💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 4)

• 57 311
  • 743
  •   1
Отговори
# 60
Забелязах, че при играта с изтеглянето на пуловете за домино, Ники ги хващаше отгоре, а Ива - отстрани. Естествено отстрани е логичния начин, защото силата на ръката се разпределя равномерно и по-лесно се вадят.
Хващаше ги отгоре,защото Мария буквално каза ,че трябва да се издръпват от плоскостта. Втория път Ивка направо ги буташе...не знам колко беше честно,според мен никак Grinning

Ами Мария ако каже да се хвърлят през балкона, ще се хвърлят ли? Малко ум се иска, малко съобразителност желание за успех.
Проблема е,че тя казва ПРАВИЛАТА на играта и би трябвало да се водят по казаното. Да не стане като с Радо и Герман...,че не бил бутнал доминото от правилната страна...Ми то и там Емо каза да се бутне от първото (а не ляво,дясно и т.н.),ама то в двата края все е първо Grinning Но за едни може да нарушават правилата,за други не.

За играта на Радо дори жена му Никол видя, че той тръгна наобратно. После Емо му бил виновен. Тя после за това му крещя също, че бил саботирал играта си.

Колкото до изваждането, както казах Ива ги издърпваше отстрани, а Ники ги издърпваше отгоре. А Цецо уж гледаше и дори Ники да не е видяла, можеше после да й подскаже да го направи по начина на Ива.

# 61
Оф.От средата натам си е чисто бутане,а не издърпване.. Grinning Колкото до Радо-можеха да си затворят очите,както направиха за Ивка ;д Спирам да споря,че само спамим ;d

# 62
Не е справедливо така. Едната ще се мъчи да ги вади, а другата ги попиля като булдозер.

# 63
  • У Диспансера ...♥♥♥
Явно Радо, затова спря и да се напъва в играта. То очеизвадно, ами естествено като ги буташ да спечелиш, ега ти наглия перхидрол. Ма Никол защо пък не си каза, то и в живота ей така наглите са все напред, а възпитаните все са по правилата и накрая са прецакани. И не можах да разбера на мъжката игра, защо не ги подпукаха тримата от коалицията, ами дремят и пак го играят честни. Виждате, че не става така и пак същото правите.
Марияна, изобщо не я съжалявам, защото като наливаше на Рада водата, беше яко да си от печелившата страна, сега ама ох, ама ах.

# 64
Мен много ме издразни Никол на Радо. Вместо да играе, тя прави муцки и го играе жертва. Играй, бре жено, победи и повече няма да те избират. А иначе ще избоде очите на мъжа й, защото загубил играта. На мен ми идеше да й отвъртя един, той как се въздържа...

При игра, която приключва за секунди, остава и да гледаш противника ти как маха дъските. Тя добре, че не ги буташе с лакът по 4-5 едновременно. Тук трябваше да се намеси продукцията.

# 65
Не знам за какви победители спрягате Никол и Радо. Толкова не заслужават даже да са до този етап на играта, че няма накъде повече. Мрънкат, викат, недооценени, недоразбрали… токсични отвсякъде. Марияна и Боби пък какво се изкарват жертви, ако Мария и Коци бяха в играта, щяха да играят с тях по същия начин срещу другите, ама защото са в неизгодна позиция, мрънкат и се жалват. Няма какво да се лъжем, отвяха ги на игрите, особено на мъжката.
Стела и Залия пък да не се кефят много. До онзи ден само реваха на синхрони, че губят. Взели мъжка и женска игра с помощ от колектива и се възгордяха.
Истината е, че Ивелина и Герман са силна двойка, познават се. Дали са се подготвили предварително, няма как да знаем, но е факт, че са добри в игрите. То пък и при наличието на 5 сезона да не погледнеш игрите и да не запомниш любими неща у половинката си е несериозно. На фона на всички и оценявайки играта им, според мен Ивелина и Герман заслужават да са на финал и да го спечелят.

# 66
Много ми е интересно Ивелина и Герман да ги гледам във физическите игри, особено с тази разлика в ръста. По мои наблюдения, досега сходните ръстово играчи са имали успех в игрите на финалите/Тяна и Иво, Михаела и Венци/, но пък не се знае този сезон какви игри ще имат. С нетърпение чакам следващия епизод с двойната игра на платформата. Тази седмица пак ли само в петък ще ги дават?

