💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 4)

• 57 448
  • 743
  •   1
Отговори
# 390
Не съм съгласна с написаното то Diavolo, защото Ивелина и Герман са добри в какво - във физическата част, защото за разликата от останалите финалсти имат добра физическа култура и координация. Това е.

Че и там май като цяло не бяха най-добрите този сезон, просто по-силните физически двойки от тях отпаднаха. Ивето пък точно съвсем не е някаква супер сила, то с тези си форми няма как да е и поне две жени този сезон физически могат да я смачкат на почти всяка игра.

И това не е спортно състезание за двойки. Да им бяха дали някаква игра за обща култура и интелект на финала, бяха давали такива в предаването, в които специално Ивелина много се открои, и като нищо от трите двойки И и Г последни щяха да се окажат.

# 391
...докато Ники и Цецо живеят под наем в една стаичка.

Е, сега ИиГ ли са им виновни, че живеят така? Ако не им се получава да се издържат само с музика, да захванат и нещо друго ( като се замисля, те какво работят всъщност, казаха ли друго освен създаване на музика ).
На НиЦ им личи, че се носят по течението, да си пеят и свирят с приятелите на по бира някъде, от 10 години са заедно, а още се държат като гадженца, не останах с впечатлението че имат планове за брак, деца и т.н.

Не защитавам ИиГ, ама то излиза че трябва да се чувстват виновни, че си направили скъпа сватба и обикалят света.
Еми, окей, имат възможност, правят го.
Ако вие се чувствате финансова спокойни, у вас ли ще си седите само?
Не вярвам, едни хора ще се купят скъпа кола, други ще отидат на яка почивка, трети ще инвестират, четвърти ще ги изпият, защо трябва да съдим кой как живее и харчи?

Между другото, не ми направи впечатление родителите на Ива да са някакви баровци, поне не изглеждаха така, мисля че се писа, че имали финансови възможности.

И да не забравяме, че в социалните мрежи всичко е много яко и лъскава, ама дали в действителност е така, можем само да гадаем.
Къде съм писала,че Ивелина и Германия са виновни за финансовите възможности на Ники и Цецо? Просто казвам,че на вторите видимо са им по-необходими парите и биха им помогнали за реална промяна.
Аз ако живея в една стая също няма да мисля  за деца,къде ще ги гледам тези деца? Не помня какво са казали ,че работят ,дали е само музиката,но не всички имат финансов "гръб" от родители ,а никак не е лесно да почнеш от нулата

# 392
@Leona 🌷,

и аз никъде не съм написала, че сте казали подобно нещо, просто взех част от ваше мнение и изложиш своите разсъждения.

# 393
Аз пък не разбрах и Ивелина и Герман какво работят.

# 394
И това не е спортно състезание за двойки. Да им бяха дали някаква игра за обща култура и интелект на финала, бяха давали такива в предаването, в които специално Ивелина много се открои, и като нищо от трите двойки И и Г последни щяха да се окажат.

Аз, основно спортно състезание видях, а не тип Биг Брадър, където се разхождат, ядат и лежат. Не са като "Игри на  волята", но не лежаха само по диваните. Всеки вижда както на него му харесва. Затова моето мнение е, че трябваше да спечелят Герчо и Ивка, не защото не харесвам другата двойка. Нали предаването трябва да покаже кои са един за друг, в случая най-един за друг си бяха русите глвици с общия мозък.

# 395
За някои неща се съгласявам с @Diavolo. Че не трябва да има гласуване на зрителите, защото всичко се опорочава. И от следващия сезон всички ще правят така, че да се харесат на зрителите. А не това е най-важното в това предаване.

Иначе не се съгласявам за Ивелина и Герман. Да, по-добри са във физическите игри, но това предаване е и наполовина социална игра.  Да не говорим, че в игрите за знания, Ивелинчето се оказа изключително глуповата и необразована. И с много, ама много ниска обща култура, направо срам.  Не може да не отговориш на въпроси, на които и деца от детската градина ще отговорят. Иначе претенции до луната.

И да, парадокс: хем "любимци на публиката", хем същата тази публика гласува за другите със 76%, срещу 24% за т.нар. "любимци".

На мен лично, не ми пука кой е добър в игрите, ако поведението му е гадно и ако самият човек ми е неприятен.  Алек и Моника, ако са добри в игрите, ще гласувате ли за тях? Иначе се държаха като пълни кретени. Социалната игра е с не по-малко от 50% важност.

