Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 28

• 44 584
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Момичета, ясно ми е, че марката не се предлага в ДМ, но не знам къде другаде да питам Simple Smile Някой ползвал ли е наскоро автобронзанта на Vichy? Чудя се дали да го пробвам. В момента съм с този на Dove и съм доволна като цяло, но ми се иска да пробвам и друго. Въпросът е да не е много оранжев и да не става на петна. Тенкс!

# 661
  • Deutschland
Да! Любими са ми лимонена трева, портокал и лавандула.

Взех портокал и дзен 🙂. Благодаря.

# 662
  • Стара Загора
След пазаруването ми вчера, при което комбинирах няколко талона (за рожден ден, за продукти babylove и Bioten), освен талоните за достигнати нива, ми се появи и талон за Бебешко одеяло Lama, което мога да взема за 1 ст. при пазаруване на стойност над 80 лв. Одеялото обаче го няма в сайта и не мога да разбера подробности за да знам дали си заслужава да правя покупка над тази стойност и дали във филиала, в който ще пазарувам, ще го има за да мога да го взема.

# 663
Одеялото Лама е на фирма Аглика, както бяха плажните кърпи /пещемали/ миналата година.
За разлика от кърпите, одеялото е 100% изкуственяк и се спича след пране Disappointed

# 664
  • оттам, откъдето започва България
❇Sisi_91❇, благодаря за споделеното! Simple Smile
Другата седмица и аз смятам да направя една комбинация от талон отстъпка за продукти babylove, талон за РД и талон отстъпка 2 лв.
Ще споделя дали се е получило.

Бихте ли споделили мнение за този крем: https://www.dm-drogeriemarkt.bg/bioten-hidratirasht-dneven-krem- … 201314171652.html

Последна редакция: пт, 06 юни 2025, 15:17 от Ранобудна

# 665
И аз имам за одеялото от днес.

# 666
  • София
Над покупка за каква сума се появява одеялото.
И аз имам за одеялото от днес.

# 667
# 668
Одеалото при мен се появи след много къса поръчка, беше за няма и 15лв. Иначе съм на трето ниво сега и 180лв натрупани. Ще видим дали ще се класирам да пазарувам за 80лв, докато изтече талона.

# 669
И аз съм на трето ниво, но нямам одеяло. Явно се появява от направена покупка тия дни. Аз не съм пазарувала тази седмица. Чакам си талона за РД, за да избухна като комбинирам с бейбилов 15% и 10% на дм марки 🤣 Дано ми стане математиката 🤣

# 670
  • София
Сега ме изкушавате да мина след работа....ех, че сте лоши Grinning

# 671
  • пустинята Гоби
Аз онзи ден профуках над 100 лева и нямам талон за одеало. Не е оплакване, само съобщавам.

# 672
Заредили са нови серуми за лице на Биотен.  По 8,99 са, с талона излизат 7,19.
Скрит текст:

# 673
Абе и аз оня ден пазарувах за над 100лв, а талонът се появи след доста по-малка поръчка. Яко ни зярибяват..

# 674
Или пък се появява при покупка на определени стоки или марка си мисля Thinking

Общи условия

Активация на акаунт