не помня друго какво.

# 312
Да ти кажа, търсих още неща от тази серия, но не открих. И сега търсих по ключова дума glow. В магазина се оглеждах за подобни опаковки. Сега пак ще погледна всичко на Балеа.

# 313
С този спрей ще стане като със серума с кератин. Изчезва и ще се появи на по-висока цена.

# 314
  • Козлодуй
Аз влязох в приложението чрез телефона на ММ. Много са гадни от DM - принуждават ме да си изхвърля телефона а той има много място и батерията ми държи направо съм бясна - защо са сложили ограничение по възраст - свикнала съм с телефона си

Последна редакция: чт, 15 май 2025, 18:55 от pvacheva

Общи условия

Активация на акаунт