💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 4)

• 57 437
  • 743
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Аз съм съгласна..и аз гласувах за Ники и Цецо от 2 телефона, но въпросът е принципен.. Защо да играят другите, след като не е сигурно, че ще спечелят.
На Германови грешката им беше,че се коалираха с Моника и мъжът й...Това е..

# 361
НОВА АНКЕТА
в рамките на тази тема, горе над коментарите
(всички опции са свободни, от 1 до 6 отговора)

Резултати от досегашната анкета:

# 362
Ако става въпрос за силни двойки, и по-силни двойки от Ивелина и Герман са отпадали от това предаване именно заради разни коалиции и схеми. Те самите веднъж бяха на пангара и могат да се радват, че още тогава не бяха отстреляни.

# 363
И аз бях за Ники и Цецо, но ми стана кофти и за Германови. Не мога да отрека, че бяха подготвени и се раздаваха в игрите. Тъй наречената социална игра им прецака победата. Не бяха естествени за разлика от Ники и Цецо. Във всеки случай, според мен не очакваха такъв резултат. Ако не са предупредени, очакваха, че 76% са за тях. Все пак се събраха, за да честитят победата.

# 364
Да не забравяме, че и на тях още с влизането им съобщиха, че победител ще избира публиката този сезон. Много сериозно се хлъзнаха по тъпотията на Моника и Алеки и не съобразиха, че този сезон няма да е "бързи, смели, сръчни".

# 365
Да, трябваше да съобразят, но все едно. Вече никой не им вярва. Аз лично бях за Цеци, но вярвам, че и в Герман има бъдеще. Добър синхрон с Тарг и Иве, гледай ГОТ

# 366
Ами, честита победа Ники и Цеци, и лека нощ на всички 🍀

# 367
Песента изобщо не е лоша, но това тънко режещо гласче на Никол изобщо не ми харесва.

# 368
  • София
Аз ви казах какво ще стане. Ако на финала са Ники и Цецо печелят те. Ако ги няма, печелят Ивето и Герман. Така че реално финала за Ники и Цецо беше на полуфинала срещу трагичните Залия и Дидо.

Финалната игра ми хареса. Тежка, комплексна. И там се видя колко добри са всъщност Ивелина и Герман.
Другите са на обиколки след тях.

Не съм изненадан изобщо и от наградата ''Любимци на публиката'' за И/Г. Между другото супер-нелепо е всичко това, защото кого топли това прозвище след като си загубил със смазващ резултат? 24 на 76 процента е размазване меко казано. Много неща куцат в това шоу и е време да бъде канселирано. С това, че разрешиха на зрителите да гласуват тотално изплискаха легена и станаха някаква пародия на социално шоу, защото оттук-нататък всеки ще гледа да се мазни на зрителите, т.е. да е фалшив и не себе си. Тези участници тук някак си не осъзнаха това и се носеха по течението от предните сезони. Май никой и не вярваше много, не знам.
Та да се върна на въпроса, защо спечелиха И/Г ваучера за 1000 лв. (егати и смешната награда, нова тъпотия от страна на продукцията). Ами защото в първия един месец спечелиха 4 пъти подред допитването. От там и тази победа с 7:5. Само че те загубиха зрителите покрай Моника и Алек и коалициите, а особено много подразниха зрителите в онази игра в която Ивелина, Стела и Залия играха срещу останалите жени и наглото им поведение след играта, като се правеха на ударени.
Но ако нямаше гласуване от зрителите, както в предните 5 сезона, то победители щяха да са именно Ивелина и Герман. Толкова силна и мачкаща двойка не е имало от първите два сезона (най-добрите и истинските) насам, така че за мен те са супер прецакани от новия регламент.
Още един път ще се повторя. Зрителите нямат работа да гласуват в едно риалити предаване, от което ние виждаме по-малко от 10% от случилото се. Това не е Капките. Две отделни вселени са.
Ако ще има гласуване от зрителите, то да се пусне лайф 24 часа в денонощието какво се случва вътре във вилата. Макар че то кой ще гледа, хаха. Нз.

За мен победителите са Ивелина и Герман. Категорично. С разлика пред всички останали.

Нямам нищо против разбира се Ники и Цецо. Симпатична двойка, която някак си оцеля и се промъкна до финала (между другото именно Ивелина и Герман гласуваха за тях и ги оставиха в надпреварата, иначе бяха пътници за сметка на Радо и Никол), нека се радват хората. И без това в повечето случаи масовката зрители не са доволни от победителите в подобни формати. Така че честито на всички в темата, които се радват сега.

Генерално доста слаб сезон, плюсовете са многото нови игри и Мария Игнатова. И Ивелина и Герман. Отдавна не бях виждал толкова добре подготвени участници за риалити формат. От останалите двойки ще запомня Радо и Никол. И това е за целия сезон.
И както се вижда подготовката, отличната игра в игрите на терен и много добрата социална игра вътре в къщата пак не са достатъчни за крайната победа, защото никога не знаеш господин продуцентът какво е решил. А той реши да се даде власт на хората да колят и бесят. Резултатът е трагикомичен.

Сезон 7 ще пропусна ако са същите правила, защото няма смисъл да се гледа, то всичко ще е ясно.
Шоуто се изчерпа.

Последна редакция: сб, 17 май 2025, 01:17 от Diavolo

# 369
Diavolo, много добър коментар! Абсолютно съм съгласна.

# 370
  • София
Добър обзор, Diavolo!

Освен 1000лв Германови спечелиха и огледало по избор, много щедро, няма що...Можеше поне една тоалетна структура да им подарят, че е по-скъпичка Stuck Out Tongue Winking Eye

# 371
Ох, да, подаръците на изпращане в този сезон бяха трагични.

# 372
Започнаха с кошче за боклук, после стълба и накрая лед огледало....
Все страхоооотни награди!

Последна редакция: сб, 17 май 2025, 12:07 от monii

# 373
Точно Ивето и Герман спасиха Цецо и Ники на последната номинация срещу Радо и Никол. В живота няма ненаказано добро.
Аз си мисля, можещият не винаги побеждава, обикновено печели  този с връзките (или както му казват с добрата социална игра).

# 374
  • Sofia
Е, стига де! Точно Ники и Цецо са с "връзки".. Надменността и префърцуненото поведение на Ивелина, в комбинация с пресметливост, склонност към интриги и манипулации, и не на последно място злобното й характерче й изядоха главата. Не отричам, че бяха най-силната двойка, в чисто игрови аспект. Но това не е предаване тип "бързи, смели и сръчни", и другите й "качества" взеха превес, което предопредели и крайния резултат. Ако бяха малко по-смирени и по-малко лицемерни, и не разчитаха толкова на коалиции, резултатът можеше да е друг.

Общи условия

Активация на акаунт