# 67
Много ми е интересно Ивелина и Герман да ги гледам във физическите игри, особено с тази разлика в ръста. По мои наблюдения, досега сходните ръстово играчи са имали успех в игрите на финалите/Тяна и Иво, Михаела и Венци/, но пък не се знае този сезон какви игри ще имат. С нетърпение чакам следващия епизод с двойната игра на платформата. Тази седмица пак ли само в петък ще ги дават?

Хаха, да. Ама Ивето тежи почти колкото Герман, та няма да има проблем май. Не бива да съм толкова гадна, но фактите са си факти и дори да ги премълчаваме, не ги правят по-малко истина.

# 68
Ивелина и Герман са физически най-добре подготвени, в това спор няма. Личи си, че са тренирали предварително всички игри от предишни сезони.
Освен това имат симпатиите на продукцията и леко побутване от тяхна страна.
Така, че за мен те ще са победителите, независимо как ще се избират.

# 69
  • край голямата локва
Най - интересното от предаването е темата. Smile
Не мога да кажа че съм голям фен, но си го гледам/х. Ами вече става негледаемо. Много слаб каст .   Разбирам че това са желаещите да се видят на телевизора, ама толкова гладки ...много глупави хора. В допълнение Емо е голямо разочарование този сезон. Станал е много язвителен , а уж гледаме позитивно предаване. Добре че е Мария малко да балансира.
Единствените подготвени за играта са перхидролите, не само физически, а и са наизустили всички игри. Успяват и да държат правилното поведение, макар че последния епизод И си изпусна нервите и за малко да се види истинското и лице. Много са ми антипатични и въобще не ги харесвам,  но просто не виждам кой може да ги победи. А и не вярвам че продукцията ще позволи.
От останалите двойки съм за  Ники и Цецо, но Ники някак не си е на мястото.  Сякаш не знае за какво е там.
Аз харесвам  Дани, той понякога е много на място, въпреки половинката. И беше единственият който си призна че всъщност са имали стратегия. И в това няма нищо лошо, нали има социална игра,  да играеш и защитаваш близките двойки и себе си. Но начинът по който нападнаха другите беше много грозен. Не, ти си ми близка, ама не толкова и искам да си тръгнеш, ама трябва да си щастлива и доволна заради мен. Smiley  
Три двойки  уж бяха много изненадани, но си заслужиха да паднат. Видяха на къде вървят нещата, а не отвърнаха. Продължиха да се целят едни  в други, а сега вече нямат никакъв шанс,  ИвГ ще ги отстрелят една по една.

# 70
Пъпеши,защо не казвате,че ''двойката с най-много седмични победи'' в гласуването на зрителите  в приложението ще спечели специалната награда Grinning Аз очаквах,че ще спечелят тези с най-голям процент НАКРАЯ и просто ни показват как се движи гласуването ежеседмично,но днес се зачетох под поста Grinning . Значи няма смисъл от това,че си свалих приожението и гласувах 2 пъти ,защото даже първите няколко седмици на снимката от гласуването са били САМО ИиГ ,т.е. знае се вече кой ще я спечели...ееееее Grinning Аз в началото нямах любимци,как да гласувам,даже повечето жени ми изглеждаха еднакво и постоянно ги бърках Grinning

# 71
А защо само жената не събира пликовете? Никъде не е казано, че от едната страна трябва да е мъжа, а от другата - жената? Поне аз не чух Емо да казва такова правило. По-лесно би било само жените да събират пликовете. Мъжът в тази игра служи само за баланс според мен.

# 72
  • out of space
Дани е душичка

# 73
  • София
Дани пазеше добър баланс на платформата, а и по принцип е балансьорът в отношенията им...Тя нервачка-той спокоен. Стела на тези години щом така се изнервя, представям си след 10-15г какво ще бъде..ще си е изпилила нервите на мах..

# 74
  • София
Стела е ужасна. Как не спря да вика по мъжа си цял сезон. Оставя ме без думи. Германови какво самочувствие вадят в играта.
Днес четох коментари във Фейсбук. Един положителен нямаше за тях.

Общи условия

Активация на акаунт