Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 28

• 45 857
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
  • София
А аз искам препоръка за олио за по-бърз тен. Вчера в ДМ видях, че има на поне три различни марки, но искам нещо изпробвано
Използвам от  много години само Cocosolis Choko. Няма  обаче слънцезащитен фактор.

# 631
Здравейте, ще можете ли да ми препоръчате слънцезащита за бели и много светли малки деца, който се пръска и не оставя бяло, SPF 50? Може би Sundance? До сега сме били с Nivea, но ми се искаше нещо по-бюджетно, а не знам кои са добри.
Аз съм доволна от този. Попива бързо и не цапа. Става и за лице и е бюджетен.

# 632
  • оттам, откъдето започва България
Не го откривам в сайта на българския ДМ.

# 633
А аз искам препоръка за олио за по-бърз тен. Вчера в ДМ видях, че има на поне три различни марки, но искам нещо изпробвано
Аз се мажа с чисто какаово масло на Драгон фуудс. Но ме дразни миризмата на какао,ползвала съм и на Cocosolis но миризмата на шоколад не е моето, но и не видях разлика с него. Сега съм набелязала 2 едното е на Евелин с морков а другото на Хавай тропик. Чела съм добри отзиви за маслото на Николета Лозанова.

# 634
Какво ще кажете за тази слънцезащита ?Някой ползвал ли я е ?За тинейджърката питам ...

# 635
  • Русе
Имате ли препоръки за топлак?
По принцип си взимам Essence Extreme gel, но много бързо се сгъстява. Последно взех Essence Extreme last, но напуква лаковете отдолу още на първия ден. 

На catrice ultra stay

# 636
Здравейте, ще можете ли да ми препоръчате слънцезащита за бели и много светли малки деца, който се пръска и не оставя бяло, SPF 50? Може би Sundance? До сега сме били с Nivea, но ми се искаше нещо по-бюджетно, а не знам кои са добри.
Аз съм доволна от този. Попива бързо и не цапа. Става и за лице и е бюджетен.

Утре ще ходя да погледна дали го има в "нашия" ДМ. Днес взех детски спрей 50 фактор, но в коментарите в сайта прочетох, че цапал ужасно, а точно това искам да избегна, че ще го ползвам из града..

# 637
  • София
Имате ли препоръки за топлак?
По принцип си взимам Essence Extreme gel, но много бързо се сгъстява. Последно взех Essence Extreme last, но напуква лаковете отдолу още на първия ден. 

Нещо го прецакаха този топ лак. От години само него ползвам, но последните пъти изобщо не съм доволна - съхне много бавно и дори не изсъхва напълно Sad Та и аз съм в търсене на алтернатива. На ГР не ми харесва.

# 638
  • Стара Загора
Отдавна не съм позлвала разредител за лак, а пък си мисля, че ако сложа в сгъстен топлак, съвсем ще се промени и няма да е толкова траен. Преди време съм използвала GR Quick Dry, но не помня какви ми бяха впечатленията. Иначе GR Gel look също ми напукваше лаковете отдолу. 

# 639
Разреждам си всякакъв лак и топ, нищо им няма. Е, не до безкрай, разбира се, но и далеч не ги разваля от първото разреждане. Разваляха се едно време като нямаше да се продават разредители ами капвахме по малко лакочистител, но това беше толкова отдавна че едва ли повечето пишещи тук го помнят това време Grinning
Топ лакът който използвам не се продава в дрогерии, но даже си имат и разредител в серията. Аз го разреждам с на Perfect или какъвто хвана в магазина и пак е добре, не бих си поръчала техния специално. Но го давам като пример че изобщо не е необичайно, те бързосъхнещите се сгъстяват още като са наполовина пълни.

# 640
  • София
Аз още си ги разреждам с лакочистител Joy

# 641
Е, това не бих, при положение че има по-добра опция и не е и скъпа или пък трудна за намиране.

# 642
  • оттам, откъдето започва България
Новият лайф.

# 643
Талоните стават все по- тъпи и неизползваеми

# 644
  • София
Помня времето, когато лак се разреждаше с лакочистител. 😅
От новите талони ще се заредя с протеиновите им барчета! Simple Smile Много ги харесвам, и като вкус, състав и цена. Wink
Логично би било да има талон и за дамски превръзки...

Общи условия

Активация на акаунт