💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 4)

• 57 474
  • 743
  •   1
Отговори
# 450
Доволна съм от развоя на събитията Grinning
Останалите, защо така провесиха носове Grinning

Голям процент разлика, което показва колко е народната любов към русите. Дано това малко ги преземи на земята.
Обаче Гечито много здрав, през цялото време се чудих как издържа да носи Ивелина Grinning

Честито на Ники и Цецо, реално те имаха повече нужда от тази финансова награда.

# 451
Паричната награда е символична. Нито жилище, нито нова кола от магазина могат да си купят. Преди 25 години наградните фондове в ББ и подобни предавания бяха по 200 000. После паднаха на 100 000. По онова време хората си купуваха апартаменти, яхти и влагаха в бизнес. Минаха 20+ години, но инфлацията не засегна паричните награди. Във всички предавания таванът, преко сили, е 100 хил.
Новата нормална представа за "голямата награда":
Скрит текст:

# 452

Голям процент разлика, което показва колко е народната любов към русите. Дано това малко ги преземи на земята.

Няма начин! Във фейсбук ми излезе публикация в профила на Герман. Някакъв техен приятел дръпнал реч как те били истинските победители и т.н. Ивелина благодари на приятеля и пише, че за съжаление малко били хората като него. Не могат да си преживеят загубата и това е! Много ги е яд, но не мога да разбера това сърдене при положение, че още от началото бяха наясно, че победителят се избира от публиката. Явно Ивелина се е виждала като всенародна любимка.

# 453
Никол и Цецо ми бяха симпатични още от началото, заедно с още няколко двойки (Мария и Коци, Рада и Здравко, бебенцата, Деси и Антонио). Последните исках да се задържат повече, за да покажат повече, но игра... Така се е случило. В този смисъл се радвам, че Ники и Цецо спечелиха. Мисля, че ще употребят наградата смислено и ще се радвам да ги виждам повече в публичното пространство.
Но не бива да се отрича, че Ивелина и Герман бяха най-подготвени на практика, стратегиите им бяха ефективни, взимаха повечето игри доста добре, физически се справяха, бяха най-добре стиковани и не разчитаха на импровизации, всичко им беше отработено. Тоест доста труд са хвърлили предварително. Имат слаба обща култура, избраха кофти съюзници и интересите им не са особено възвишени, но като цяло се справяха повече от добре в играта, видно и от сумата, която бяха събрали.

# 454
За големите награди от реалитата - аз мисля, че никога няма да са същите суми от преди години. Тогава фирмите наливаха много пари за реклама в телевизията като основен рекламодател. В последните години рекламите са основно от инфлуенцърите и онлайн и голям дял от парите за реклама отиват в социалните мрежи. Аз така си го обяснявам.
Това реалити изкара шест сезона, мисля, че вече се поизчерпа. Много от игрите и въпросите са сходни всеки сезон, има доста участници навън, от които може да се получи информация "от кухнята", стига човек да иска да се подготви. Мащабните физически игри почти липсват, явно поради ограничен бюджет. Аз го харесвам това предаване, но вече не е това, което беше.

# 455
Харесаха ми Ники и Цецо в подкаста на Един за друг.
Малко хипи вайб имат, ама лошо няма.
По-добре хипи отколкото див чалгар.

Денислава не ми хареса как води подкаста. Доста плитки въпроси, пропусна да ги пита важни неща. Не слуша какво и се говори и повтаря въпрос на нещо което вече и е отговорено.
И не мога да разбера каква е тази нейна обсесия от Онлифенс, че пита всички за него. Стана ясно, че Ники и Цецо са много далеч от тези неща, тя ги пита като на кръстосан разпит и 20 минути се изгубиха в тъпотии.

На мен не ми харесват точно заради този хипи вайб. Пафкат си те, съмнение няма. Като музиканти са посредствени, но това със съвременните технологии няма значение - цял стадион напълниха вчера хора, които са посредствени и изпълняват посредствено световни шлагери...Всичко е фейк и реклама в днешно време. Извинявам се за острите думи, но така мисля.

# 456
# 457
Какви са тези луди физиономии дето всички правят? Като от филм за екзорсисти са излезнали.

# 458
  • у нас
И всички са изплезени. Модерни са.

# 459
Много е интересен Подкаста с Герман и Ивето.

# 460
Ивето и Дачи са любима двойка, а Ники и Цецо победители. Странна работа

# 461
Ивето и Дачи са любима двойка, а Ники и Цецо победители. Странна работа
Обясниха го това. Ивелина и Герман (много ми е тъпо това "Гечи", все едно на някоя овца подвиквам) имат 7 победи в седмичните класации, обаче Ивето си показва злобата и в следващите 5 седмици на първо място са Ники и Цецо. За това И и Г са любимци на публиката с най-много спечелени седмични класации. Обаче Н и Ц  събират много симпатии в последните седмици и тотално ги разбиват в последната и най-важна.

# 462
  • Враца
Представяте ли си , Моника и Алек да бяха спечелили ? Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 463
Гледах до някъде подкаста с ИиГ..ми после да не се чудят защо зрителите не ги харесват Grinning Показаха си злобата и там,направо са ми отврат. За съжаление се връщат в БГ Grinning

# 464
  • у нас
Представяте ли си , Моника и Алек да бяха спечелили ? Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Не, не, зрителите не биха допуснали.

Общи условия

Активация на акаунт