Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 28

• 46 039
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Димяни, аз и двете марки ги избягвам.
Имам няколко лака и съм доволна от повечето на Trend it up ,но на Алверде до сега не съм купувала продукт,който да ми хареса.

# 451
Димяни, аз и двете марки ги избягвам.
Имам няколко лака и съм доволна от повечето на Trend it up ,но на Алверде до сега не съм купувала продукт,който да ми хареса.
Ползвам Алверде и съм доволна от някой неща - шампоани, крем против протриване, крем за лице с вит. Ц и този с Q10, червило и молив за устни, твърди сапуни, течен сапун (сигурно има и още, ама не се сещам в момента).

# 452
  • пустинята Гоби
И аз не харесвам Алверде, само от един серум за мигли да кажем, че не съм недоволна (не мога да преценя има ли полза, ама няма време). Нищо не искам вече да пробвам тяхно, даже и без пари.

# 453
Да, разбирам. Вашият случай е различен действително. Все пак може да се обадите в магазините, където има повече бройки, много са отзивчи. Аз дори ги помолих да ми запазят въпросния продукт и макар да нямат такава практика, ми влязоха в положение и го заделиха,  за да не се изчерпа, докато успеем да го вземем.
Запазих си снимката, ако ги видя, ще ви взема.

В случая я няма в приложението цялата гама, за да видиш къде ги има. Като плащаш 10/12 лв за доставка, поне да са всички продукти. И може да има наличности в различни филиали от различните продукти.

# 454
То друга потребителка ги търсеше. То и аз, де, но няма да пращам куриер. Чак толкова не ми се занимава. Ще следя дали ще ги заредят и ако видя някъде бройки, ще пиша тук.

# 455
Ох, извинявай, голяма съм Animal Rooster
Joy Joy

То друга потребителка ги търсеше. То и аз, де, но няма да пращам куриер. Чак толкова не ми се занимава. Ще следя дали ще ги заредят и ако видя някъде бройки, ще пиша тук.

# 456
Да похваля коледния чай.

Скрит текст:

Намерих го при намалените стоки на 2.99 лв. и после го взех с 15% талон ДМ.
Всяко пакетче съдържа различен чай, по номера са. Вече го пробвах и днес отивам за още една кутия.

и аз взех на намаление и ни хареса, но няма д аида да го купувам ако не е намален.

# 457
  • оттам, откъдето започва България
О, да, скъпичък беше по Коледа. Simple Smile
Да похваля и ексфолианта за лице с бадемово масло. https://www.dm-drogeriemarkt.bg/balea-eksfoliant-za-litse-s-bade … 066447492163.html Снощи го пробвах, харесва ми.
След това сложих маска с охлюви (тя е от друго място) и след това любимите ми капсули за лице    https://www.dm-drogeriemarkt.bg/balea-kapsuli-za-li … 066447245516.html и стана чудна комбинация.
Този път имаше и от другите капсули, та си заредих: https://www.dm-drogeriemarkt.bg/balea-kapsuli-retinolov-kontsent … 066447245493.html

# 458
Коледната селекция чай е основното ми допълнение към подаръци по това време на годината (без значение какъв е повода или дали е намален) и винаги се е харесвал.

# 459
  • София
На Алверде душ геловете не са лоши. Имам този с лавандула и много ми харесва - доста се пени и мирише хубаво. От тези на Балеа не съм доволна. Някак сякаш не измиват добре, а и миришат само в опаковката, хах

# 460
  • Deutschland
Имам на Алверде душ гел с грейпфрут, но още не е отварян.
На Балеа повечето не стават, да. Но Палмолив, ФА, Тезоритата са страхотни.

# 461
Ползвали ли сте зъбния душ на ДМ?
Някакви отзиви

Взех го това за 2 те деца , че им изправят зъбите и им трябват неща за чистене. ЩЕ пиша когато имам отзиви.

# 462
  • Перник
Само аз ли не харесвам коледния чай? 2-3 вида от цялата кутийка стават, останалите са ми странни блудкаво-сладникави на вкус Sad

# 463
  • пустинята Гоби
И аз не го харесвам, ужасно блудкав, опит от две поредни години. Тази пропуснах. Другите чайчета на ДМ са супер, пия ги целогодишно.

# 464
Само аз ли не харесвам коледния чай? 2-3 вида от цялата кутийка стават, останалите са ми странни блудкаво-сладникави на вкус Sad
На абсолютно същото мнение съм, но много ми харесват кутийката и оформлението на пакетчетата.
Жалко, че от чайовете наистина само няколко са хубави. И не е толкова до вкус, колкото просто в почти всички има няколко непрекъснато повтарящи се съставки.
Например този дето е с аромат на какао хем ми хареса, хем беше по-интересен и различен. Исках да си купя отделно само от него, но за съжаление тук не го продават, а в немския dm гледах, че го има. Sad

Общи условия

Активация на акаунт