Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 28

• 45 886
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Поръчка до магазин трябва да бъде заплатена предварително. Дори да се ангажираш да поръчаш на непознат с твоя профил (избираш продукти и бройки), то трябва и да я платиш. Няма как получателя да си я плати при взимането от магазина.

# 616
А, това пък съвсем. Ако е примерно сестра ми или близка приятелка, бих си дала акаунта и паролата да си поръча, плати и да си се оправя. Но за непознат просто не би ми хрумнало.
Иначе за моженето - може да стане, по принцип, не е невъзможно чак. Това като отговор на многократните въпроси "не може ли?" Съжалявам ако някой ми се е обидил, губи се част от комуникацията така с писане и явно по-различно "звучи".

# 617
Аз за това казах, че няма смисъл (вече е късно за отворени магазини, талоните са до полунощ). Просто е сложна гимнастика. Не, че е невъзможно - набираш продуктите, казваш сумата, пускат ти я по Револют, плащаш, на другия ден като е готова поръчката изпращаш баркода от имейла за получаване и готово. Ама не мисля, че на някои от нас ще му се занимава. Чак толкова на живот и смърт не е поръчка от ДМ 🤣

# 618
Купих кърпичките против запотяване на очилата. Вършат работа.

# 619
А късат ли се като обикновените?
Обикновените си бяха чудесни, но последния път, когато купих, качеството беше потресаващо лошо, разкъсваха се от нищото направо.

# 620
Здравейте, ще можете ли да ми препоръчате слънцезащита за бели и много светли малки деца, който се пръска и не оставя бяло, SPF 50? Може би Sundance? До сега сме били с Nivea, но ми се искаше нещо по-бюджетно, а не знам кои са добри.

# 621
  • Някъде там
Какъв дезодорант за под мишници ползвате, през лятото ме сърби?

Аз съм много доволна от това

И от мен глас за този део крем. Много съм доволна. Друг любим, но не е от dm е La Rosée стик
против изпотяване с пробиотици, който е с ексфолиращи частици.

# 622
  • Deutschland
Здравейте, ще можете ли да ми препоръчате слънцезащита за бели и много светли малки деца, който се пръска и не оставя бяло, SPF 50? Може би Sundance? До сега сме били с Nivea, но ми се искаше нещо по-бюджетно, а не знам кои са добри.

Sundance с фактор 50+

# 623
Здравей,
Без да съм дете съм с много бяла кожа и нищо на Сънденс не успява да ме предпази. Освен това ми лепнат ужасно по кожата, но пък са бюджетни и не пречи да си ги пробвате.

# 624
  • София
За моето дете ползвам на Sundance med серията. Не е супер бял, но е правил алергии от други слънцезащити и от масовите с тази му е ОК.

# 625
А аз искам препоръка за олио за по-бърз тен. Вчера в ДМ видях, че има на поне три различни марки, но искам нещо изпробвано

# 626
Благодаря за съветите за слънцезащитата. Ще го пробвам Sundance, дано скоро има талони за %.

# 627
  • Стара Загора
Имате ли препоръки за топлак?
По принцип си взимам Essence Extreme gel, но много бързо се сгъстява. Последно взех Essence Extreme last, но напуква лаковете отдолу още на първия ден. 

# 628
С разредител не се ли оправя сгъстеният топ? Поне аз си действам с такъв, ползвам бързосъхнещ и те си се сгъстяват винаги.

# 629
Golden Rose Quick Dry, само него ползвам от 12 г.

Общи условия

Активация на акаунт