Най-симпатични ми бяха Джулия и Христо. Той един кротък...А тя симпатична. Също Мариана и Борислав Simple Smile

Последна редакция: сб, 17 май 2025, 10:25 от diziler

# 396
Никол, Рада, Джулия, Моника - всяка една от тези жени има физическа сила и подготовка и е съпоставима с Ивелина. На няколко физически игри Ивелина съвсем не беше най-добре представилата се жена. Както вече написах, по-силните жени този сезон или отпаднаха по-рано, или партньорът им не беше на ниво.

И това няма нищо общо с "Всеки вижда както на него му харесва", защото игрите са записани и ако на някого му се занимава, може да извади точните данни.

И и Г изпъкнаха толкова много към края, когато изведнъж се оказаха заобиколени от слаби и кекави жени.

# 397
Колкото до новата анкета, гласувах за първите три сезона като най-любими.  Тези с перничаните и с Виктория/Явор не ми допаднаха толкова. А и като се сетя за противния Краси Радков като водещ...

"Един без друг" със Залия и Деян

# 398
Богата обща култура е рядко явление, което е присъщо предимно на хора с ерудиция. У коя двойка видяхте богата обща култура. Повечето реалита задават въпроси за базисни познания в различни области. Често пъти отговорът е не само до незнание, а дали имаш пъргава и услужлива памет. Много хора изпадат блокира под напрежение. Разбира се, когато е до незнание си личи, както в случая на Герман и Ивето, но и другите не показаха големи знания.

# 399
А, блокирането под напрежение е друго. Когато отговорът е очеизваден и упорито не може да отговориш, означава, че вече идва до незнание. Никой не е бил с богата обща култура, но поне базови познания имаха повечето. Най-зле бяха Ивелина, Радо и Никол (жена му). Че даже Радо беше и нагъл... "така, като ме гледаш, мислиш ли, че знам нещо за грегорианския календар"? Grinning Да не отговориш на "Кой е покръстил българите?" или "През коя година сме влезли в ЕС", е извинете... Какво "блокиране", какви 5 евро? Това си е свещена простота!

# 400
Съвсем не сте наясно с блокажа, аз да кажа! Свидетел съм на много такива ученици, които има знания, но под напрежение им забива оперативната памет. В това число включвам и себе си. Не винаги, но доста често напоследък се изумявам как неща, които знам на 101% не мога да извлека, когато става въпрос да отговоря за време. След 5 минути  ще изскочи отговора, но когато ми потрябва - табула раза.
 Изумявам се също и как лесно забравям някой неща, а не съм спряла да ползвам мозъка си, но уви, често си прави шеги с мен. Хайде, да кажем, че са възрастови особености, но има хора и на 100 години умът им е като бръснач. Нямате идея колко хора имат подобен бъг в системата, който е далеч по-сериозен и винаги ще им пречи да усвояват с лекота знания. Да не сме толкова крайни.
За незнанието на русата двойка, не оспорвам, то си избождаше очите, както и за други. То и елементарни думички не знаеха, като "снажен" ли беше, но като не четат книги е така.
И да си кажа, че предаването за мен, не е за демонстрация на знания и физическа сила, а как тези състезателни игри показват единение на двама души. Това видях в тази празноглава двойка. В повечето игри, работеха като един добре смазан механизъм. Това си е моето мнение, затова смятам, че заслужаваха победата.

# 401
А, защо Радо го нямаше вчера?

# 402
Работи, като корабен инженер , явно е имал ангажимент там

# 403
Според мен победата не беше дадена от зрителския вот, а от комбинация от представянето в игрите, които доведоха Ники и Цецо до финал, социалните умения и...зрителския вот. Само в някои игри И и Г имаха превес. По останалите параграфи НиЦ  бяха по-добри. Логично и победиха, браво ьа което. Винаги си проличава кой какъв е и без 24 часа запис. Така лъснаха Моника и Алек, Мария и Коци, дори Марияна и Боби. И да се опитват да се преструват по-нататък, ще им се получи за епизод или два и после пак ще се разкрият.
И аз мисля, че след като е предаване за двойки не само колко си подготвен физически и стратегически има значение, а какво излъчвате като двойка.

# 404
Още от момента, в който Ивелина каза, че си е взела мъж, когото да си дресира и моделира по свой вкус ми стана адски неприятна. И що за себеуважаващ се мъж ще стои до нея и ще се усмихва на тези думи! Били много спокойни и не си повишавали тон?! Кой на кого и за какво да повиши? Тя го дресира, а той като послушно куче изпълнява. Ако не я слушаше, тогава щяхте да видите що е то висок тон.
Може да са инфантилни Ники и Цецо, но поне не са злобари. Честита да им е наградата.

Общи условия

Активация на акаунт