💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 4)

• 57 421
  • 743
  •   1
Отговори
# 285
За Герман и Ива съм, много добър синхрон, комуникация, бързи. Другите двойки, жените пищят и викат като истерички, мъжете изнервени.

# 286
Ох, добре, че Залия и Дидо са още по-зле. Признавам, че Ивелина и Герман са най-подготвени, но не са ми на сърце.

# 287
Ники е много изнервяща с това врещене! Толкова енергия се губи в това. Изобщо не слуша Цецо какво ѝ говори.

# 288
  • София
Колкото и игри да спечелят Германови, няма как да ги харесам. Ивелина демонстрира огромно самочувствие, което на мен не ми харесва. Иначе са много добри в игрите.

# 289
Зария  била певица Simple Smile Първоначално много я харесах , но после ми попадна в графата  празноглави и равни.
За Цецо съм , Ники ми е много истерична  . Дидо е приятен , но изборът му на партньор е показателен и за неговия капацитет.

Последна редакция: пт, 16 май 2025, 22:04 от gerido

# 290
Ами, Ивелина и Герман са несравнимо по-добри от другите, направо ги разбиха.

Тъпо ще е да не спечелят.

Аз за тях съм гласувала и пак ще гласувам след малко.

Ивелина не я харесвам, но и не ме дразни, опитвам да ги оценявам като двойка в игрите и не може да се отрече, че са най-добри през целия сезон - и на въпроси, и на физически игри.
Не знам дали е имало толкова подготвена двойка досега, но и не съм гледала всички сезони.

# 291
Хората вече монетизират участието си

# 292
  • София
Добре, че не са Сезоните...И тук има разлика в ръста и при трите двойки, но поне е по-динамична..

# 293
  • София
Радо ме кефи как навигира Ники и Цецо.

# 294
Още не са пуснали гласуването.

# 295
Аз преди пет минути пуснах един глас, отворено е

# 296
Ми не, показва ми, че вече съм гласувала. Нали след 22 ще го пускат окончателното гласуване? Тоя глас ми е от миналата седмица.

# 297
  • София
Да и на мен ми изписва, че вече съм гласувала..ще пробваме след малко..

# 298
Не мога да гласувам отново ,изписва , че само веднъж може.
За Ники и Цецо съм.

# 299
  • София
И на мен не ми дава да гласувам.

Общи условия

Активация на акаунт