Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 28

• 46 025
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
Двуфазното на Нивеа, след като не ползва друг грим освен на очите

# 481
Някой с отзив за Elizabeth Arden pistachio crunch ?
Любим продукт ми стана, при мен и ароматът е сравнително траен. Много го харесвам, попива бързо. Аз скоро си го поръчах от Нотино, незнаех че и в ДМ го има..
Това е моето

# 482
  • София
Привет,
Споделете някой хубав автобронзант, който да не става на петна и да не прави тен в стил Шрек или Винету (понеже повечето или зеленеят, или оранжевеят) Joy
Пробвала съм почти всичко на пазара (Bondi Sands, Loving Tan, St. Tropez, Clarins, Vita Liberata, etc.) и май стигам до извода, че тези с gradual ефект, т.е тип крем с постепенно натрупване, са най-добър вариант. Много съм бяла, а слънцето и солариума са враг N1 за мен за кожата. А ми се ще малко цвят да внеса, че съм като мумия..Misc Ghost

# 483
Аз не съм ползвала такива неща, но попадам все на видеа за кокосолис.

# 484
  • София
Аз не съм ползвала такива неща, но попадам все на видеа за кокосолис.
Тях не съм ги пробвала, но съм виждала хора, които го ползват и резултатът е Винету на петна Stuck Out Tongue Closed Eyes (Винету с витилиго)

# 485
На Сънденс ползвам, обаче за лице. Много приятен тен дава. Не е на петна.

# 486
  • София
За лице ползвам капките на Clarins от години и съм си много доволна. Но за тяло досега не съм открила най-доброто..

# 487
  • пустинята Гоби
От години в началото на лятото ползвам бронз лосион за тяло от Palmer's на базата на какаово масло. На ДМ също съм пробвала някакви неща, не ми допадат.

# 488
И аз доста време ползвах Palmers, но от Нивеа съм доста по-доволна сега 😅, нанасям с ръкавица, става много равномерен и издръжлив тен.

# 489
  • София
Да, това на Палмърс не е лошо, но ме дразни, че е с помпичка и никога не може да се изхаби докрай Confused А и миризмата му е доста натрапчива..

# 490
Аз винаги съм успявала да го изхабя докрай, но миризмата наистина му е много остра. Мм много харесва как мирише, но аз едвам го изтрайвах. А като по някаква причина започна да не ми хваща равномерно тотално се отказах от него.

# 491
  • София
Аз винаги съм успявала да го изхабя докрай, но миризмата наистина му е много остра. Мм много харесва как мирише, но аз едвам го изтрайвах. А като по някаква причина започна да не ми хваща равномерно тотално се отказах от него.
В самото начало като се нанесе миризмата не е толкова зле, макар че аз не харесвам такъв тип. После обаче става наистина ужасна, както и при повечето автобронзанти Sad Ще пробвам Нивеа - отдавна не съм. Дав също не е толкова зле, но ефектът е слабо забележим и си трябва почти ежедневно нанасяне.

# 492
Препоръчайте setting spray За грим ънещо доказано издръжливо 😊

Сигурно е коментирано на дълго и на широко, но определено има промяна след анкетата, талоните са хубави и лоялната програма е прилична вече.

# 493
Някой ако иска талона от ниво 3 да казва.

# 494
Препоръчайте setting spray За грим ънещо доказано издръжливо 😊

Сигурно е коментирано на дълго и на широко, но определено има промяна след анкетата, талоните са хубави и лоялната програма е прилична вече.
На Essence бях вземала някакъв преди време, доволна бях. Те мисля че са им повече от един вид но ти не си писала и кожата ти какъв тип е, единият май се водеше и хидратиращ или от сорта. Ако се гримирах по-често с по-пълна програма, щях да си поддържам постоянно такъв в наличност, харесах го тогава. Но рядко слагам повече от спирала, червило и евентуално малко коректор, та през повечето време няма толкова и какво да фиксирам при мен и реших че няма смисъл да го подновявам да се подмята и той из къщи.

Общи условия

Активация на акаунт