Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 28

• 46 026
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
  • Перник
И аз не го харесвам, ужасно блудкав, опит от две поредни години. Тази пропуснах. Другите чайчета на ДМ са супер, пия ги целогодишно.

Ами, не знам. Май за чайовете ме изгубиха като клиент. Мъжът ми харесва чая от джинджифил от Лидл. След като свърши, реших да му купя "по-хубав" - ДМ Био. Целият шкаф миришеше на джинджифил, а чайчето в чашата - едва-едва.

# 466
  • пустинята Гоби
Аз пия планински в момента и един оранжев "Чай класик" се казва. Лайка също, но смятам, че и тя вече е леко блудкава, преди да изчезне за 2 години беше по-добра. Аз от над 10 години пия чай от ДМ, преди бяха по-силни някак си, ама имаха 3-4 вида, сега разнообразието е много по-голямо.

На Лидъл чайовете също ги харесвам, ама те пък са ми много ароматни и почвам да се чудя имат ли химия, нямат ли. Няма угодия.

Има чай с какао в ДМ, ето го - https://www.dm-drogeriemarkt.bg/dmbio-bilkov-chay-s-s-kakao-20x2 … 066447518474.html

# 467
Има и български чай с какао на БЧК. Не беше лош.
Специфичен е.
Само не знам като че ли БЧК съм виждала само в Била и Кауфланд.

# 468
  • оттам, откъдето започва България
alllllimei, у дома обичаме чай. Би ли споделила кой от всичките е с аромат на какао?

До момента пихме № 8 и № 18, и двата чая бяха много ароматни (сутрин си избираме № без да гледаме съставките Satisfied) . За сладост не мога да кажа, че са сладки, аз пия чая чист, без добавка на захар или мед. Прави ми впечатление, че всеки чай си има различно време за запарване.

# 469
Някой с отзив за Elizabeth Arden pistachio crunch ?

# 470
alllllimei, у дома обичаме чай. Би ли споделила кой от всичките е с аромат на какао?

До момента пихме № 8 и № 18, и двата чая бяха много ароматни (сутрин си избираме № без да гледаме съставките Satisfied) . За сладост не мога да кажа, че са сладки, аз пия чая чист, без добавка на захар или мед. Прави ми впечатление, че всеки чай си има различно време за запарване.
Номер 14 е, ето го.
Скрит текст:
Ама така наистина е "spoiler", понеже сега ще ви се развали елементът на изненадата от избирането на случаен принцип.Laughing
Аз моя стриктно си го изпих по предназначение точно по коледа и спазвайки датите от календара.BlushSimple Smile

Mimi Rose, явно информацията ми е стара и скоро не съм проверявала, супер е че вече го има и тук какаовия чай. Обаче сега погледнах и е наличен само в три от филиалите в София.

marinadp, точно какаовия чай на  БългарскаЧаенаКомпания си бях купила като заместител, но не ми хареса, на dm e по-хубав, може би заради джинджифила и канелата.
(не пиша БЧК, че малко странно ми звучи, нали все пак тази абревиатура е заета...)JoyJoyJoy
Ето и неговото съдържание:
Скрит текст:

# 471
  • оттам, откъдето започва България
Благодаря ти! Ще го потърся този чай.
 ММ прави чая тази сутрин и е изтеглил номер 1. 😀

# 472
Могат ли талоните DM и DM bio да се ползват заедно? В смисъл да се търси 30 процента отстъпка.

# 473
Ако поръчаш през приложението, със сигурност се наслагват отстъпките. Първо намалява 15% , след това се намалява пак с 15%. В магазин не знам.

# 474
Не се събират двете отстъпки и да стане 30%.

# 475
Това с отсъпките сме го коментирали многократно. Дори и да се натрупва отстъпката от два талона по 15%, то тя не е равна на -30%, защото първо се прилагат 15% и от получената цена се махат още 15%.
Нагледно:
10лв - 15% = 8,50 - 15% = 7,22 лв
10лв - 30% = 7 лв
При малки суми може да ви се вижда незначително, но при по-големи си е разлика.

# 476
Споделете нещо хубаво и ефикасно за махане на грим.Моята тийнейджърка ползва спирала и само с мицеларна вода не успява да я махне добре.Тоалетно мляко или някакъв балм на Балеа може би....

# 477
Двойно почистване. Мицеларна вода нищо не може да почисти. Аз я ползвам, за да сваля спиралата, за да не стана цялата черна като пристъпя към следващите стъпки. А именно - двойното почистване. Първо измивате лицето с балсам/олио, който е мазен. Целта е да разтвори целия грим - слънцезащита, фдт, спирала. Но т.к. е мазно, следва и него да го почистите. Тогава включвате измиващ гел/пяна, която да разтвори маслото. Аз сега ползвам едно корейско, но съм си купила и на Балеа за проба. Ето това:

За съжаление не мога да дам отзив, но би трябвало да върши работа. Вече за втората стъпка има доста избор за измиващи продукти. Гледайте да няма много сулфати, че изсушават кожата. После е хубаво след почистване на лицето да хидратирате. Като цяло щом се гримира, хубаво е да има цялостна рутина по почистване на лицето и след това.

# 478
Тя ползва цялата серия на Biotrade Acne out,гелът и почистващата пяна й действат много добре.Ще пробваме с  този балсам на
Balea .Фон дьотен или други продукти за лице не използва.Само спирала и гланц.
Двойно почистване. Мицеларна вода нищо не може да почисти. Аз я ползвам, за да сваля спиралата, за да не стана цялата черна като пристъпя към следващите стъпки. А именно - двойното почистване. Първо измивате лицето с балсам/олио, който е мазен. Целта е да разтвори целия грим - слънцезащита, фдт, спирала. Но т.к. е мазно, следва и него да го почистите. Тогава включвате измиващ гел/пяна, която да разтвори маслото. Аз сега ползвам едно корейско, но съм си купила и на Балеа за проба. Ето това:

За съжаление не мога да дам отзив, но би трябвало да върши работа. Вече за втората стъпка има доста избор за измиващи продукти. Гледайте да няма много сулфати, че изсушават кожата. После е хубаво след почистване на лицето да хидратирате. Като цяло щом се гримира, хубаво е да има цялостна рутина по почистване на лицето и след това.

# 479
Ами тогава няма нужда от балсама. Нека да почисти с мицеларна вода спиралата, но след нея с измивна пяна/гел пак.

Общи условия

Активация на акаунт